Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] Eryigit-GB-2.3.6 G70ZCKPA Galaxy Player 5.0 For USA and INT (Rls:3.5) {UPDATED}

OP eng_matt

19th February 2012, 12:13 AM   |  #91  
eng_matt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 281
 
198 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Meticulus

Here is something that is interesting. If you open "/system/build.prop" you see "GINGERBREAD.ZCKPA.FOREIGNER" Shouldn't you change that? I wouldn't want anyone to think that this is my rom...

Yeah you are right , ı used your build.prob because for sudo hack need to add some new words..


Like :


#SUDO PHONE HACKS
gsm.sim.state=READY
gsm.current.phone-type=1
gsm.operator.alpha="AT&T"
gsm.operator.numeric=310410
gsm.operator.iso-country=us

I think that's enough.

Meticulus , I don't understand you my friend , we began this work similar time and used my added rom , so why you are doing this ? , you know , I send a few messeges for you and you didn't answer it.

How can I ask your permission? you are not return my messeges. Also i added your credit my rom page.
19th February 2012, 12:23 AM   |  #92  
Meticulus's Avatar
Recognized Developer
Flag Springfield
Thanks Meter: 2,090
 
1,312 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:

...
#SUDO PHONE HACKS
gsm.sim.state=READY
gsm.current.phone-type=1
gsm.operator.alpha="AT&T"
gsm.operator.numeric=310410
gsm.operator.iso-country=us
...

Umm, that doesn't do anything. You can delete it and nothing changes. I was experimenting and I just forgot to remove it.
Listen, I already gave permission for everyone.

I'm just saying, why does your rom have my roms name in it?
19th February 2012, 12:28 AM   |  #93  
eng_matt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 281
 
198 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Meticulus

Umm, that doesn't do anything. You can delete it and nothing changes. I was experimenting and I just forgot to remove it.
Listen, I already gave permission for everyone.

I'm just saying, why does your rom have my roms name in it?

Because I added your sudo hack , i am not foolish , If I think like that something I was delete it dont worry , Also I say it here and credit for that.
19th February 2012, 12:40 AM   |  #94  
Meticulus's Avatar
Recognized Developer
Flag Springfield
Thanks Meter: 2,090
 
1,312 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Well, it just seem to me that your rom has my rom's name on it. If it were me, I'd just change it like: "GINGERBREAD.ZCKPA.ERYGIT" but whatever...

Good luck
19th February 2012, 12:50 AM   |  #95  
eng_matt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 281
 
198 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Meticulus

Well, it just seem to me that your rom has my rom's name on it. If it were me, I'd just change it like: "GINGERBREAD.ZCKPA.ERYGIT" but whatever...

Good luck

Howmany times i need to say , I used your build prob , I say it because for sudo hack , and when I was see that , I think I need some sudo words and used your build.prob , you can see , i also added , for gameloft games and changed product name GT-I9000 for play some games , also I added some my changes in build.prob , I read all words don't worry.

By the way , I am working on my rom at least 1 month , and nearly 15000 people download and used it. I didnt began this work today.
Last edited by eng_matt; 19th February 2012 at 12:53 AM.
19th February 2012, 01:08 AM   |  #96  
eng_matt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 281
 
198 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
@turbanator , thanks for your good reply.
19th February 2012, 01:52 AM   |  #97  
Member
Thanks Meter: 8
 
39 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Quote:
Originally Posted by eng_matt

@turbanator , thanks for your good reply.

ES File Explorer works on root after Market update. Also, landscape home screen no longer works, not that I'm a huge fan of that feature, but FYI.
19th February 2012, 02:07 AM   |  #98  
eng_matt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 281
 
198 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by turbanator

ES File Explorer works on root after Market update. Also, landscape home screen no longer works, not that I'm a huge fan of that feature, but FYI.

Ok , İf you want to use landscape mode home screen ;

use root explorer;

Use I added application and change it ;

System/app/TouchWiz30Launcher.apk

Below the app ;

Download:

http://www.mediafire.com/?3ec69n3g53dds7v

I am also add this app attachment.

change files and reboot your device.
Attached Files
File Type: apk TouchWiz30Launcher.apk - [Click for QR Code] (1.70 MB, 13 views)
19th February 2012, 02:10 AM   |  #99  
Meticulus's Avatar
Recognized Developer
Flag Springfield
Thanks Meter: 2,090
 
1,312 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by turbanator

ES File Explorer works on root after Market update. Also, landscape home screen no longer works, not that I'm a huge fan of that feature, but FYI.

Yeah, I had to drop that feature in order to fix the widgets...

Sent from my YP-G70 using Tapatalk
19th February 2012, 02:17 AM   |  #100  
eng_matt's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 281
 
198 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Meticulus

Yeah, I had to drop that feature in order to fix the widgets...

Sent from my YP-G70 using Tapatalk

TouchWiz 4 :

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1050666

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes