5,604,730 Members 32,432 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][Deprecated] CyanogenMod 9 alpha5: Android 4.0.3 for Samsung Epic 4G

Tip us?
 
KennyG123
Old
#3491  
KennyG123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Thanks Meter 23910
Posts: 26,499
Join Date: Nov 2010
Location: Right behind you!

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by yansen View Post
what u experience is the same as me, having data problem on cm9 based rom (including miuiv4), but data is fine on marcusant v3 rom.

if u check on settings-phone info-status, and look at the MEID, while on cm9 the MEID just show 00000000000000, and while on marcusant rom the MEID show the real value of our ESN.

maybe the data problem is because of this, but I still don't able to fix this yet.
Something really borked on your phone. Odin to EL30 and see if it comes back.

Moderator Directory - - - FORUM RULES - - - Support Autism Awareness here
 
yansen
Old
(Last edited by PG101; 4th March 2012 at 04:34 AM.)
#3492  
yansen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 176
Join Date: Aug 2007
Location: portland

 
DONATE TO ME
it's just weird when on other rom there is no issue about the data.
just as now i back to marcusant v3.


---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

[/COLOR]
Quote:
Originally Posted by kennyglass123 View Post
Something really borked on your phone. Odin to EL30 and see if it comes back.
I'm on EL30 while having this issue, odin back to EG22 right now, still can't resolve the data problem.

well, i'll try anyway, to odin and flash again, so i can take a screenshot also of the empty meid while on cm9.
 
|| Acer ||
Old
#3493  
|| Acer ||'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 529
Posts: 3,463
Join Date: Oct 2010
Location: Chicago

 
DONATE TO ME
Anyones flash not work when taking a video? Also the lighting gets a lot darker. Is this known? Probably is...

Sent from my Samsung Epic using CM9!
 
yansen
Old
(Last edited by PG101; 4th March 2012 at 04:35 AM.) Reason: MEID removed.
#3494  
yansen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 176
Join Date: Aug 2007
Location: portland

 
DONATE TO ME
Okay, about the data problem, i've tried to reflash my modem through odin before wipe all data and install cm9, but it still exist, can't connect to internet, keep disconnected.
 
brooksyx
Old
#3495  
brooksyx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 469
Posts: 1,870
Join Date: Jan 2011
Location: Vancouver, WA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by || Acer || View Post
Anyones flash not work when taking a video? Also the lighting gets a lot darker. Is this known? Probably is...

Sent from my Samsung Epic using CM9!
Yep its known. You have to manually turn flash on. Auto is broken.

---------- Post added at 05:11 AM ---------- Previous post was at 05:05 AM ----------

Quote:
Originally Posted by yansen View Post
it's just weird when on other rom there is no issue about the data.
just as now i back to marcusant v3.

as u can see, on marcusant v3, the meid just show the value.

---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

[/COLOR]

I'm on EL30 while having this issue, odin back to EG22 right now, still can't resolve the data problem.

well, i'll try anyway, to odin and flash again, so i can take a screenshot also of the empty meid while on cm9.
Quote:
Originally Posted by yansen View Post
Okay, about the data problem, i've tried to reflash my modem through odin before wipe all data and install cm9, but it still exist, can't connect to internet, keep disconnected.

MEID with value on marcusant v3 rom:


MEID with empty value on cm9:
You should delete these pictures. Never, ever, ever share you meid online. That is your phones secret code (esn) and is very easy to clone.
Boost & Virgin Mobile Epic 4g Touch CM9 MMS Fix: http://forum.xda-developers.com/show...6#post28439426
Virgin Mobile Epic 4g CM7 & CM9 MMS Fix: http://forum.xda-developers.com/show...7#post22403917
Coug Companion App: https://play.google.com/store/apps/d...aC55a3lhY3ciXQ..
The Following User Says Thank You to brooksyx For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Nitefall
Old
#3496  
Nitefall's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 270
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
No complaints here I love using cm9 but wanted to note that earlier i tried to change my modem through odin and borked something so i odin'ed back to the stock el30 rom and decided to try out some data speeds using the speedtest app
So while on stock el30 rom I was running at around .35mbs dl so I decided to try out the stock EC05 rom as long as I was flashing and that was running around 8-9mbs.....
I figure looks like EC05 works best for my area so i load up the cm9 rom and run the speedtest app and it comes in around 1mbs

Did I just have some sort of freak signal or something that made it ramp up that high or is this something that is known and I just missed it in this thread or somewhere else
 
KennyG123
Old
#3497  
KennyG123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Thanks Meter 23910
Posts: 26,499
Join Date: Nov 2010
Location: Right behind you!

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by yansen View Post
it's just weird when on other rom there is no issue about the data.
just as now i back to marcusant v3.


---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

[/COLOR]

I'm on EL30 while having this issue, odin back to EG22 right now, still can't resolve the data problem.

well, i'll try anyway, to odin and flash again, so i can take a screenshot also of the empty meid while on cm9.
No I am talking about the whole stock firmware not just the modem. Return to stock with full EL30 tar with pit and repartition checked. then see if you have an MEID. If not Sprint will have to reprogram your phone.

Moderator Directory - - - FORUM RULES - - - Support Autism Awareness here
 
kehlan
Old
#3498  
kehlan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 387
Join Date: Aug 2011
Location: San Diego
This bad battery life is killing me I've tried everything from reflashing to battery resets. No changes.

Is anybody else getting bad stats?

Sent from my SPH-D700 using Tapatalk
 
KennyG123
Old
#3499  
KennyG123's Avatar
RC-RT Committee / Senior Moderator / Spider-Mod
Thanks Meter 23910
Posts: 26,499
Join Date: Nov 2010
Location: Right behind you!

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by kehlan View Post
This bad battery life is killing me I've tried everything from reflashing to battery resets. No changes.

Is anybody else getting bad stats?

Sent from my SPH-D700 using Tapatalk
Nobody is getting better battery life here than on other ROMs, but it is not horrible. There is a thread in General if you want to share your battery stats and discuss:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1516961

Moderator Directory - - - FORUM RULES - - - Support Autism Awareness here
 
edfunkycold
Old
#3500  
edfunkycold's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter 4293
Posts: 5,384
Join Date: Jul 2011
Location: S. FLORIDA
Quote:
Originally Posted by kehlan View Post
This bad battery life is killing me I've tried everything from reflashing to battery resets. No changes.

Is anybody else getting bad stats?

Sent from my SPH-D700 using Tapatalk
No not me, really good. There's a whole thread on battery tips you might try checking there

Sent from my MTD Epic 4G SGS using Tapatalk

Tags
cyanogenmod, delishus ice cream sammich, epic 4g, epic4g, ice cream sandwich, ics
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes