Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,690 Members 47,703 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Jun-13 MeanROM v4.5 | 2.17 | OC/UV | Beats | 50+ hr standby | 4000+ Quadrant

Tip us?
 
paallday
Old
#7591  
paallday's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 346
Posts: 984
Join Date: Jul 2011
Location: philly
Beats only works with headphones..
(At least till dre makes Bluetooth speakers) lol and only on stock music app

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2


Hip-hop boom-bap-BANG
 
CrippleB
Old
(Last edited by CrippleB; 17th April 2012 at 07:16 AM.)
#7592  
CrippleB's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 129
Posts: 1,730
Join Date: Aug 2010
Location: El Sobrante, CA.

 
DONATE TO ME
Where can I get the no wake vol zip?
Edit: never mind I reinstalled Mr 33 and got the zip back. Didn't realize it was standard on later installs and accidentally flashed vol wake zip.

Sent from my PG86100 using xda premium
Hit the thanks if I have given you a reason to thank me.

Evo 4G Rooted Synergy
Evo 3D Rooted Mean Ics
Wife's Epic 4G Stock but as soon as I get her a new phone it's all mine.
Wife's Evo View Rooted viperRom
 
omenovi
Old
#7593  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 51
Join Date: Apr 2010
so audio better now... everything good, now if there was a way that I could use all the ControlTalk buttons on my headphones, they are made for ipods, so on android it just pauses/play and answers a call. No forward or volume
The Following User Says Thank You to omenovi For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
McLelle
Old
#7594  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 88
Join Date: Aug 2009
Thanks for sound update i hate that hiss noise ..

And i like to use playerpro music app best app for music..

Sent from my PG86100 using xda premium
 
paallday
Old
#7595  
paallday's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 346
Posts: 984
Join Date: Jul 2011
Location: philly
U shouldint have had noise on any other app besides stock music as beats should not work on anything else... Is beats active in this player???????

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2


Hip-hop boom-bap-BANG
 
McLelle
Old
#7596  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 88
Join Date: Aug 2009
U get hiss noise in any app u use
But thanks to Mike much better now..
Try to use free playerpro app I bet u want use stock music..after

Sent from my PG86100 using xda premium
 
omenovi
Old
#7597  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 51
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by paallday View Post
U shouldint have had noise on any other app besides stock music as beats should not work on anything else... Is beats active in this player???????

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2
beats configuration on the phone made the hiss on anything with sound on headphones or whatevet was causing it
 
southern87
Old
#7598  
southern87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 91
Posts: 422
Join Date: May 2008
Location: The Command Center
Quote:
Originally Posted by paallday
U shouldint have had noise on any other app besides stock music as beats should not work on anything else... Is beats active in this player???????

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2
With chads kernels it will. No icon but it's working.

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------

The fast charge mod is nice but I think it is a pain in the ass for some people haha. Noticed mikey changed the post boot for the on off.
Device: Moto Z
ROM: Stock Rooted
Recovery:
Kernel: Stock
Device: HTC One (Killed by a wall)
ROM: GPE Converted
Recovery: TWRP
Kernel: Stock
Device: HTC Evo 3D (Died in Cuba)
ROM: MeanRom
Recovery: TWRP


Roll Tide
 
paallday
Old
#7599  
paallday's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 346
Posts: 984
Join Date: Jul 2011
Location: philly
Ah kernel... I was gonna say I NEVER had hiss on spotify YouTube stock whatever

Sent from my PG86100 using Tapatalk 2


Hip-hop boom-bap-BANG
 
dkwatts
Old
(Last edited by dkwatts; 17th April 2012 at 01:11 PM.)
#7600  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 39
Join Date: May 2010
Changing Mikeys undervolt to 'normal' and awake max freq to '1512000' reduces anthrax reboots to zero (same results you get with your method).

Quote:
Originally Posted by ACoolGuy View Post
It's not the greatest. But not too much different from running anthrax at 1.51ghz. My point in removing the scripting is to eliminate any issue with anthrax kernel tweaks and mikeys tweaks. Yes mikeys ROM is stable with stock kernel, but stock kernel does not give ability to edit scaling or governor or voltage. Also I would venture to guess some other tweaks in the init file do not work with stock kernel. I could be way off base here but since so many people are seeing some type of reboot with custom kernels, I'm just trying anything I can to reduce reboots. Since I can't change the kernel tweaks in the kernel, I figured id disable the ROM tweaks to see if it made a difference. So far its working for me, but if it only helps me then it may be just a fluke. If it helps others then it may be worth pursuing as a single tweak may simply not be playing nice with Anthrax. Just trying to help.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes