Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][DISCONTINUED] ::DARKSIDE::DIGITAL::WARFARE:: [v2.7][TOUCH/TOUCHLESS]

OP thederekjay

9th March 2012, 08:30 PM   |  #2491  
dirtybudha's Avatar
Senior Member
Flag Dallas
Thanks Meter: 644
 
851 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Caught it on a bad morning. Then disregard my post, I'm down some with humor in here.

Quote:
Originally Posted by Ascarface23

I was being very lol

Sent from my SGH-T989 using xda premium

9th March 2012, 08:31 PM   |  #2492  
zoth's Avatar
Senior Member
Flag TEXAS
Thanks Meter: 105
 
957 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by jmacdonald19

People actually complain about that? Seriously, I haven't read all the posts but really??? COME ON. So your phone tells you "Sir, pardon me, but your battery is now full."

"Thank you, phone. You may now continue being awesome thanks to TDJ."

Upssss, forgot to charge mine. Thanks for the reminder.
9th March 2012, 09:57 PM   |  #2493  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
548 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
2 things:

just wanted to re ask if it's possible to make it so notifications like texts don't turn on the phone briefly? i find this pretty annoying.

also, i know this isn't the best place to ask, but does wifi calling include you recieving texts in places with little to no reception as well? i know this may sound dumb but i read something along those lines somewhere else last night and it's confusing me.

i don't have a wifi calling sim card anyway, but this might make me wanna go get that new sim card sooner heh.
9th March 2012, 10:22 PM   |  #2494  
ericsmart's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 120
 
363 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by darkness122

2 things:

just wanted to re ask if it's possible to make it so notifications like texts don't turn on the phone briefly? i find this pretty annoying.

also, i know this isn't the best place to ask, but does wifi calling include you recieving texts in places with little to no reception as well? i know this may sound dumb but i read something along those lines somewhere else last night and it's confusing me.

i don't have a wifi calling sim card anyway, but this might make me wanna go get that new sim card sooner heh.

setting, wireless, uncheck wifi calling....Texts will still work with wifi. Is that what you wanted to know? I have deaf data plan...maybe its different between yours and mine, but it works for me.
also I haven't upgraded simcard

Sent from my SGH-T989 using xda premium
Last edited by ericsmart; 9th March 2012 at 10:26 PM.
9th March 2012, 10:22 PM   |  #2495  
Member
Thanks Meter: 4
 
89 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Thumbs up
I am loven this thank you very much couldnt post for a while to say that but ether way. only question I have is the other roms say to wait 10 mins and reboot again and use... should I have done that with yours? I don't understand the point behide that. It seems to be running just fine I get what I could ask for a battery life plus I am only 2 days into breaking it in. I like your rom better then the others so thank you looking forward to an and all updates.
9th March 2012, 10:33 PM   |  #2496  
Jdom58's Avatar
Senior Member
Flag South Florida
Thanks Meter: 246
 
1,451 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Quote:
Originally Posted by Omnicide

I am loven this thank you very much couldnt post for a while to say that but ether way. only question I have is the other roms say to wait 10 mins and reboot again and use... should I have done that with yours? I don't understand the point behide that. It seems to be running just fine I get what I could ask for a battery life plus I am only 2 days into breaking it in. I like your rom better then the others so thank you looking forward to an and all updates.

Well it's good practice to let the phone sit 5-10 min after flashing and then do another reboot just to make sure everything settles in fine. The startup processes are going to take longer to run since the ROM was just flashed. The device will also be rebuilding its dalvik cache again among other things. Some problems people experience is simply because the begin using their phone right after a fresh flash.
10th March 2012, 12:01 AM   |  #2497  
Member
Thanks Meter: 6
 
41 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
So it's back to EDGE. I think the rom hates my job. I guess we have that common. ^_^

Still need that newer sim card. TMO giving me the run around today. But everything else is working swimmingly.

Thanks
10th March 2012, 12:24 AM   |  #2498  
Member
Thanks Meter: 4
 
89 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by Jdom58

Well it's good practice to let the phone sit 5-10 min after flashing and then do another reboot just to make sure everything settles in fine. The startup processes are going to take longer to run since the ROM was just flashed. The device will also be rebuilding its dalvik cache again among other things. Some problems people experience is simply because the begin using their phone right after a fresh flash.

So does that mean i should rewipe my phone. Or by now the system has been settled and im fine just got to keep that in mind.

Sent from my SGH-T989 using XDA
10th March 2012, 12:41 AM   |  #2499  
zoth's Avatar
Senior Member
Flag TEXAS
Thanks Meter: 105
 
957 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by Omnicide

So does that mean i should rewipe my phone. Or by now the system has been settled and im fine just got to keep that in mind.

Sent from my SGH-T989 using XDA

If everything is working then you should be fine. Anyways an update is coming anytime now so save that wipe for the update, OP mentioned an update no later than Friday. Cross your fingers....
10th March 2012, 12:41 AM   |  #2500  
BRKotucs's Avatar
Recognized Themer
Flag Houston, Tx
Thanks Meter: 13,067
 
5,610 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Omnicide

So does that mean i should rewipe my phone. Or by now the system has been settled and im fine just got to keep that in mind.

Sent from my SGH-T989 using XDA

Keep it in mind.. There's no need for you to re wipe atm, you can do it when the update comes out.

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes