Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,761 Members 42,349 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][05.10.12] CleanROM 4.5 Standard / Pro -★| ICS 4.0.3 | Tweaks | Skins! |★-

Tip us?
 
prdog1
Old
#6501  
prdog1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 4405
Posts: 7,758
Join Date: Mar 2012
Location: Houston, Texas
Quote:
Originally Posted by Arcangl123 View Post
Northland & Scott....

Sorry for just now getting back to you. It was just that. I can say I found it out for myself after racking my brain for an hour but you probably wont believe that...LOL!

OK, now the new stuff. Some of this I have sent to Scott PM but I put it out there for all to see and ask for your help.

I use Playon for watching HULU, and some other things. This worked in stock. For some reason it will not play videos. It does show the programs but from what I get from their help desk is that it is not going to the default player with is Adobe flash player. Suggestions?

I use TubeGod for youtube downloads. It work in stock. and EasyTube does work. But the selection from TubeGod has always been better for some reason. I click the app and it screen goes black for a few seconds like it is thinking of opening but then it goes right back to app list. Suggestions?

I use RemoteVNC Pro with AD for controlling my home computer. This worked in stock. Really this is hit and miss. I thought I had it fixed but going to CDMA only. Since it was not working with LTE. But then that stopped working. It is making like it does not see my network even though forwarded ports are and have always been the same. Heck it is even hit and miss when on WiFi in the my house. Suggestions?

This might be something that has been asked and answered but here it is again. On the lock screen in stock I liked the idea that I was able to pick what was on my shortcuts instead of it defaulting to what is on the main screens. Am I doing something wrong? Or is this that way it is and will always be in ICS?

I had been running 3.7 for so long and I figured it out there but seem to forgotten and thought maybe one of you can lead me right there. Call me silly but I like the weather animation of Sense. I got the sounds going but no rain on the windscreen. I am running Pro so I thought it might be that but I did not seem to see on the OP that this was removed. Is this the case? Has it been removed to save space or speed?

Other than all of this. I LOVE THIS ROM. I have jumped many a time and stopped at 3.7 cause I was getting tired of setting up my screens. Well as always this version was well worth it. If any of you can get me any suggestions you might have to my questions I will finish the set up and wait for the next.

Scott you are the best and have done the best work I have seen. I do not claim to be an expert at this stuff but I do go through the phones and look for the best ROM. I can safely say I have the best phone in the Rezound with the best ROM in CleanRom...

Keep up the GREAT work!
#1- Playon. I have the same problem. We need to figure out how to add Adobe Flash Player to list of available players.

#2- Tube God. I don't know. Sounds like the app is crashing. May have to push to system with ADB.

#3- Remote VNC. Don't know. Not familiar with it.

#4- Lockscreen Shortcuts- This is ICS. I get around it by using Widget Locker.

That's all I got for now.
 
Blacklight17
Old
#6502  
Blacklight17's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 44
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Blacklight17 View Post
Does the HTC IME w/Arrows from RezRom work with this rom?
No it doesn't.
 
LakerStar25
Old
#6503  
LakerStar25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 510
Join Date: Jan 2011
Location: LA
Quote:
Originally Posted by Blacklight17 View Post
Does the HTC IME w/Arrows from RezRom work with this rom?
Try Nils that one worked for me.

Sent from my ICS Rezound
 
Arcangl123
Old
#6504  
Arcangl123's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 48
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by prdog1 View Post
#4- Lockscreen Shortcuts- This is ICS. I get around it by using Widget Locker.
Thanks prdog1.

I have not thought of widget locker since my DINC. Forgot I had it. Got all I want now. You da man!!
Steve
I am not the Droid you are looking for.....
 
xMoKax
Old
#6505  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 88
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by jskolm View Post
Change the device profile to Samsung galaxy nexus(cdma)
Thanks, that worked, but for some reason, my speeds are super slow.

I did a 4g speed test with the ookla app, and I'm getting 11Mb down, and 6Mb up.

When I have my computer connected to my phone, my phone is displaying 3.5kB down, and 60.5kB up.

It's super slow, to the point that websites on my computer don't even load pages.

Any idea as to why this is happening?
 
mjh68
Old
#6506  
Senior Member
Thanks Meter 355
Posts: 1,562
Join Date: Apr 2010
Nice work Scott ! Finally flashed this rom after playing with Newt's for awhile and I must say it is very smooth and pretty good battery life. Running the sense 4 rom my battery drained like nothing.. a full day so far on Clean Rom Pro and I am still at 56 % .
 
md303
Old
#6507  
Member
Thanks Meter 31
Posts: 69
Join Date: Aug 2010
Default Clock won't stay hidden across reboots

I finally bit the bullet and wiped my stable CleanROM 4.0, flashed 4.3 and have it all back to normal. The ROM is great, I like the enhancements over 4.0 and it's nice and responsive.

I have found only one problem with this ROM so far - I cannot persist the Hide Statusbar Clock in Tweaks. If I chose Hide it disappears, but always comes back after reboot. Once it comes back, the setting in Tweaks is still Hide. Has anyone else seen this issue, or know a fix?
 
Evocm7
Old
#6508  
Evocm7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 345
Posts: 1,382
Join Date: Oct 2011
Location: Bakersfield
I got this rom running pretty quickly but when I go to play store, phone shuts off, bootloops once or twice then boots back up only this time, and eveytime afterwards, it barely makes it to app drawer before it shuts off again. Any ideas?
Thanks

Sent from my ADR6425LVW using xda premium
 
LakerStar25
Old
#6509  
LakerStar25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 510
Join Date: Jan 2011
Location: LA
Scott loving the Rom everything is perfect only question is I'm trying to use HBO Go and it won't work I flashed back to GB and it worked. Any idea how to fix?

Sent from my ICS Rezound
 
SoonerDude
Old
#6510  
SoonerDude's Avatar
Member
Thanks Meter 21
Posts: 41
Join Date: May 2008
Location: McLoud, OK
Guys, I'm sorry for asking this, but I really have searched and I'm sure it's here. I'm probably just not using the right search terms.

I am currently using CleanROM 4.3 with the old firmware, and would like to go ahead and try the new firmware. But the all of the instructions I've found to install the new firmware says you must not be running a custom ROM. What would be the best steps for me to get the new firmware for this ROM?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes