Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,643 Members 40,119 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

***FeraLab*** Official - Break The Limits...

Tip us?
 
tahutaha
Old
#2961  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Feb 2012
Location: pune
Which Zip Should Unlocked bootloaders apply Moded or stock????????????

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

which Zip to apply stock one or modded one im on unlocked boot loader
 
lewislulch
Old
(Last edited by lewislulch; 18th May 2012 at 09:36 AM.)
#2962  
lewislulch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 404
Join Date: Sep 2007
Location: Kuching,Sarawak
Originally Posted by isthisreallife >@lewislulch : it was SE stock rom with stock kernel,try flash this in xrecovery see will get your wifi back or not~http://forum.xda-developers.com/atta...1&d=1330357273

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------

Quote:
Originally Posted by tahutaha View Post
Which Zip Should Unlocked bootloaders apply Moded or stock????????????

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

which Zip to apply stock one or modded one im on unlocked boot loader
can u mention probably what r u want to do?flashing rom?or what?
Model Number: X10i Luster White With Unlocked Bootloader
Android version:2.3.9
kernel Version: 2.6.31.14.1-GB-FeraKernel FeraVolt@MagixBox))
Build number: ***FeraLab***v30.3 Final \ 6.0B.0.743
Chipset: Qualcomm QSD8250 Snapdragon
CPU: 1 GHz Scorpion
 
isthisreallife
Old
#2963  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 165
Join Date: Sep 2010
@lewislulch: Still not working.
 
lewislulch
Old
#2964  
lewislulch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 404
Join Date: Sep 2007
Location: Kuching,Sarawak
Quote:
Originally Posted by isthisreallife View Post
@lewislulch: Still not working.
Try do it from begining~╰ Both Bootloaders

╰ Copy required files to SD Card.
╰ Charge your phone 100%
╰ Keep Charger connected until installation finished. 1. Boot into any Recovery.
2. Backup your current ROM.
3. Format system + Data (OPTIONAL) + Cache +SD-EXT (If you have partition on SDcard (do it from CWM recovery)
4. ●Mount System + Data + Cache
(╰ Now, U will see Unmount system + Unmount Data + Unmount Cache)
5. Follow steps σ Both Bootloaders Note to Locked bootloaders:
Since Installaton wizard is not supported by locked bootloaders, you can't customize it as in UB version. So I preconfigured LB version to this settings:
- 245-998Mhz
- Sony clear Bass sound engine
- Undervolt
- Stock wifi and other modules
- Standart theme
- Standart statusbar
- Standart app list preinstalled
- Enabled Launcher Rotation
- Facebook, timescape and boost scripts ON 6. Press next and wait until installation Finished. 7. Phone will reboot now, please note that first boot may take while to finish.
8. Go through the setup guide when phone start for first time. (Dont skip setup guide).
9. Play with your phone for healthy 4 to 5 minutes and then reboot. (Note Dont install anything, not even connect to wifi)
10. Boot into the same recovery you used for installation and wipe cache partition and wipe Dalvik Cache.install wifi modules for stock now 11. Reboot your phone and charge your phone upto 100%.
12. Now you can do whatever you want.
Model Number: X10i Luster White With Unlocked Bootloader
Android version:2.3.9
kernel Version: 2.6.31.14.1-GB-FeraKernel FeraVolt@MagixBox))
Build number: ***FeraLab***v30.3 Final \ 6.0B.0.743
Chipset: Qualcomm QSD8250 Snapdragon
CPU: 1 GHz Scorpion
 
zackiddo
Old
#2965  
zackiddo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 133
Join Date: Apr 2012
Location: kuala lumpur
Quote:
Originally Posted by isthisreallife View Post
@lewislulch: Still not working.
This is what u have to do IF u wanna stay on SE Stock kernel in LB..
1- Install FeraLab V19 Rom

2- Wait until it boot up.. Approx 2-3 min (WITHOUT SETTING ANYTHING Or ON WIFI)

3- Reboot to xrec and flash the STOCK WIFI MODULE (attached.. Let it settle than reboot...

Now u can try to use wifi.. Its always work for me b4 i UBL my x10... And for ur problem, u have to reflash all again.. Hope it will wirk for u also...



HIT THANKS IF THIS HELP
Attached Files
File Type: zip x10_gb_stock_wifi_modules.zip - [Click for QR Code] (1.78 MB, 46 views)
 
coolsid8
Old
#2966  
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 287
Join Date: Feb 2011
Location: India
Quote:
Originally Posted by kalel29 View Post
I want proxy for the apps !! This doesn't solve my purpose.
 
kalel29
Old
#2967  
kalel29's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 461
Posts: 877
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by coolsid8 View Post
I want proxy for the apps !! This doesn't solve my purpose.
ok,but instead of wasting your time whining,use it for search.

here:

https://play.google.com/store/apps/d...b3h5ZHJvaWQiXQ..

do you want the food in you mouth too??????

Jesus!!!!!!!
The Following 5 Users Say Thank You to kalel29 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
empax
Old
#2968  
empax's Avatar
Member
Thanks Meter 11
Posts: 68
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by kalel29 View Post

do you want the food in you mouth too??????

Jesus!!!!!!!
 
mpasanthosh
Old
#2969  
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 115
Join Date: Oct 2010
Location: Bangalore
Default Tethering problem

Quote:
Originally Posted by pokey77 View Post
Does anyone else have tether issues on v19. I turn it on and nothing I connect sees the phone.

Sent from my Xperia X10 using xda premium
I do face the same problem the bug has been reported in V18 itself.
Waiting for a patch , hope it gets fixed in V20.
 
mr.snax
Old
#2970  
mr.snax's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 90
Join Date: Jan 2012
Location: Batam
any mirror for FeraLab 19?

mediafire needed

Tags
feradroid, feralab, feravolt, gingebread, jellybean
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes