FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[ROM][07/06/12] i927(r)_2.06.07_OsiMood - Light gets Lighter

1,214 posts
Thanks Meter: 677
 
By CarpeNoctem, Senior Member on 24th January 2012, 05:41 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
25th January 2012, 01:41 AM |#11  
Member
Flag Winnipeg, Manitoba
Thanks Meter: 21
 
More
Unfortunately, your site doesn't seem to be allowing downloads. I can get to the landing page, but when I click the link, it just eventually times out

Edit: Nevermind, it worked on about the 8th try. Maybe the server is just hammered tonight.
Last edited by purple.epod; 25th January 2012 at 01:44 AM.
 
 
25th January 2012, 02:06 AM |#12  
CarpeNoctem's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 677
 
More
Yes, I just talked to my provider, they have some issues with their servers... try several times, eventually it works
The Following User Says Thank You to CarpeNoctem For This Useful Post: [ View ]
25th January 2012, 02:08 AM |#13  
Member
Flag Winnipeg, Manitoba
Thanks Meter: 21
 
More
Angry
Okay, so I flashed the ROM with CWM, and Superuser from ChainsDD's site. I had also previously flashed ardatdat's OverClocked kernel (from HERE) via ODIN as well. I'm pleased to report that your ROM is running perfectly at 1.2ghz and that so far everything seems to be working excellently!

Edit: Also, I don't know what the difference between the stock ROM and yours is, but my Bank's app didn't work with the stock ROM (It would always claim I had no network connection), but is working fine now... so, uh, yeah!
Last edited by purple.epod; 25th January 2012 at 02:17 AM.
25th January 2012, 02:20 AM |#14  
CarpeNoctem's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 677
 
More
I'll try to include the kernel in the next release
25th January 2012, 08:48 PM |#15  
CarpeNoctem's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 677
 
More
APKs optimized, Power Menu ready, some kernel issues, but hopefully new version released tomorrow
The Following User Says Thank You to CarpeNoctem For This Useful Post: [ View ]
25th January 2012, 11:07 PM |#16  
Member
Flag Winnipeg, Manitoba
Thanks Meter: 21
 
More
You're going to be using a non-carrier IQ kernel, right? I'm in Canada, so have never had it, and I don't want to start now

Sent from my XT910 using Tapatalk
25th January 2012, 11:48 PM |#17  
CarpeNoctem's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 677
 
More
Quote:
Originally Posted by purple.epod

You're going to be using a non-carrier IQ kernel, right? I'm in Canada, so have never had it, and I don't want to start now

Sent from my XT910 using Tapatalk

yes that one stated in the second post, CarrierIQ free and 1.2ghz
26th January 2012, 01:46 AM |#18  
Member
Flag Winnipeg, Manitoba
Thanks Meter: 21
 
More
I don't know if this is ROM related or not, but 1) no 3g monitoring apps are correctly reporting my 3g usage anymore (I tried 3g watchdog and two others) and 2) The Rogers My Account app just crashes when I start it. Everything else seems fine

Sent from my SAMSUNG-SGH-I927R using Tapatalk
26th January 2012, 01:50 AM |#19  
CarpeNoctem's Avatar
OP Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 677
 
More
Quote:
Originally Posted by purple.epod

I don't know if this is ROM related or not, but 1) no 3g monitoring apps are correctly reporting my 3g usage anymore (I tried 3g watchdog and two others) and 2) The Rogers My Account app just crashes when I start it. Everything else seems fine

Sent from my SAMSUNG-SGH-I927R using Tapatalk

Did you try lbe privacy to monitor 3G usage ?
and I remove all Rogers apps, maybe it is why. Do a backup, then full wipe and try again.
26th January 2012, 02:16 AM |#20  
Member
Flag Winnipeg, Manitoba
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by CarpeNoctem

Did you try lbe privacy to monitor 3G usage ?
and I remove all Rogers apps, maybe it is why. Do a backup, then full wipe and try again.

Yeah its a rom issue... I wiped all caches and did factory reset from in CWM, then reinstalled the ROM. now my phone thinks its UMTS and has no wireless data at all except wifi...

Crap. Im not sure how to even fix this.

All I can think to do is re-flash the Rooted Rogers rom from the "rooting captivate glide" thread with ODIN when I get home.
Last edited by purple.epod; 26th January 2012 at 02:24 AM.
26th January 2012, 02:17 AM |#21  
gabby131's Avatar
Senior Member
Flag Winnipeg, MB Canada
Thanks Meter: 127
 
More
Quote:
Originally Posted by purple.epod

I don't know if this is ROM related or not, but 1) no 3g monitoring apps are correctly reporting my 3g usage anymore (I tried 3g watchdog and two others) and 2) The Rogers My Account app just crashes when I start it. Everything else seems fine

Sent from my SAMSUNG-SGH-I927R using Tapatalk

did yah try redownloading MyAccount app from market?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes