Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,777,964 Members 51,655 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][4.0.3][XWLP4] Turkbey ICS v5 (Final for now)

Tip us?
 
EVIIIL
Old
#131  
EVIIIL's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 259
Join Date: Nov 2011
Trying that now. Ill report back. Thanks man!
 
EVIIIL
Old
(Last edited by EVIIIL; 13th February 2012 at 02:23 AM.)
#132  
EVIIIL's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 259
Join Date: Nov 2011
So far no difference. Not sure what is going on. Ill keep digging.

Edit: So FriendCaster seems to give notification updates within 10 minutes so that's better than not at all. Thanks again.
 
scoobydoobie
Old
#133  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 101
Join Date: May 2007
I love this rom but my battery life isn't all that good.
I've been using it a few days, can't wait until the next version comes out.
 
naturallyfrozen
Old
#134  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 287
Join Date: Jul 2011
Location: San Diego
Here's an example of usage. Not bad, right?

From my phone, to whatever electronic device you're using.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1329103742421.jpg
Views:	130
Size:	30.6 KB
ID:	899664   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1329103761560.jpg
Views:	125
Size:	34.5 KB
ID:	899667  
 
rattarico
Old
#135  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 53
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by LiLChris06 View Post
If that is happening then most likely you need a wipe, I was able to go from 32 to 33.
Before doing that, clear Davilk & Cache then reboot see if that works.
I did a complete wipe and installed 32,32.1 then 33 and all is good. Strange that I couldn't load 33 from the begining
 
LiLChris06
Old
#136  
LiLChris06's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1281
Posts: 2,381
Join Date: Nov 2011
Location: XDA
Quote:
Originally Posted by rattarico View Post
I did a complete wipe and installed 32,32.1 then 33 and all is good. Strange that I couldn't load 33 from the begining
Odd you couldn't go straight to 33, I mainly just removed more bloat and minor changes.
 
jazzboyrules
Old
(Last edited by jazzboyrules; 13th February 2012 at 03:15 PM.)
#137  
Senior Member
Thanks Meter 361
Posts: 1,052
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by LiLChris06 View Post
Thanks for posting that link but that isn't the lock screen I had. The lock screen was kinda black with white/gray diagonal lines across the screen.. I had JKay AOSP lockscreen enabled. But after installing the siberian tiger theme, that lock screen changed to the one whose link you posted.

It will be awesome if you can post the path where these lockscreens get saved in nandroid backups. I have the nandroid backup before installing the theme, but now the only reason why I would want to go back to that backup is that lockscreen... Or the path to that lockscreen in the ROM zips you upload?
Nexus 4 16GB | PA 4.0 beta
 
jasvncnt1
Old
#138  
jasvncnt1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 680
Posts: 2,273
Join Date: Dec 2011
Location: Union NJ
Not really sure how this works but..can you uninstall an app that comes pre-installed with Titanium backup? Theres one or two on here I wanted to remove. I know I can freeze them. Although sometimes I get that warning that its a system program and might cause issues blah blah blah.
 
verncat05
Old
#139  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 65
Join Date: Oct 2011
I'm not sure if it's just me, but I tried using the volume fix program that is included and it froze up. I tried several times, but each time it made the phone almost completely non-responsive until I forced closed it...
 
jazzboyrules
Old
#140  
Senior Member
Thanks Meter 361
Posts: 1,052
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by jasvncnt1 View Post
Not really sure how this works but..can you uninstall an app that comes pre-installed with Titanium backup? Theres one or two on here I wanted to remove. I know I can freeze them. Although sometimes I get that warning that its a system program and might cause issues blah blah blah.
Yes, you can uninstall system apps with Titanium Backup Pro (not sure about the free version as I haven't used it). It is safe to freeze the system app you don't want for about a week. Even after a week, if that freezing didn't cause any issues, you can uninstall that system app.

Personally, I will keep the system app in just frozen state and avoid uninstalling it, unless I am facing really tight space constraint.

I think you should always get a warning when uninstalling a system app. not sometimes.
Nexus 4 16GB | PA 4.0 beta

The Following User Says Thank You to jazzboyrules For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes