Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,020 Members 40,862 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
View Poll Results: Choose One!
Deodex both app & framework 104 65.00%
Deodex App & Odex Framework 19 11.88%
Odex App & Deodex Framework 37 23.13%
Voters: 160. You may not vote on this poll

[ROM][FROYO] Purumod V4 // See #1263

Tip us?
 
pkatsaras
Old
#461  
pkatsaras's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 526
Posts: 724
Join Date: Feb 2011
Location: Piraeus
Quote:
Originally Posted by Smonic View Post
That's not helpful to your users. Seems to me like its fake or you're using app2sd :/ Just post a guide on the first page so you can help your users because I want to flash your ROM only because of the large internal space but how can I if you don't tell me the right procedures :thumbdown:

Sent from my GT-I5800 using XDA
What I was adviced to do, was to flash datafs.rfs from another froyo based rom. You can either add datafs.rfs to 2.0 rom inside .tar file and flash it or if you already flashed it, you can create a .tar file with the datafs.rfs file inside ONLY and flash it. You should wipe data / factory reset in order the system to see the storage. In my phone recognized 150mb free space...
 
Jason-EX
Old
#462  
Jason-EX's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 978
Posts: 1,062
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by pkatsaras View Post
What I was adviced to do, was to flash datafs.rfs from another froyo based rom. You can either add datafs.rfs to 2.0 rom inside .tar file and flash it or if you already flashed it, you can create a .tar file with the datafs.rfs file inside ONLY and flash it. You should wipe data / factory reset in order the system to see the storage. In my phone recognized 150mb free space...
no, that has nothing to with what we're talking about....

@Smonic: If i remember correctly, all I did was re-odex......
 
Smonic
Old
#463  
Senior Member
Thanks Meter 294
Posts: 1,686
Join Date: Jul 2011
Location: Behind You
Tell me step by step because i don't have a clue what you mean.
I flashed the ROM and got 143 MB memory. What do i need to do to get 183 MB.
Click the thanks button if i helped!
 
sad96
Old
#464  
sad96's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1293
Posts: 1,156
Join Date: Jan 2012
Location: Saint-Petersburg

 
DONATE TO ME
@J.Purungrit Can you tell: Is there Russian(Русский) language in your latest rom?
DEVICES:
=> Google Nexus 4
==> ROM: Jelly Bean 4.3 (JWR66Y)
==> KERNEL: 3.4.0

=> ASUS Eee Pad Transformer TF300T
==> ROM: Jelly Bean 4.1.1 (WW_10.4.2.20)
==> KERNEL: 3.1.10
 
Jason-EX
Old
#465  
Jason-EX's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 978
Posts: 1,062
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Smonic View Post
Tell me step by step because i don't have a clue what you mean.
I flashed the ROM and got 143 MB memory. What do i need to do to get 183 MB.
please read the FAQ before asking! I really really hate to explain when the answer is there
 
Jason-EX
Old
#466  
Jason-EX's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 978
Posts: 1,062
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sad96 View Post
@J.Purungrit Can you tell: Is there Russian(Русский) language in your latest rom?
I think Russian language is already build-in......not really sure, I didn't add any other languages in my rom, it is just base on stock JPS
 
sad96
Old
#467  
sad96's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1293
Posts: 1,156
Join Date: Jan 2012
Location: Saint-Petersburg

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by J.Purungrit View Post
I think Russian language is already build-in......not really sure, I didn't add any other languages in my rom, it is just base on stock JPS
Can you check please? It's very important for me... I really like your rom... But russian... I don't have enought time to flash 10 rom a day now
DEVICES:
=> Google Nexus 4
==> ROM: Jelly Bean 4.3 (JWR66Y)
==> KERNEL: 3.4.0

=> ASUS Eee Pad Transformer TF300T
==> ROM: Jelly Bean 4.1.1 (WW_10.4.2.20)
==> KERNEL: 3.1.10
 
Smonic
Old
#468  
Senior Member
Thanks Meter 294
Posts: 1,686
Join Date: Jul 2011
Location: Behind You
It doesn't say anything about how to get 183 MB internal memory... And no need to get angry, you were the one who said it was magic at first and i didn't get angry then...
Click the thanks button if i helped!
 
Jason-EX
Old
#469  
Jason-EX's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 978
Posts: 1,062
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by sad96 View Post
Can you check please? It's very important for me... I really like your rom... But russian... I don't have enought time to flash 10 rom a day now
probably yes, I can see some similar letters.......not sure, because I can't read a word
 
Jason-EX
Old
#470  
Jason-EX's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 978
Posts: 1,062
Join Date: Sep 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Smonic View Post
It doesn't say anything about how to get 183 MB internal memory... And no need to get angry, you were the one who said it was magic at first and i didn't get angry then...
I miss understand what you meant.......but plz read the FAQ everytime before you ask!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes