FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[Q] In Desperate Need of Help! Touchscreen is Non-Responsive After Update.

12 posts
Thanks Meter: 0
 
By noah1127, Junior Member on 2nd February 2012, 01:00 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
2nd February 2012, 02:52 AM |#11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
...any advice at all?
 
 
2nd February 2012, 02:59 AM |#12  
eqjunkie829's Avatar
Senior Member
Flag West Jordan, UT
Thanks Meter: 605
 
Donate to Me
More
If you are not rooted and can't get it to boot then your options are few. Warranty exchange a possibility?

Sent from my HTC Glacier using xda premium
The Following User Says Thank You to eqjunkie829 For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2012, 03:08 AM |#13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
It does boot, everything looks fine (except for the date of 1980!?), I can see the wallpaper and the "lock/unlock-bar", battery status, etc. I just can not swipe the "lock-bar" down to unlock the phone, the touchscreen is completely non-responsive.
2nd February 2012, 03:16 AM |#14  
eqjunkie829's Avatar
Senior Member
Flag West Jordan, UT
Thanks Meter: 605
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by noah1127

It does boot, everything looks fine (except for the date of 1980!?), I can see the wallpaper and the "lock/unlock-bar", battery status, etc. I just can not swipe the "lock-bar" down to unlock the phone, the touchscreen is completely non-responsive.

Does it respond to any touches on the screen or does it just timeout and turn the screen off?

Sent from my HTC Glacier using xda premium
2nd February 2012, 03:22 AM |#15  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
No response what-so-ever, it just times out and goes blank.

My gut tells me it has something to do with the date being 30 years off (1980) ...but I am new to all this!

BTW, there has been no physical damage, I have not dropped it or anything like that.

I really do appreciate your time!
2nd February 2012, 03:44 AM |#16  
invasion2's Avatar
Senior Member
Flag Space, the ONLY Frontier
Thanks Meter: 1,291
 
More
Quote:
Originally Posted by noah1127

Ok, right, that makes sense. So I would say everything is stock again.

That would be correct! Still unsure about the touchscreen unresponsiveness though...sorry.
2nd February 2012, 03:46 AM |#17  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
No problem, I appreciate your time!

What about the 1980 date, have you ever heard of anything like that before?
2nd February 2012, 04:04 AM |#18  
eqjunkie829's Avatar
Senior Member
Flag West Jordan, UT
Thanks Meter: 605
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by noah1127

No problem, I appreciate your time!

What about the 1980 date, have you ever heard of anything like that before?

I wouldn't get too hung up on it. Could just be a messed up setting... Unless you believe someone from the past is trying to communicate with you.

Sent from my HTC Glacier using xda premium
2nd February 2012, 04:14 AM |#19  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
..."Unless you believe someone from the past is trying to communicate with you." I wish!

No, I just thought that like on a computer, if the date is far in the past it can mess up the "communications" within the device. The date was correct before and then after the "update" is went back to 1980, was just wondering if that is "confusing" the phone...I know it worked on me!!
2nd February 2012, 04:26 AM |#20  
saranhai's Avatar
Recognized Contributor / Developer
Flag Nowhere
Thanks Meter: 3,350
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eqjunkie829

I wouldn't get too hung up on it. Could just be a messed up setting... Unless you believe someone from the past is trying to communicate with you.

Sent from my HTC Glacier using xda premium

lmao, obviously HE'S from the past, where the MT4G doesn't exist! reason why his touchscreen won't work


well... i would wait... sometimes it might magically work again O_O
2nd February 2012, 04:45 AM |#21  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
saranhai: The therapeutic power of laughter can not be underestimated at this moment, with my current degree of frustration and utter confusion...THANK YOU!

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
bootloader, locked, mytouch 4g, pd15img, update
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes