Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[KERNEL][CM9][24/03/12] Icy Glitch V14 - BETA - LiveOC - Voodoo - DIDLEv2 - USBhost

OP Tk-Glitch

23rd January 2012, 06:29 PM   |  #111  
Senior Member
Thanks Meter: 194
 
1,164 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Doctor Phate

Thanks, but since I've spotted that post before this release I tought issues regarding "Icy Glitch" had to be posted here. Yet it seems unlikely to me that just sliding to 106% can make my phone crash.. that topic is filled with ppl being able to test their OC values, my problem is different (I can't test anything) and I hadn't it in Devil's releases.

Will give it a look anyway ;]


Hey Doc,

I am not sure how you are doing your testing but I found out the hard way, you need to change the values in NSTools, not volage control. Changing in voltage control I crashed twice lol.
If you do change values in NSTools, make sure you go into settings and take off set at boot or you will have a bad day until you figure out which works....
The Following User Says Thank You to Gage_Hero For This Useful Post: [ View ]
23rd January 2012, 06:34 PM   |  #112  
Tk-Glitch's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 3,383
 
1,471 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
@ Forsaken : I'm the one who did post the link, and it's only "http://androtransfer.com/tk-glitch/CM9-kernels/Glitch/I9000&T959D/CM9-galaxysmtd-Glitch-V14-B1.zip".

And sorry to say that but I'm not able to get "your" strange link. BTW, with adblocker / adfree, I'm able to download the file with absolutely no issue.

Better to look at your config and the apps you got installed, or even your carrier / wifi provider.
23rd January 2012, 06:39 PM   |  #113  
c0llal0's Avatar
Senior Member
Flag Fürth
Thanks Meter: 174
 
321 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Doctor Phate

Was it working earlier on ICS?

Nope! There is no Kernel atm that makes Audio over USB work.
Thought this Team got it cause of changelog in post 2!

I got a Test Kernel of pawitp himself... not workin' ...pawitp told me that it looks like there is no autodetection for the Dock nor the sgs itself like captivate or vibrant phones come around wit...
Thought sgs Dock speaker app would force Audio over usb like in old froyo Times but no Chance!

sent while pon di road
23rd January 2012, 06:47 PM   |  #114  
Recognized Developer
Flag Pune
Thanks Meter: 238
 
546 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Tk-Glitch

@ Forsaken : I'm the one who did post the link, and it's only "http://androtransfer.com/tk-glitch/CM9-kernels/Glitch/I9000&T959D/CM9-galaxysmtd-Glitch-V14-B1.zip".

And sorry to say that but I'm not able to get "your" strange link. BTW, with adblocker / adfree, I'm able to download the file with absolutely no issue.

Better to look at your config and the apps you got installed, or even your carrier / wifi provider.

Glitch no need to be sorry.....mr @forsaken hasn't really used any xda link before I guess.....this is the standard xda link practice which is present in the privacy policy as well

Here is the quote about vigilink

Use of VigLink
Please note that xda-developers.com makes use of a system called VigLink in order to change links to certain online retailers being displayed on the site to include an affiliate marketing tag. This tag permits those online retailers to know that a user clicking those links has been referred by our site so that we may receive a commission on certain sales. VigLink and other online referral software programs are commonly used across the Internet, though if you have a problem with this practice, we urge you to turn off VigLink.

http://www.xda-developers.com/xda-de...rivacy-policy/

And btw if forsaken clicks the above link that will also also go through vigilink.
The Following User Says Thank You to lalit79 For This Useful Post: [ View ]
23rd January 2012, 06:49 PM   |  #115  
pckoloji's Avatar
Senior Member
Flag warsaw
Thanks Meter: 21
 
147 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
i hope there will be bln version, too
23rd January 2012, 06:56 PM   |  #116  
Doctor Phate's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 89
 
345 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Gage_Hero

Hey Doc,

I am not sure how you are doing your testing but I found out the hard way, you need to change the values in NSTools, not volage control. Changing in voltage control I crashed twice lol.
If you do change values in NSTools, make sure you go into settings and take off set at boot or you will have a bad day until you figure out which works....

Yeah man, that's what I was doing. Like I said: keeping all stock values (scheduler, governor, min/max cpu) and just sliding the LiveOC bar (even at 106%) did cause instability and then reboot.
After few more tries, readig the thread linked in the OP, I've started tweaking also the UV values. Unfortunately, I'm not managing to have a single LiveOC % working. That's why I'm looking for a "stable conf" to be sure that it's my phone's fault and not a kernel's one
23rd January 2012, 07:05 PM   |  #117  
Member
Flag Frankfurt (Main)
Thanks Meter: 4
 
41 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
More
Quote:
Originally Posted by lalit79

Glitch no need to be sorry.....mr @forsaken hasn't really used any xda link before I guess.....this is the standard xda link practice which is present in the privacy policy as well

Here is the quote about vigilink

Use of VigLink
Please note that xda-developers.com makes use of a system called VigLink in order to change links to certain online retailers being displayed on the site to include an affiliate marketing tag. This tag permits those online retailers to know that a user clicking those links has been referred by our site so that we may receive a commission on certain sales. VigLink and other online referral software programs are commonly used across the Internet, though if you have a problem with this practice, we urge you to turn off VigLink.

http://www.xda-developers.com/xda-de...rivacy-policy/

And btw if forsaken clicks the above link that will also also go through vigilink.

Oh my... sorry about that. Missed that one.
Finding such a link in this thread really pissed me off, did't ever notice that before. So execuse me for becoming so mean. In my rage I even missunderstood the reply :/

Sorry again and keep up your great work. If you've got some account for donations I wouldn't mind spending you some beer as a little excuse ;)
23rd January 2012, 07:12 PM   |  #118  
purpleraintoxicity's Avatar
Senior Member
Flag Jerusalem
Thanks Meter: 740
 
3,444 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
My wifi keep just on and off e while in use. And I'm not even changing place.
Is it a known ? Us there any workaround for it?
I've came from devil, didn't gave it there.
I'm not using any modded framework...

If there any need in more info I'll supply what I can.

Thanx in advance
23rd January 2012, 07:19 PM   |  #119  
sixstringsg's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Dallas, TX
Thanks Meter: 7,006
 
5,168 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Forsaken

Oh my... sorry about that. Missed that one.
Finding such a link in this thread really pissed me off, did't ever notice that before. So execuse me for becoming so mean. In my rage I even missunderstood the reply :/

Sorry again and keep up your great work. If you've got some account for donations I wouldn't mind spending you some beer as a little excuse ;)

No problem, we've all done it. Tk-Glitch has a donate to me a button under has name over on the left side of the page if that is what you are looking for.
23rd January 2012, 07:24 PM   |  #120  
trailblazerz11's Avatar
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 1,337
 
1,236 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by purpleraintoxicity

My wifi keep just on and off e while in use. And I'm not even changing place.
Is it a known ? Us there any workaround for it?
I've came from devil, didn't gave it there.
I'm not using any modded framework...

If there any need in more info I'll supply what I can.

Thanx in advance

That bug only happens to me occasionally modded framework Reboot usually fixes for me.

Sent from my GT-I9000 using XDA App

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes