Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,037 Members 52,056 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Update to GPS (Firmware)

Tip us?
 
rsarno
Old
(Last edited by rsarno; 19th January 2012 at 01:45 AM.) Reason: rules said no questions)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 19
Posts: 417
Join Date: Oct 2010
Default Update to GPS (Firmware)

I got an update and did it, but didnt take note of my numbers before hand.

here are my post-update numbers, can anyone confirm if there is any change, before they update?

gps: 6.9.13
wifi: 6.1.1.17
bt: 9.23
build: IML74K.US_epad-9.4.2.11-20120117
Running CM9 build 92.4 (Telepathy Sync bug doesnt bother me)

Posted from my Delorean on my way to pick up more Plutonium
The Following 2 Users Say Thank You to rsarno For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wynand32
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 419
Posts: 2,353
Join Date: Jan 2008
Mine are:

gps: 6.8.13
wifi: 6.1.1.17
bt: 9.23
build: IML74K.US_epad-9.4.2.7-20120106

So looks like just the GPS driver changed... Hmm...
 
steelerfnpeter
Old
#3  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 35
Join Date: Oct 2010
I think it was actually a complete reload of ICS. It went through the whole upgrade process again but kept the ICS version the same. I did notice the GPS version is also increased. Need to check out the rest of the software and see if anything else was changed.

Sent from my Transformer Prime TF201 using xda premium
 
rsarno
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 19
Posts: 417
Join Date: Oct 2010
HOLY **** GPS WORKED!!

How can it be?? I just opened GPS TEST and got 8 sats in view, 6 in use

sitting in living room, wifi off, location-by-wifi is also off

can it be?? Or is this a fluke lol

EDIT, but navigation cant catch a signal. Meh
Running CM9 build 92.4 (Telepathy Sync bug doesnt bother me)

Posted from my Delorean on my way to pick up more Plutonium
 
QueB3
Old
#5  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 57
Join Date: Jan 2009
Yeah feels like a reboot. Mullagan!!!!

Sent from my Transformer Prime TF201 using xda premium
 
federer
Old
#6  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 53
Join Date: Jun 2010
I can't even find how to turn GPS on anymore?
 
achuong08
Old
#7  
achuong08's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 54
Join Date: Mar 2011
Location: Denver
took out root, restored with voodoo
fixed my strange clock malfunction:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1452737
hopefully we will hear about random reboots/flashing being fixed aswell

GPS version changed (now people can stop complaining about asus not trying to fix thier issue -_-)
Currently:
Galaxy SII-T989
Transformer Prime
Old:
Moto Cliq
Nexus S
 
SF-IT-Guy
Old
#8  
SF-IT-Guy's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Feb 2011
Location: South Florida
Default No GPS Love...

Updated both of my Primes and still no locks on any birds. Was hoping, but not overly worried about it either.

Maybe next update, but still love the overall performance and size of these things!

Randy
 
demandarin
Old
#9  
demandarin's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2044
Posts: 6,979
Join Date: Apr 2010
Location: Alexandria, Va
Quote:
Originally Posted by achuong08 View Post
took out root, restored with voodoo
fixed my strange clock malfunction:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1452737
hopefully we will hear about random reboots/flashing being fixed aswell

GPS version changed (now people can stop complaining about asus not trying to fix thier issue -_-)
same here. I'm on the new update. It broke root but I was smart to back it up with Voodoo. Now its restored...and everything is good to go again

make sure to post anything found new with this update as I'm about to eat real quick..lol

IPAD- 32GB WiFi ver. 4.2.1

Transformer Prime 32GB(Retired)

NEXUS 7 16gb Unlocked & Rooted JB 4.3 CleanRom 4.0 Faux Kernel

Galaxy Note 10.1 32gb- Hyperdrive Rom w/ Zeus kernel AMAZING!

Samsung Galaxy SIII - JB 4.1.2

Lg Optimus G Pro- new 1080P 5.5in. Display w/Snapdragon 600 Andreno 320

Microsoft Surface Pro 128gb. Full HD Display 1080P Windows 8 HD4000 Graphics Type Cover

Prime/Tegra3 Gamers Thread
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1409077

 
jerflash
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 129
Join Date: Sep 2010
damn i forgot to backup with voodoo FML!!
i just started it also...i will check after its done...sucks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes