FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[ROM] [ICS] Android Open Kang Project - p4/wifi/vzw - milestone 6

3,587 posts
Thanks Meter: 7,034
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th March 2012, 02:25 AM |#1161  
jerkysh's Avatar
Senior Member
Flag Chisinau
Thanks Meter: 180
 
More
Quote:
Originally Posted by slack04

Dude. please please please read. This has been asked and answered many times. THE CAMERA WILL NOT WORK UNTIL SAMSUNG RELEASES THEIR ICS UPDATE. NO WAY, NO HOW.

ow, sorry. i read in the posts above smth about face unlock 'n stuff, and thought that with the new update, they mastered a way to make the camera work, i'm sorry if it was asked before
will wait for official ICS release for Samsung.. (just like i waited GB for my Captivate, more than a year ))
 
 
10th March 2012, 02:33 AM |#1162  
p-slim's Avatar
Senior Member
Flag San Jose
Thanks Meter: 317
 
More
Quote:
Originally Posted by jerkysh

ow, sorry. i read in the posts above smth about face unlock 'n stuff, and thought that with the new update, they mastered a way to make the camera work, i'm sorry if it was asked before
will wait for official ICS release for Samsung.. (just like i waited GB for my Captivate, more than a year ))

We are only waiting for Samsung to release the kernel

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
10th March 2012, 04:26 AM |#1163  
Senior Member
Flag Kampen
Thanks Meter: 19
 
Donate to Me
More
I keep having this issue where my launcher gets messed up. It doesn't matter if I use go launcher or apex or trebuchet. At one points some of the icons are stuck on the homescreen and I can switch between screens and the wallpaper will move but the icons stay stuck on the screen. Does anyone else have this or is it just me. I hope anyone knows how I can fix this.

Sent from my GT-P7510 using XDA Premium HD app
The Following User Says Thank You to sandeshnl For This Useful Post: [ View ]
10th March 2012, 07:12 AM |#1164  
Stardate Tab 10.1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4,475
 
More
Every once and a while the nova launcher freezes up my tab and I get the pop up that nova has stopped working, wait or OK to close then it just freezes. Both times I was on the browser. M4 is nice though on the tab.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
10th March 2012, 07:59 AM |#1165  
faridaizuddin's Avatar
Senior Member
Flag Marang
Thanks Meter: 30
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sandeshnl

I keep having this issue where my launcher gets messed up. It doesn't matter if I use go launcher or apex or trebuchet. At one points some of the icons are stuck on the homescreen and I can switch between screens and the wallpaper will move but the icons stay stuck on the screen. Does anyone else have this or is it just me. I hope anyone knows how I can fix this.

Sent from my GT-P7510 using XDA Premium HD app

Yeah, I thought m4 will immune from this problem. But still.. Same thing happened since I flashed with 1st CM9 Kang. The only way to overcome this problem is kill all recent apps by holding 'back' key (have to tick this feature in ROM setting). Then, I can use my tab again but not for long..

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk
10th March 2012, 12:32 PM |#1166  
xboxfanj's Avatar
Recognized Developer
Flag Saint Louis, Mizzou
Thanks Meter: 6,793
 
Donate to Me
More
Has anyone else had an issue where holding the power button goes to boot animation and then boots back up when you're trying to get the power menu to turn it off?
8nookie8
10th March 2012, 01:08 PM |#1167  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Hi

Sorry for that stupid question but what is or does 'swagger'?

Thanks
10th March 2012, 01:41 PM |#1168  
nikzDHD's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 1,204
 
More
Just installed this so far first impressions its excellent, will further play with it. No problems yet with apex launcher working smoothly. Love the stock browser its an improvement over gingerbread and honeycomb and the labs feature for gesture with thumb is lovely.

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
10th March 2012, 02:00 PM |#1169  
sgs9's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 109
 
More
Quote:
Originally Posted by 8nookie8

Hi

Sorry for that stupid question but what is or does 'swagger'?

Thanks

u have post
11th March 2012, 12:31 AM |#1170  
coalee's Avatar
Senior Member
Flag Palmerston North
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by yiannisthegreek

Please forgive this question if it has been asked before but I searched the thread and did not see an answer to my exact question...

I flashed Milestone 4 and it is working very nicely thus far. I of course flashed the gapps as well and no youtube.

I checked market (Google Play) and Youtube is NOT listed there at all so I tried installing it to my tab from the website market and nothing happened. (It said that it would download but after hours of waiting, nothing happened).

I installed it from a file I found online but... Can someone tell me WHY Youtube is no longer available in the Market and if Youtube is not available anymore then what OTHER apps may be missing?

Also... Can anyone tell me if the HC (Tablet) version of Youtube works with ICS and if so can you please provide the apk file?

Any answer would be greatly appreciated.

Checkout youtube.apk from a post a while back in this topic. Then using root explorer to copy it to /system/app then it should show up in your ics otherwise reboot the tab. It works great on my system.

Sending from my Galaxy TAB... far far away..
11th March 2012, 04:23 AM |#1171  
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
More
I am having problems with the wifi on milestone 4. Is there a way to fix? Or i have to reflash rom?

Sent from my SGH-T959V using XDA

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes