5,600,182 Members 40,295 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Flux - Google Reader

Tip us?
 
Petulinek
Old
#11  
Petulinek's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 1,336
Join Date: Feb 2008
Location: Prague
For me is much better Reader2Go... :)
Device: Nokia Lumia 920
WIN Version: 8.1.12359.845
Firmware version: 3049.000.1330.0006
Phone purchased: 12/03/13

Im sorry for my bad english
 
edonistart
Old
#12  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 8
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by HG! View Post
@edonistart, under subscriptions- what is *misc?
Under *misc are grouped all the subscriptions that don't belong to any folders.

I like your tastes!
-E
 
wpxbox
Old
#13  
wpxbox's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 284
Join Date: Oct 2011
Location: Kolkata
It seems you have issues with Google Account 2 Way authentication System. The trail version also does not work. It keeps on fetching feed with zero result.
 
edonistart
Old
#14  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 8
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by wpxbox View Post
It seems you have issues with Google Account 2 Way authentication System.
Thanks for reporting the problem, I'll try to implement it.

Quote:
Originally Posted by wpxbox View Post
The trail version also does not work. It keeps on fetching feed with zero result.
Could you please send us an email to support/@t/flux-app.com so we can further investigate the issue?

Thanks,
-E
 
nzoli
Old
#15  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 32
Join Date: Jan 2008
Location: Pecs
A couple of days ago I installed the software and i like it very well!!
The Following User Says Thank You to nzoli For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wpxbox
Old
#16  
wpxbox's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 284
Join Date: Oct 2011
Location: Kolkata
Any update on support for Google's two way authentic ?
 
edonistart
Old
#17  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 8
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by wpxbox View Post
Any update on support for Google's two way authentic ?
Unfortunately we're using the Google ClientLogin Authentication, which doesn't support 2-step verification.
We'd need to adopt OAuth, maybe we'll add in a future release.

Thanks for reporting this problem!
edoardo
 
mikeegan77
Old
#18  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 35
Join Date: Jul 2010
Location: Dublin
Default images not working

Hi edonistart.

I have downloaded your app Flux today as it look like a great google reader app. Their is one problem I can't get the images working on the tile view for articles or on my live tiles. How do I set this up in the settings?

Thanks

Mike
The Following User Says Thank You to mikeegan77 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
edonistart
Old
#19  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 8
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by mikeegan77 View Post
Their is one problem I can't get the images working on the tile view for articles or on my live tiles. How do I set this up in the settings?
Hi Mike, thanks for your support!

Go to settings and check these settings:
caching tab
- Cache images: wi-fi only (or always if you're not on a wi-fi)
- When not cached, download images: always
live tiles tab
Show image of newest unread: Yes

For the images to be shown, the article must have at least one image in the "preview" (the html got by the feed).

Hope this helps,
edoardo

PS: I'll follow up in email too, so to be sure that everything is working as expected.
The Following User Says Thank You to edonistart For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mikeegan77
Old
#20  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 35
Join Date: Jul 2010
Location: Dublin
Quote:
Originally Posted by edonistart View Post
Hi Mike, thanks for your support!

Go to settings and check these settings:
caching tab
- Cache images: wi-fi only (or always if you're not on a wi-fi)
- When not cached, download images: always
live tiles tab
Show image of newest unread: Yes

For the images to be shown, the article must have at least one image in the "preview" (the html got by the feed).

Hope this helps,
edoardo

PS: I'll follow up in email too, so to be sure that everything is working as expected.
Sorry it didn't work, I have those settings already set. I have email you the xml file.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes