Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][Deprecated] CyanogenMod 9 alpha5: Android 4.0.3 for Samsung Epic 4G

OP UberPinguin

27th February 2012, 07:26 AM   |  #3201  
nastypup's Avatar
Senior Member
Flag Bensalem, PA
Thanks Meter: 21
 
395 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by Cartmanz

My phone gets really hot and I am not sure why. Does anyone else have that issue.

Sent from my SPH-D700 using Tapatalk

It happens to mine, too, several times a day but I don't know why.


Sent from my SPH D700 using XDA App
Cyanogen Mod 9.5, EI22. I love my Ice Cream Sandwich!
27th February 2012, 07:50 AM   |  #3202  
Cartmanz's Avatar
Senior Member
Mount Vernon
Thanks Meter: 14
 
124 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by nastypup

It happens to mine, too, several times a day but I don't know why.


Sent from my SPH D700 using XDA App
Cyanogen Mod 9.5, EI22. I love my Ice Cream Sandwich!


Okay at least I am not alone, now to find a fix for this problem. I also noticed that when its hot it drains my bat like nobody's business .

Sent from my SPH-D700 using Tapatalk
27th February 2012, 08:00 AM   |  #3203  
stilesja's Avatar
Senior Member
Flag Knoxville
Thanks Meter: 98
 
402 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Am I crazy or is anyone else on alpha 5 not able to get non market apps to install? Yes I checked the option to allow it but when I go to install it the only button it lets me press is cancel. Tried it with better battery stats and swype installer. Same behavior on both. If I disable non market apps I get the message telling me to go to security settings to enable but once enabled the install button won't press.

This has worked fine on all previous versions. I am running completely stock alpha5 right now also and I wiped completely and set up from scratch for this install..

Sent from my SPH-D700 using Tapatalk
27th February 2012, 08:25 AM   |  #3204  
AproSamurai's Avatar
Recognized Developer
Flag Van Nuys, CA
Thanks Meter: 1,188
 
1,665 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by stilesja

Am I crazy or is anyone else on alpha 5 not able to get non market apps to install? Yes I checked the option to allow it but when I go to install it the only button it lets me press is cancel. Tried it with better battery stats and swype installer. Same behavior on both. If I disable non market apps I get the message telling me to go to security settings to enable but once enabled the install button won't press.

This has worked fine on all previous versions. I am running completely stock alpha5 right now also and I wiped completely and set up from scratch for this install..

Sent from my SPH-D700 using Tapatalk

I was just able to install setcpu perfectly fine right now, as well as MIUI settings lol as a test. Although it wouldn't work on CM9 anyways.

Sent from my Amazon Kindle Fire using xda premium
27th February 2012, 08:41 AM   |  #3205  
Ceelos09's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 285
 
1,007 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by stilesja

Am I crazy or is anyone else on alpha 5 not able to get non market apps to install? Yes I checked the option to allow it but when I go to install it the only button it lets me press is cancel. Tried it with better battery stats and swype installer. Same behavior on both. If I disable non market apps I get the message telling me to go to security settings to enable but once enabled the install button won't press.

This has worked fine on all previous versions. I am running completely stock alpha5 right now also and I wiped completely and set up from scratch for this install..

Sent from my SPH-D700 using Tapatalk


Hmmm...weird.
I just installed BetterBatteryStats and had no problem.


Sent from my SPH-D700 using xda premium
27th February 2012, 08:44 AM   |  #3206  
stilesja's Avatar
Senior Member
Flag Knoxville
Thanks Meter: 98
 
402 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AproSamurai

I was just able to install setcpu perfectly fine right now, as well as MIUI settings lol as a test. Although it wouldn't work on CM9 anyways.

Sent from my Amazon Kindle Fire using xda premium


So.... I am crazy. This explains a lot. Lol

Its odd... not sure what it may be and never had a problem before.


Sent from my SPH-D700 using Tapatalk
27th February 2012, 08:52 AM   |  #3207  
brooksyx's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver, WA
Thanks Meter: 470
 
1,877 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Still working great for me, havent ran into any major issues so far.

Also if anyone is interested I am trying to sell a game gripper and extended battery for the epic:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1519588
Last edited by brooksyx; 27th February 2012 at 08:58 AM.
27th February 2012, 11:34 AM   |  #3208  
xbiker321's Avatar
Senior Member
Flag Golden, CO
Thanks Meter: 49
 
340 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
This looks pretty sweet. I'll have to install this on my old Epic and play around with it.
27th February 2012, 11:40 AM   |  #3209  
xTmDarren's Avatar
Senior Member
Flag Kannapolis, NC
Thanks Meter: 34
 
282 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by stilesja

Am I crazy or is anyone else on alpha 5 not able to get non market apps to install? Yes I checked the option to allow it but when I go to install it the only button it lets me press is cancel. Tried it with better battery stats and swype installer. Same behavior on both. If I disable non market apps I get the message telling me to go to security settings to enable but once enabled the install button won't press.

This has worked fine on all previous versions. I am running completely stock alpha5 right now also and I wiped completely and set up from scratch for this install..

Sent from my SPH-D700 using Tapatalk


Mine has always done this every since cm7.. anyways just use the arrow key on the keyboard and hit down and over til you finally get to install
The Following User Says Thank You to xTmDarren For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 02:03 PM   |  #3210  
Senior Member
Flag Colonial Heights,VA
Thanks Meter: 1,088
 
2,706 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by nimitz87

ODIN'd back to stock then re rooted trying to fix my proximity sensor issue.

upon flashing a5 the phone rebooted itself before flashing gapps is that a problem?

Chad

Rebooting is part of the process to switch over to MTD. Shouldn't be a problem. Just reboot in recovery and flash gapps.

And for the record i have zero issues with the proximity sensor. Does it happen with stock rom?

Sent from a CM9 powered Epic.

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
cyanogenmod, delishus ice cream sammich, epic 4g, epic4g, ice cream sandwich, ics
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes