Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[App] [2.1+] SwitchMe Multiple User Accounts - Securely Share Your Device

OP ftgg99

27th February 2012, 12:22 PM   |  #421  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2,046
 
1010
7,047 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Yes... and you are saying it doesnt work? Or what?
28th February 2012, 02:58 PM   |  #422  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2,046
 
1010
7,047 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
1.3.3 - SANDWICH ENTHUSIAST

Fixed rare switch screen crash on some devices
Reworked parts of switch screen UI
New switch screen now on by default
Added new settings to switch screen options
Cleaned up strings
The Following User Says Thank You to ftgg99 For This Useful Post: [ View ]
28th February 2012, 03:13 PM   |  #423  
iammodo's Avatar
Senior Member
Flag hell
Thanks Meter: 546
 
1,619 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by ftgg99

1.3.3 - SANDWICH ENTHUSIAST

Fixed rare switch screen crash on some devices
Reworked parts of switch screen UI
New switch screen now on by default
Added new settings to switch screen options
Cleaned up strings

Thank you can now read the time on my lock screen with a white background.
Icons are a lot closer now, I'm sure I will get used to it.

Sent from XDA HD APP
The Following User Says Thank You to iammodo For This Useful Post: [ View ]
28th February 2012, 05:58 PM   |  #424  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2,046
 
1010
7,047 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Thanks. I have another idea to make switching even more pleasant - you know the circle that defines the edge of the slide area in the stock switch screen?

I want to add a similar restricting, fading line in the form of a rectangle with rounded corners about 1 inch away from the edge of the screen space. The problem? It will only work well on tablets...
28th February 2012, 06:44 PM   |  #425  
iammodo's Avatar
Senior Member
Flag hell
Thanks Meter: 546
 
1,619 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by ftgg99

Thanks. I have another idea to make switching even more pleasant - you know the circle that defines the edge of the slide area in the stock switch screen?

I want to add a similar restricting, fading line in the form of a rectangle with rounded corners about 1 inch away from the edge of the screen space. The problem? It will only work well on tablets...

Could do it as a third theme. Tablet UI would solve that maybe.

Sent from XDA HD APP
The Following User Says Thank You to iammodo For This Useful Post: [ View ]
28th February 2012, 07:20 PM   |  #426  
Member
Thanks Meter: 10
 
43 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
I've just updated to the latest version in my "guest" profile, and now I couldn't run the program! It gives me this "Your firmware is not compatible with SwitchMe....." error.

I swear I didn't change anything to the system why it suddenly stop working?? I am now stuck in my guest profile and how should I switch to my main profile??

I am running Team EOS ICS ROM Release 1.0 on XOOM (Wingray).

Please help..
28th February 2012, 10:04 PM   |  #427  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 16
 
130 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by pu3cyg

I've just updated to the latest version in my "guest" profile, and now I couldn't run the program! It gives me this "Your firmware is not compatible with SwitchMe....." error.

I swear I didn't change anything to the system why it suddenly stop working?? I am now stuck in my guest profile and how should I switch to my main profile??

I am running Team EOS ICS ROM Release 1.0 on XOOM (Wingray).

Please help..

I am also having same issue. With latest update it shows incompatible firmware error. It was working fine until this update. I am on Galaxy S2 running Simple & Clean v2.4 ROM
28th February 2012, 11:37 PM   |  #428  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
115 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Serious bug time!
Just upgraded via market, and now can't login to any profiles with numbers in the passwords from the enabled lock screen. To clarify, the numbers on the keyboard do not work via the lockscreen and neither does backspace.

Luckily for me I kept a guest profile with no password, and could use that to login and reset the other passwords.

I have had to remove all passwords as I can't uninstall without losing profiles. :(

Also, each profile auto upgraded so once you switch you get locked out....
version 1.3.4 rev 32 is the one I got upgraded to. Please fix!
Last edited by ptruman; 28th February 2012 at 11:43 PM.
29th February 2012, 01:39 AM   |  #429  
Member
Thanks Meter: 10
 
43 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Incompatibility error fixed in latest update.. thanks!
I will definitely disable market automatic update, and wait for others' feedback before update next time
29th February 2012, 08:30 AM   |  #430  
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 16
 
130 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by IamJAX

I am also having same issue. With latest update it shows incompatible firmware error. It was working fine until this update. I am on Galaxy S2 running Simple & Clean v2.4 ROM

Working fine now...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes