Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,452 Members 42,504 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

DISCONTINUED [DEV][WIP] ICS / CM9 (4.0.4) Alpha 5 - 3.1 kernel

Tip us?
 
painkiller_93
Old
#631  
painkiller_93's Avatar
Member
Thanks Meter 17
Posts: 83
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by highpoiss View Post
Good day,

I can,t play any gameloft games this device is not compatible is there someone that can help me with identety switch (edit de build.prop)

highpoiss
change these lines:

Code:
Select Code
ro.product.model=Xoom
ro.product.brand=verizon
ro.product.name=trygon
ro.product.device=stingray
ro.product.manufacturer=Motorola
ro.build.product=stingray
The Following User Says Thank You to painkiller_93 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tomasino.blaha
Old
#632  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 92
Join Date: Feb 2011
Location: Prague
I've updated to Aplha 5 but now there is no Adobe flash in my market...
What to do?
 
DT84
Old
#633  
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 229
Join Date: Mar 2008
Few bugs I've noticed so far on alpha 5:

1) sometimes, at startup, the UI crashes and resets the background image.
2) after medium to long sleep times, the screen keeps "flashing" and you have to reboot the tablet.
The Following User Says Thank You to DT84 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
clonico
Old
#634  
clonico's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Nov 2008
Location: Grosseto
Default bluetooth in alpha 5

no one can with alpha 5 to activate the bluetooth gamepad or nothing
_______________________
PHONE:HTC EVO 3D
Rom: MikRunny 3vo GSM v1.13
Sense: 3.5
SD 16Gb Classe10
_______________________
TABLET: ASUS Transformer Prime
Toshiba Folio 100
ASUS Transformer 3g
_______________________
 
highpoiss
Old
(Last edited by highpoiss; 1st May 2012 at 09:39 PM.)
#635  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 25
Join Date: Jan 2008
Location: Barendrecht
Default doesn't work for mee

Quote:
Originally Posted by painkiller_93 View Post
change these lines:

Code:
Select Code
ro.product.model=Xoom
ro.product.brand=verizon
ro.product.name=trygon
ro.product.device=stingray
ro.product.manufacturer=Motorola
ro.build.product=stingray
still no gameloft games voor me

did change it into

ro.product.model=GT-P7510
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=GP-P7510
ro.product.device=GT-P7510
ro.product.manufacturer=samsung
ro.build.product=GT-P7510

did work for me
 
kgerva
Old
#636  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 20
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by clonico View Post
no one can with alpha 5 to activate the bluetooth gamepad or nothing
On the first post DerArtem said:

"Bluetooth is broken in Alpha 5 - if you need it please use an older release."


Best regards

kgerva
 
botto00
Old
#637  
Member
Thanks Meter 438
Posts: 82
Join Date: Jun 2009
Default Alpha 5 Kernel OC 1.4 & 418+ Free ram

I compile a kernel based on DerArtem sources.
I have enabled Overclock up to 1.4GHz and 418 + Mb of free ram
And been testing it for several days and is very stable (at least in my tablet)
I publish it for anyone who it may concern

Acknowledge the great work of nopy and DerArtem

Sorry for my english
Attached Files
File Type: img boot.img - [Click for QR Code] (3.65 MB, 226 views)
The Following 6 Users Say Thank You to botto00 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
DT84
Old
#638  
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 229
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by botto00 View Post
I compile a kernel based on DerArtem sources.
I have enabled Overclock up to 1.4GHz and 418 + Mb of free ram
And been testing it for several days and is very stable (at least in my tablet)
I publish it for anyone who it may concern

Acknowledge the great work of nopy and DerArtem

Sorry for my english
Well, that amount of RAM would be really appreciated.

Thanks.
 
swimmer 4
Old
#639  
Senior Member
Thanks Meter 43
Posts: 136
Join Date: May 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by botto00 View Post
I compile a kernel based on DerArtem sources.
I have enabled Overclock up to 1.4GHz and 418 + Mb of free ram
And been testing it for several days and is very stable (at least in my tablet)
I publish it for anyone who it may concern

Acknowledge the great work of nopy and DerArtem

Sorry for my english
Why you will overclock the folio?
 
clonico
Old
#640  
clonico's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Nov 2008
Location: Grosseto
Quote:
Originally Posted by kgerva View Post
On the first post DerArtem said:

"Bluetooth is broken in Alpha 5 - if you need it please use an older release."


Best regards

kgerva

I had already read the post.
the problem is that many games are locked alpha4
_______________________
PHONE:HTC EVO 3D
Rom: MikRunny 3vo GSM v1.13
Sense: 3.5
SD 16Gb Classe10
_______________________
TABLET: ASUS Transformer Prime
Toshiba Folio 100
ASUS Transformer 3g
_______________________

Tags
android 4.0.4, folio 100
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes