FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

[01/03/2012][Beta 4]General Discussion on CM 9 by LUPOHIRP

1,427 posts
Thanks Meter: 2,969
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
9th April 2012, 11:27 PM |#931  
lbrfabio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by ashwanlewis

Exactly, so it's a bug.

Here's what it looks like on my phone.

I noticed just a minute ago that in the android emulator it is at the top(and the two vertical lines are missing), so if it is a bug, it's not exactly a CM9 (or Lupo) bug.

Anyway, is it possible that google changed this in the 4.0.4? (personally I find it more useful at the top)
 
 
10th April 2012, 08:48 AM |#932  
Junior Member
Flag San Antonio
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by lbrfabio

I noticed just a minute ago that in the android emulator it is at the top(and the two vertical lines are missing), so if it is a bug, it's not exactly a CM9 (or Lupo) bug.

Anyway, is it possible that google changed this in the 4.0.4? (personally I find it more useful at the top)

It's possible. Since you mentioned it, I tried doing a Google image search for 4.0.4 ICS dialer screenshots and I found one on a site about updates for Galaxy Nexus and Nexus S that shows the delete button up top (and no vertical dividers.)
10th April 2012, 10:44 AM |#933  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
More
battery goes down quite fast with hephappy 4.0.4 version..

phone is not active - but battery goes down...

look here:


no partial-wakelocks, no alarms, but phone was awake 22 hours?? look at 2nd picture here:
Last edited by rockvoid; 10th April 2012 at 10:57 AM.
10th April 2012, 12:29 PM |#934  
Artimonier's Avatar
Member
Flag Bistrita
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by harshdoshi25

Wifi hotspot/tethering does not work. Don't enable it. It confuses Android.

This should be added on the list of bugs.
10th April 2012, 03:37 PM |#935  
Member
Thanks Meter: 28
 
More
This is the only reason that makes me stay in cm7. CM9 is AMAZING, the best rom I've ever used, but I need usb tethering everyday, and I cannot install a software on every computer that I tether with...

Sent from my LG-P500 using XDA
10th April 2012, 04:31 PM |#936  
shishimaru1000's Avatar
Senior Member
Flag Reggio Emilia
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by Artimonier

This should be added on the list of bugs.

Yes, definitely.
11th April 2012, 02:56 AM |#937  
harshdoshi25's Avatar
Senior Member
Flag kolkata
Thanks Meter: 132
 
More
Quote:
Originally Posted by Artimonier

Hello XDA,

Does the Voice Search work for you? Apparently, nothing with voice works for me.

Thanks,
Vlad

Its a bug. Mic doesn't work except on call.

Sent from my LG-P500 using XDA
11th April 2012, 06:31 AM |#938  
lbrfabio's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 77
 
More
Quote:
Originally Posted by harshdoshi25

Its a bug. Mic doesn't work except on call.

Sent from my LG-P500 using XDA

Although this is not the thread for the kang test, it's worth to say that there the mic works everywhere expect on voice search(Google).

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
11th April 2012, 07:07 AM |#939  
harshdoshi25's Avatar
Senior Member
Flag kolkata
Thanks Meter: 132
 
More
Quote:
Originally Posted by lbrfabio

Although this is not the thread for the kang test, it's worth to say that there the mic works everywhere expect on voice search(Google).

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2

Yes, and gb voice search can be used instead. Also I previously said that the delete button on the top of dialer is a bug, but seems not. It most probably is a new feature.

And this is a discussion thread for everything (including Kang and future versions). Only the name of the post is not changed.

Sent from my LG-P500 using XDA
11th April 2012, 11:06 AM |#940  
zakk87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 88
 
More
On kang testing apps moved with link2sd are copied to sdex2 but not moved. They stayed on data too.

Also testing version cant read my sdex restored partition. I do full wipe plus I deleted videos from system/media folder.

Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
11th April 2012, 01:52 PM |#941  
Member
Flag Humenné
Thanks Meter: 20
 
More
Works on this rom this script: Darktremor Apps2SD ???

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes