Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] De-Sensed-ish ICS v4.0 [2/5/12]

OP Tachi91

19th January 2012, 09:42 AM   |  #1  
Tachi91's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 431
 
1,433 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
De-Sensed ICS v4.0

Quote:

This ROM is based on the ICS 4.0.3 leak from scrosler I just took out most of Sense and replaced with ICS apps

Quote:

Changes in v4.0
FaceLock Doesn't work.. Settings FC .. Didn't work on the leak with Sense either
Based off 4.0.3
CyanogenMod 9 Settings/Launcher
Google Music
HTC Camera/Album for 8MP etc
Sense SystemUI to avoid FC
"Personally Don't like it but adds some shortcuts i guess"
--
Most of the issues from v3.8 are still there.. its just 4.0.3 instead of 4.0.1

Any ICS Kernel works.. In the zip is the leaked 4.0.3 kernel (i guess)




It is Best recommend to start out Fresh by Formatting Data, System, and Cache before flashing to avoid any errors caused by a previous ROM .. Restoring using a Backup/Restore Isn't Suggest but you are free to do so (obviously) just don't blame any issue afterwards on the ROM

Quote:

De-Sensed v4.0
Link 1
Link 2



De-Sensed v3.8 Download
Quote:

Link 1
Link 2[/CENTER]

Quote:

Flash via CWM/Amon Ra
HTC Sense Settings.apk -- Download and Flash if ICS Settings is giving you issues
or ICS Settings.apk IF the HTC one is giving you issues haha

HTC MMS for picture/video
Sense MassStorage

Quote:

MOD
Navigation Buttons -- by xjacobx


Quote:

md5
v3.8 8428c8136be18e255026016a6dce564f
v4.0 e1fd566c38b4ee6da4a9cfa1093154d5

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Lockscreen.jpg
Views:	572
Size:	16.1 KB
ID:	889437   Click image for larger version

Name:	Launcher1.jpg
Views:	5052
Size:	28.4 KB
ID:	889438   Click image for larger version

Name:	HomeScreen.jpg
Views:	5073
Size:	19.5 KB
ID:	889439   Click image for larger version

Name:	Settings.jpg
Views:	5033
Size:	23.8 KB
ID:	889440   Click image for larger version

Name:	about.jpg
Views:	5016
Size:	26.0 KB
ID:	889441  
Last edited by Tachi91; 8th February 2012 at 02:53 AM. Reason: v4
The Following 21 Users Say Thank You to Tachi91 For This Useful Post: [ View ]
19th January 2012, 10:49 AM   |  #2  
Naisaelee21's Avatar
Senior Member
Flag Central Cali
Thanks Meter: 45
 
663 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
looking forward to this rom..u guys keep up the good work
19th January 2012, 11:44 AM   |  #3  
qudwis's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 30
 
362 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
HOORAY~!!!!!!!
19th January 2012, 01:12 PM   |  #4  
AtLemacks's Avatar
Senior Member
Flag Mishawaka, Indiana
Thanks Meter: 194
 
1,623 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Images aren't showing up. Great work though!
19th January 2012, 02:28 PM   |  #5  
xjacobx's Avatar
Senior Member
Flag Upstate, NY
Thanks Meter: 63
 
153 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Do we need to Fastboot install the boot.img for this if we are already on CleanROM ICS v1? or can we just factory reset and flash the zip?
19th January 2012, 02:51 PM   |  #6  
scrosler's Avatar
Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 56,242
 
24,964 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by xjacobx

Do we need to Fastboot install the boot.img for this if we are already on CleanROM ICS v1? or can we just factory reset and flash the zip?

No you can install it with just a wipe and a flash.
The Following User Says Thank You to scrosler For This Useful Post: [ View ]
19th January 2012, 03:59 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 107
 
470 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Not getting any mobile data. No lte or cdma.
19th January 2012, 04:22 PM   |  #8  
scrosler's Avatar
Recognized Developer
Flag Fargo
Thanks Meter: 56,242
 
24,964 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by maniac2k

Not getting any mobile data. No lte or cdma.

It defaults to off. Make sure you got to settings and turn it on.
The Following User Says Thank You to scrosler For This Useful Post: [ View ]
19th January 2012, 04:58 PM   |  #9  
Tachi91's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 431
 
1,433 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Quote:
Originally Posted by AtLemacks

Images aren't showing up. Great work though!

what images
The Following User Says Thank You to Tachi91 For This Useful Post: [ View ]
19th January 2012, 05:02 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 107
 
470 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Yes went in and switched from lte to cdma only a few times. Waited a while for both to grab on and nothing.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
4.0.1, cleanics, ics, rezound
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes