FORUMS

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Cm9/ics for the droid 3 *** users thread ***

87 posts
Thanks Meter: 17
 
By phrir1, Member on 28th January 2012, 06:36 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
1st February 2012, 05:36 PM |#61  
Junior Member
Flag Arlington, MA
Thanks Meter: 1
 
More
Mute button
Love the alphas and safestrap. So much less stress about using the rom when it's so easy to go back to my safe build.

I was in a call the other day and noticed that the mute button didn't seem to be doing anything. Is there anything I can do to make that work, or so I just need to wait for later builds. Also, other than this thread, is there a general CM9 bug report list?
 
 
1st February 2012, 06:03 PM |#62  
MrObvious's Avatar
Senior Member
Flag Wichita KS
Thanks Meter: 310
 
More
I posted http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=735 and didn't get a response. I think I posted about it earlier in the thread as well. Anyone got any ideas?
1st February 2012, 08:21 PM |#63  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
I think i found a cool feature in alpha 6. Might just be a feature in the new cm music app but when the screen is off u can shake the phone to change tracks. Might not be a good thing if running lol

Edit: seem to be some settings for this in the music app but even though mine is set to none, shaking with the screen off changes tracks.

Sent from my XT862 using XDA App
Last edited by jweber228; 1st February 2012 at 08:25 PM.
2nd February 2012, 12:42 AM |#64  
will5's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 266
 
More
Guys, anyone one knows if there is an easy turn off for the 4 soft button keys backlight?
2nd February 2012, 02:40 AM |#65  
gierso's Avatar
Senior Member
Flag Monterrey
Thanks Meter: 50
 
More
Quote:
Originally Posted by will5

Guys, anyone one knows if there is an easy turn off for the 4 soft button keys backlight?

Joke .... go to alpha 4 they didnt turn on by default there. Hahah

Maybe there is an app that does that on market i dont know

Sent from my DROID3 using Tapatalk
2nd February 2012, 03:17 AM |#66  
will5's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 266
 
More
lol

Miui have advance lights editing, where you can turn on/off kb and buttons lights.

I though cm9 could have something similar...


BTW, are you using cm9 with only gsm? phone process keeps FC, tried every fix, and nothing. How did you made gsm work?
Last edited by will5; 2nd February 2012 at 03:20 AM.
2nd February 2012, 05:37 AM |#67  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Anyone else having problems with wifi randomly turning off? Causes some problems with twitter or Facebook not loading. In fact it happened once during this post.... Is there a workaround?

Sent from my XT862 using XDA App
2nd February 2012, 06:07 AM |#68  
daimerion's Avatar
Senior Member
Flag Holts Summit, MO
Thanks Meter: 157
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Cheezhead19

Anyone else having problems with wifi randomly turning off? Causes some problems with twitter or Facebook not loading. In fact it happened once during this post.... Is there a workaround?

Sent from my XT862 using XDA App

I've had this issue since like alpha 3 or 4...idk a solution

Sent from my XT862 using XDA App
2nd February 2012, 06:12 AM |#69  
mikedyk43's Avatar
Senior Member
Flag Anaheim
Thanks Meter: 38
 
More
Quote:
Originally Posted by will5

Guys, anyone one knows if there is an easy turn off for the 4 soft button keys backlight?

Go to Settings/Display/Automatic backlight/Edit other levels and the column under "buttons" that have all 255 represent the soft key backlights. You can change them all to 0 or just in the brightness levels you want. Remember to press "Save & apply" when you are done. Only a value of "0" will be off, anything else is on. This only works with automatic brightness.
The Following User Says Thank You to mikedyk43 For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2012, 10:39 AM |#70  
zzandrewst's Avatar
Senior Member
Flag South Carolina
Thanks Meter: 19
 
More
Is there a fix for the google account not syncing?

Sent from my XT862 using XDA App
2nd February 2012, 08:43 PM |#71  
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
More
I was able to remove the globalnswitch.apk from CM9 AlphaBuild#6...and i can connect to wifi and make calls..but i can't send messages and i have no 3G data..can anyone shed some light on this for me to help me out?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes