Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Help needed - Razr stuck in Fastboot Screen

OP ChinAndroid

27th January 2012, 04:38 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Hi there!

I have a problem with my Razr, and I am unable to solve it by myself for now...

Here is the story:

I live ion China, and got a Razr. Unfortunately, Market and several Google-basics are blocked. So i wanted to flash a EU version.
My original system details:
Sys Version - 65.136.1.XT910.ChinaRetail.en.CN
Webtop - WT_2.0_121_china_1.1.1
Build Nr - 6.5.1_GC-136-SPU-1
Build Date - Wed Dec 14 06:47:42 CST 2011

The flashing went wrong with RSDlite, this was the only result, from the very beginning onwards:
Failed flashing process, Failed flashing process. 1/11 flash cdt.bin "cdt.bin_signed" -> Phone returned FAIL; phone connected.

Later, i got the tip to only flash system via moto-fastboot.
The result was the following:
AP Fastboot Flash Mode (S) (Boot Failure)
0A.60

Device id LOCKED. Status Code: 0

Battery OK
OK to Program
Connect USB Data Cable

Invalid CG OTV (CG: system): Invalid SP Data
Invalid CG HAB (CG: system, status: 0X0056)
Invalid CG OTV (CG: system)

I tried to flash ebr & mbr manually via moto-fastboot, the result is:
INFOpreflash validation failure

I have as well tried to flash all again with Fla**** from EternityProject, but unsuccessfull.

The phone is stuck on the fastboot screen, battery is empty, factory cable is existing and working, but no flashing-attempts are working.


Is anybody out there who had/has the same problem and/or knows how to solve it?
I am looking forward to your suggestions and comments!
This thing is way to expensive to end as a paperweight...
27th January 2012, 04:50 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
If you hold down both Volume buttons while turning on the phone, can you enter Recovery mode?

If you see a yellow triangle with an Android in the center, press both volume buttons again to progress to the next screen, then try the factory reset.
Last edited by mRazr; 27th January 2012 at 04:58 AM.
27th January 2012, 07:15 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
i can go to the selection screen.

If i select recovery, it shows the M -logo for about 30sec.
Then it comes back to the fastboot screen, showing boot failure.
27th January 2012, 12:10 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
16 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
At least you can enter FastBoot mode, not all is lost yet.

When you run Fla****, does it complete successfully or give an error?

I'm no expert with Motorola phones but I would try to get it back to stock as much as possible and go from there.

I suggest you wipe the data and cache, then download the full 65.136.1.XT910.ChinaRetail.en.CN ROM (the original one that came with the phone) and flash that with RSD or Fla**** and see how that goes.

If you upgraded the Radio, put the original back on as well.
27th January 2012, 01:11 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Flashing the system is no problem
But nothing else works:
Flashing logo - no such partition
flashing ebr, mbr, devtree - fail

The result is the same, no matter if i use moto-fastboot or fla****.


Wipe data and cache might not be necessary, since the phone was pretty new - please correct me if i am wrong here!

I have difficulties finding the ROM somewhere, google didn't give me any downloadable results.
27th January 2012, 02:43 PM   |  #6  
hugothebas's Avatar
Senior Member
Flag Curitiba
Thanks Meter: 14
 
103 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by ChinAndroid

Hi there!

I have a problem with my Razr, and I am unable to solve it by myself for now...

Here is the story:

I live ion China, and got a Razr. Unfortunately, Market and several Google-basics are blocked. So i wanted to flash a EU version.
My original system details:
Sys Version - 65.136.1.XT910.ChinaRetail.en.CN
Webtop - WT_2.0_121_china_1.1.1
Build Nr - 6.5.1_GC-136-SPU-1
Build Date - Wed Dec 14 06:47:42 CST 2011

The flashing went wrong with RSDlite, this was the only result, from the very beginning onwards:
Failed flashing process, Failed flashing process. 1/11 flash cdt.bin "cdt.bin_signed" -> Phone returned FAIL; phone connected.

Later, i got the tip to only flash system via moto-fastboot.
The result was the following:
AP Fastboot Flash Mode (S) (Boot Failure)
0A.60

Device id LOCKED. Status Code: 0

Battery OK
OK to Program
Connect USB Data Cable

Invalid CG OTV (CG: system): Invalid SP Data
Invalid CG HAB (CG: system, status: 0X0056)
Invalid CG OTV (CG: system)

I tried to flash ebr & mbr manually via moto-fastboot, the result is:
INFOpreflash validation failure

I have as well tried to flash all again with Fla**** from EternityProject, but unsuccessfull.

The phone is stuck on the fastboot screen, battery is empty, factory cable is existing and working, but no flashing-attempts are working.


Is anybody out there who had/has the same problem and/or knows how to solve it?
I am looking forward to your suggestions and comments!
This thing is way to expensive to end as a paperweight...

Same thing occured to me, that is because of motorola's different region signature. unfortunatly you can not flash via fastboot or RSD any offical rom with different signature from the original one for your phone, trust me I have tried all the possible ways. To unbrick your phone now, you'll have to select the right fastboot rom for your phone and flash via RSD or Eternity's Fla****. hope have helped.

Sorry for my poor english. I'm from Brazil
27th January 2012, 04:51 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 10
 
71 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
There maybe a solution for you mate! I've found something here:

http://bbs.gfan.com/android-3465473-1-1.html

There's someone with the same error code as yours. And he is saved by changing the radio version to 83P and then flash the Australia SBF Fastboot file. Read more information on the link i provided.
Good luck!

p.s. My XT910S is bricked, my error code is 0x004E <=-- if you find the solution for me please let me know. Many thanks!
Last edited by reachking; 27th January 2012 at 04:53 PM. Reason: p.s.
27th January 2012, 05:44 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
I am now unpacking the CN retail, and will start a first attempt to flash as soon it's ready.
Will let you know the outcome.
27th January 2012, 06:01 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Unfortunately, flashing back to CN retail did not work as well.

Fla**** cannot load anything, starting from ebr_signed...

RSDLite returns a Fail after 1/14.
30th January 2012, 02:30 AM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 10
 
71 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by ChinAndroid

Unfortunately, flashing back to CN retail did not work as well.

Fla**** cannot load anything, starting from ebr_signed...

RSDLite returns a Fail after 1/14.


Did you try this thread? http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1362956

Hope your phone will be normal soon!
Good luck!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes