Post Reply

[ROM/DEV][CONTINUE] Unofficial CyanogenMod 7.2.0 "GalaxyMini" [11.11.2012]

OP mebitek

25th March 2012, 07:50 PM   |  #571  
Senior Member
Thanks Meter: 158
 
576 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by brixzen

still not work.. i try any method -,-

btw i use baseband XWKTH. it is effect with my problem.??

is in gps source. use internal gps checked

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk
25th March 2012, 10:43 PM   |  #572  
gummie's Avatar
Senior Member
Flag Calamba
Thanks Meter: 225
 
764 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Could I atleast know why I cant find statusbar date from Framework? I wanna remove it from statusbar.
26th March 2012, 12:03 AM   |  #573  
brixzen's Avatar
Member
Flag Di atas genteng
Thanks Meter: 20
 
92 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by djozaa

is in gps source. use internal gps checked

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk

yups.. i use internall -,- and checked too. i have been change any ntp server but still not work -,- i change lib gps from squadzone RC 5.6 still not work -,-
26th March 2012, 12:47 AM   |  #574  
galaxy mini's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 699
 
1,089 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by brixzen

i have problem with GPS locking.. can't lock any location ..

Gps is always a baseband problem, i had the same problem for a bit time. I changed my base and then gps works fine!!

Sent from my GT-S5570 using xda premium
26th March 2012, 01:03 AM   |  #575  
Senior Member
Thanks Meter: 158
 
576 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
ye. flash baseband for your region. there is guide on delv. section.

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk
26th March 2012, 02:58 AM   |  #576  
Senior Member
Thanks Meter: 141
 
1,311 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by freakyfriday

When I open settings>applications, it takes forever to scan the installed apps and then suddenly the FC happens...I even flashed the rom twice, still happening maybe its a bug.?
The other problem is, when I browse with stock browser, it FC's on me randomly.

Hnmmmm. I didn't encounter thi.s issue

Sent from my GT-S5570 using xda premium
26th March 2012, 03:27 AM   |  #577  
roofrider's Avatar
Senior Member
Bangalore, IN
Thanks Meter: 801
 
6,622 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by gummie

Could I atleast know why I cant find statusbar date from Framework? I wanna remove it from statusbar.

it's in systemui not framework.
status_bar.xml
26th March 2012, 09:03 AM   |  #578  
mebitek's Avatar
OP Senior Member
Flag Moguru / S'Ulumedu
Thanks Meter: 488
 
194 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by GuenChan

Mebiteks,

COLLABORA AL PROGETTO CYANOGENMOD OFFICIAL
invece di continuare sta roba unofficial....

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1554099

Capito mi hai?

uno un forum inglese, scrivi in inglese.
due sta roba non mi sembra una frase proprio corretta
tre capito mi hai ancora peggio.
sei proprio un genio!!!
26th March 2012, 09:12 AM   |  #579  
Junnie's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta Capital Region
Thanks Meter: 6
 
147 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
any news about new version ??? im not asking the ETA`s im just curious

PS : how to fix video recording quality ?? can it more clear like stock ?? thanks
26th March 2012, 06:17 PM   |  #580  
Member
Thanks Meter: 8
 
32 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by Junnie

any news about new version ??? im not asking the ETA`s im just curious

PS : how to fix video recording quality ?? can it more clear like stock ?? thanks

Since there is an official version of CyanogenMod now, you may want to try the updated official CyanogenMod instead of this unofficial project.

It is here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1554099

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes