Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][05.10.12] CleanROM 4.5 Standard / Pro -★| ICS 4.0.3 | Tweaks | Skins! |★-

OP scrosler

5th March 2012, 10:48 PM   |  #2261  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
23 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Please read what you are replying to. My issue has nothing to do with flashing the boot image
5th March 2012, 10:53 PM   |  #2262  
Nic2112's Avatar
Senior Member
Flag Ottawa
Thanks Meter: 725
 
2,161 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Thank you for this rom Scott, it's perfect for my needs. No bloat, flashed the no recent apps and the transparent rosie mods and now I'm super happy with my phone.

Great work!
5th March 2012, 10:57 PM   |  #2263  
hopesrequiem's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,052
 
2,758 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by MicroMod777

Flash this, it has volume wake. Im working on theme.

I removed Rosie and the sense lockscreen. Hehe using nova prime right now. It flies
Just flashed no recent apps and volume wake and this Rom is epic. Great job fixing up that leak Scott. Thank you

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
5th March 2012, 10:58 PM   |  #2264  
nightrainbow's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 35
 
291 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Hi,
Does anyone knows if the keyboard with arrows from GB will work here?

Thanks
5th March 2012, 10:59 PM   |  #2265  
Senior Member
Flag Cleveland, OH
Thanks Meter: 138
 
580 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by nightrainbow

Hi,
Does anyone knows if the keyboard with arrows from GB will work here?

Thanks

No. Different framework.
The Following User Says Thank You to jskolm For This Useful Post: [ View ]
5th March 2012, 11:04 PM   |  #2266  
hopesrequiem's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,052
 
2,758 posts
Join Date:Joined: May 2011
Strange issue. Installed wake on volume and no recent apps and now the extended reboot settings are gone lol. Unless that is from me removing Rosie and the sense lock screen. Any ideas? Had them before so it must be something I did hehe

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
5th March 2012, 11:07 PM   |  #2267  
andybones's Avatar
Recognized Contributor
Flag Upstate NY
Thanks Meter: 9,387
 
9,627 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hopesrequiem

Strange issue. Installed wake on volume and no recent apps and now the extended reboot settings are gone lol. Unless that is from me removing Rosie and the sense lock screen. Any ideas? Had them before so it must be something I did hehe

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk

it's not in the new leak yet...
use quick boot.
5th March 2012, 11:07 PM   |  #2268  
Senior Member
Thanks Meter: 120
 
1,140 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by rockingondrums

Based on this quote and a post you made before:

It seems you're misunderstanding something, or mis-communicating something to us:

1) Internal SD is the internal flash memory in the phone. NOT your removable micro sd card.

The phone refers to it as /sdcard/ , but it is not the actual SD card. The actual SD card is mounted as /sdcard2/ but in most of the ways you'll be interacting with the phone, you'll see it mounted as a subfolder of sdcard, the full path being /sdcard/ext_sd/. They're both there, and they both lead to the same place.

You should be doing factory resets, because that will wipe your internal (PHONE) storage so you can do a clean install of ROMs. It's the best, bug-free way. It requires setting everything up again, so you decide which is more of a pain in the ass (setting up phone all over again or troubleshooting strange bugs that nobody else has or can give succinct solutions to).

So, are you worried about wiping your phone storage to install the ROM? Or are you worried about accidently wiping your micro SD card? You should be wiping the phone storage. Should not be wiping the micro SD card (unless you want to).

Also, don't run superwipe without checking first to see if it wipes the micro SD card (ext_sd). Because some of the superwipes I've seen will wipe it.

Yeah sorry. My bad for the weird wording. When I said internal SD I mean the phones internal memory. I didn't want to be wiping it because of stuff that gets saved there like if I make certain icons in simpletext or minimalistic text and those programs. But I'll just try it with the factory reset.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk
5th March 2012, 11:10 PM   |  #2269  
badogg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 691
 
1,743 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Been running this since last night, and I have to say that between the new leak and what you did with it Scott - this is seriously awesomesauce.

Thank you very much for the time you put in to these projects for us that don't know how to do what you do. I know I sure appreciate it. If I didn't have kids to feed, I'd feed you via a donation.

So, thank you very much..
5th March 2012, 11:23 PM   |  #2270  
Senior Member
Silicon Valley
Thanks Meter: 137
 
832 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by bik2101

Yeah sorry. My bad for the weird wording. When I said internal SD I mean the phones internal memory. I didn't want to be wiping it because of stuff that gets saved there like if I make certain icons in simpletext or minimalistic text and those programs. But I'll just try it with the factory reset.

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk

Cut and paste to your micro SD then before you wipe. Or use TiBu.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes