FORUMS

What Features Do You Look for in a Gallery App?

With so many different options to choose from, finding the right Gallery app may be a … more

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

 View Poll Results: Choose One!

Deodex both app & framework
 
104 Vote(s)
65.00%
Deodex App & Odex Framework
 
19 Vote(s)
11.88%
Odex App & Deodex Framework
 
37 Vote(s)
23.13%

[ROM][FROYO] Purumod V4 // See #1263

1,062 posts
Thanks Meter: 980
 
By Jason-EX, Senior Member on 24th January 2012, 06:07 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
4th May 2012, 08:42 AM |#461  
pkatsaras's Avatar
Senior Member
Flag Piraeus
Thanks Meter: 594
 
More
Quote:
Originally Posted by Smonic

That's not helpful to your users. Seems to me like its fake or you're using app2sd :/ Just post a guide on the first page so you can help your users because I want to flash your ROM only because of the large internal space but how can I if you don't tell me the right procedures :thumbdown:

Sent from my GT-I5800 using XDA

What I was adviced to do, was to flash datafs.rfs from another froyo based rom. You can either add datafs.rfs to 2.0 rom inside .tar file and flash it or if you already flashed it, you can create a .tar file with the datafs.rfs file inside ONLY and flash it. You should wipe data / factory reset in order the system to see the storage. In my phone recognized 150mb free space...
 
 
4th May 2012, 01:39 PM |#462  
Jason-EX's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 980
 
More
Quote:
Originally Posted by pkatsaras

What I was adviced to do, was to flash datafs.rfs from another froyo based rom. You can either add datafs.rfs to 2.0 rom inside .tar file and flash it or if you already flashed it, you can create a .tar file with the datafs.rfs file inside ONLY and flash it. You should wipe data / factory reset in order the system to see the storage. In my phone recognized 150mb free space...

no, that has nothing to with what we're talking about....

@Smonic: If i remember correctly, all I did was re-odex......
4th May 2012, 05:23 PM |#463  
Senior Member
Flag Behind You
Thanks Meter: 294
 
More
Tell me step by step because i don't have a clue what you mean.
I flashed the ROM and got 143 MB memory. What do i need to do to get 183 MB.
4th May 2012, 05:57 PM |#464  
sad96's Avatar
Senior Member
Flag Saint-Petersburg
Thanks Meter: 1,293
 
Donate to Me
More
@J.Purungrit Can you tell: Is there Russian(Русский) language in your latest rom?
4th May 2012, 06:45 PM |#465  
Jason-EX's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 980
 
More
Quote:
Originally Posted by Smonic

Tell me step by step because i don't have a clue what you mean.
I flashed the ROM and got 143 MB memory. What do i need to do to get 183 MB.

please read the FAQ before asking! I really really hate to explain when the answer is there
4th May 2012, 06:47 PM |#466  
Jason-EX's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 980
 
More
Quote:
Originally Posted by sad96

@J.Purungrit Can you tell: Is there Russian(Русский) language in your latest rom?

I think Russian language is already build-in......not really sure, I didn't add any other languages in my rom, it is just base on stock JPS
4th May 2012, 06:51 PM |#467  
sad96's Avatar
Senior Member
Flag Saint-Petersburg
Thanks Meter: 1,293
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by J.Purungrit

I think Russian language is already build-in......not really sure, I didn't add any other languages in my rom, it is just base on stock JPS

Can you check please? It's very important for me... I really like your rom... But russian... I don't have enought time to flash 10 rom a day now
4th May 2012, 07:03 PM |#468  
Senior Member
Flag Behind You
Thanks Meter: 294
 
More
It doesn't say anything about how to get 183 MB internal memory... And no need to get angry, you were the one who said it was magic at first and i didn't get angry then...
4th May 2012, 07:18 PM |#469  
Jason-EX's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 980
 
More
Quote:
Originally Posted by sad96

Can you check please? It's very important for me... I really like your rom... But russian... I don't have enought time to flash 10 rom a day now

probably yes, I can see some similar letters.......not sure, because I can't read a word
4th May 2012, 07:20 PM |#470  
Jason-EX's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 980
 
More
Quote:
Originally Posted by Smonic

It doesn't say anything about how to get 183 MB internal memory... And no need to get angry, you were the one who said it was magic at first and i didn't get angry then...

I miss understand what you meant.......but plz read the FAQ everytime before you ask!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes