Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,480 Members 54,161 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[App] [2.1+] SwitchMe Multiple User Accounts - Securely Share Your Device

Tip us?
 
ftgg99
Old
#421  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 2,046
Posts: 7,047
Join Date: Mar 2010
Yes... and you are saying it doesnt work? Or what?
 
ftgg99
Old
#422  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 2,046
Posts: 7,047
Join Date: Mar 2010
1.3.3 - SANDWICH ENTHUSIAST

Fixed rare switch screen crash on some devices
Reworked parts of switch screen UI
New switch screen now on by default
Added new settings to switch screen options
Cleaned up strings
The Following User Says Thank You to ftgg99 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
iammodo
Old
#423  
iammodo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 546
Posts: 1,615
Join Date: Mar 2008
Location: hell
Quote:
Originally Posted by ftgg99 View Post
1.3.3 - SANDWICH ENTHUSIAST

Fixed rare switch screen crash on some devices
Reworked parts of switch screen UI
New switch screen now on by default
Added new settings to switch screen options
Cleaned up strings
Thank you can now read the time on my lock screen with a white background.
Icons are a lot closer now, I'm sure I will get used to it.

Sent from XDA HD APP
Modo
www.gplus.to/iammodo
----------------------------------------------

PHONE:- NEXUS 5
ROM:- STOCK 4.4

TABLET:- NEXUS 7 2013
ROM:- STOCK 4.4
The Following User Says Thank You to iammodo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ftgg99
Old
#424  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 2,046
Posts: 7,047
Join Date: Mar 2010
Thanks. I have another idea to make switching even more pleasant - you know the circle that defines the edge of the slide area in the stock switch screen?

I want to add a similar restricting, fading line in the form of a rectangle with rounded corners about 1 inch away from the edge of the screen space. The problem? It will only work well on tablets...
 
iammodo
Old
#425  
iammodo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 546
Posts: 1,615
Join Date: Mar 2008
Location: hell
Quote:
Originally Posted by ftgg99 View Post
Thanks. I have another idea to make switching even more pleasant - you know the circle that defines the edge of the slide area in the stock switch screen?

I want to add a similar restricting, fading line in the form of a rectangle with rounded corners about 1 inch away from the edge of the screen space. The problem? It will only work well on tablets...
Could do it as a third theme. Tablet UI would solve that maybe.

Sent from XDA HD APP
Modo
www.gplus.to/iammodo
----------------------------------------------

PHONE:- NEXUS 5
ROM:- STOCK 4.4

TABLET:- NEXUS 7 2013
ROM:- STOCK 4.4
The Following User Says Thank You to iammodo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pu3cyg
Old
#426  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 33
Join Date: Aug 2011
I've just updated to the latest version in my "guest" profile, and now I couldn't run the program! It gives me this "Your firmware is not compatible with SwitchMe....." error.

I swear I didn't change anything to the system why it suddenly stop working?? I am now stuck in my guest profile and how should I switch to my main profile??

I am running Team EOS ICS ROM Release 1.0 on XOOM (Wingray).

Please help..
 
IamJAX
Old
#427  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 129
Join Date: May 2009
Location: Bangalore
Quote:
Originally Posted by pu3cyg View Post
I've just updated to the latest version in my "guest" profile, and now I couldn't run the program! It gives me this "Your firmware is not compatible with SwitchMe....." error.

I swear I didn't change anything to the system why it suddenly stop working?? I am now stuck in my guest profile and how should I switch to my main profile??

I am running Team EOS ICS ROM Release 1.0 on XOOM (Wingray).

Please help..
I am also having same issue. With latest update it shows incompatible firmware error. It was working fine until this update. I am on Galaxy S2 running Simple & Clean v2.4 ROM
 
ptruman
Old
(Last edited by ptruman; 28th February 2012 at 10:43 PM.)
#428  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 115
Join Date: Nov 2010
Serious bug time!
Just upgraded via market, and now can't login to any profiles with numbers in the passwords from the enabled lock screen. To clarify, the numbers on the keyboard do not work via the lockscreen and neither does backspace.

Luckily for me I kept a guest profile with no password, and could use that to login and reset the other passwords.

I have had to remove all passwords as I can't uninstall without losing profiles. :(

Also, each profile auto upgraded so once you switch you get locked out....
version 1.3.4 rev 32 is the one I got upgraded to. Please fix!
 
pu3cyg
Old
#429  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 33
Join Date: Aug 2011
Incompatibility error fixed in latest update.. thanks!
I will definitely disable market automatic update, and wait for others' feedback before update next time
 
IamJAX
Old
#430  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 129
Join Date: May 2009
Location: Bangalore
Quote:
Originally Posted by IamJAX View Post
I am also having same issue. With latest update it shows incompatible firmware error. It was working fine until this update. I am on Galaxy S2 running Simple & Clean v2.4 ROM
Working fine now...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes