Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,784,939 Members 49,680 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] In Desperate Need of Help! Touchscreen is Non-Responsive After Update.

Tip us?
 
noah1127
Old
#11  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2007
...any advice at all?
 
eqjunkie829
Old
#12  
eqjunkie829's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 600
Posts: 1,422
Join Date: Apr 2011
Location: West Jordan, UT

 
DONATE TO ME
If you are not rooted and can't get it to boot then your options are few. Warranty exchange a possibility?

Sent from my HTC Glacier using xda premium
If I have assisted you in any way, please hit the THANKS button!!!
I also like bitcoins! 1NmMPVziEcX8gd9togvD2QQYehuDedx6Rh
The Following User Says Thank You to eqjunkie829 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
noah1127
Old
#13  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2007
It does boot, everything looks fine (except for the date of 1980!?), I can see the wallpaper and the "lock/unlock-bar", battery status, etc. I just can not swipe the "lock-bar" down to unlock the phone, the touchscreen is completely non-responsive.
 
eqjunkie829
Old
#14  
eqjunkie829's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 600
Posts: 1,422
Join Date: Apr 2011
Location: West Jordan, UT

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by noah1127 View Post
It does boot, everything looks fine (except for the date of 1980!?), I can see the wallpaper and the "lock/unlock-bar", battery status, etc. I just can not swipe the "lock-bar" down to unlock the phone, the touchscreen is completely non-responsive.
Does it respond to any touches on the screen or does it just timeout and turn the screen off?

Sent from my HTC Glacier using xda premium
If I have assisted you in any way, please hit the THANKS button!!!
I also like bitcoins! 1NmMPVziEcX8gd9togvD2QQYehuDedx6Rh
 
noah1127
Old
#15  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2007
No response what-so-ever, it just times out and goes blank.

My gut tells me it has something to do with the date being 30 years off (1980) ...but I am new to all this!

BTW, there has been no physical damage, I have not dropped it or anything like that.

I really do appreciate your time!
 
invasion2
Old
#16  
invasion2's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,290
Posts: 2,853
Join Date: Oct 2011
Location: Space, the ONLY Frontier
Quote:
Originally Posted by noah1127 View Post
Ok, right, that makes sense. So I would say everything is stock again.
That would be correct! Still unsure about the touchscreen unresponsiveness though...sorry.
 
noah1127
Old
#17  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2007
No problem, I appreciate your time!

What about the 1980 date, have you ever heard of anything like that before?
 
eqjunkie829
Old
#18  
eqjunkie829's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 600
Posts: 1,422
Join Date: Apr 2011
Location: West Jordan, UT

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by noah1127 View Post
No problem, I appreciate your time!

What about the 1980 date, have you ever heard of anything like that before?
I wouldn't get too hung up on it. Could just be a messed up setting... Unless you believe someone from the past is trying to communicate with you.

Sent from my HTC Glacier using xda premium
If I have assisted you in any way, please hit the THANKS button!!!
I also like bitcoins! 1NmMPVziEcX8gd9togvD2QQYehuDedx6Rh
 
noah1127
Old
#19  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2007
..."Unless you believe someone from the past is trying to communicate with you." I wish!

No, I just thought that like on a computer, if the date is far in the past it can mess up the "communications" within the device. The date was correct before and then after the "update" is went back to 1980, was just wondering if that is "confusing" the phone...I know it worked on me!!
 
saranhai
Old
#20  
saranhai's Avatar
Recognized Contributor / Developer
Thanks Meter 3,314
Posts: 4,878
Join Date: Mar 2011
Location: Nowhere

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by eqjunkie829 View Post
I wouldn't get too hung up on it. Could just be a messed up setting... Unless you believe someone from the past is trying to communicate with you.

Sent from my HTC Glacier using xda premium
lmao, obviously HE'S from the past, where the MT4G doesn't exist! reason why his touchscreen won't work


well... i would wait... sometimes it might magically work again O_O
New Member Guide - Getting the most out of XDA | Don't like what i said? Read this | Forum Rules

Facebook | Twitter | Google+




-Team Inferno-

Tags
bootloader, locked, mytouch 4g, pd15img, update
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes