Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,547 Members 45,509 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[GB/JB] ***Feralab*** Discussion Thread - Break The Limits...

Tip us?
 
cusack
Old
#1781  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 17
Join Date: Dec 2007
Location: Metropolis
Thumbs up Thanks

Thanks again FeraVolt

You've made major work here with this X10 roms that allowed us to enjoy again this handset as if it was brand new again. With your ongoing releases (4 in 2 weeks) you were the star here and as it is attracted a lot a new users in this forum, but alas it brought a lot of negative things also.

I'm going to use my X10 with 10.3 for a while as it's stable, fast and battery is on par again. 2 thumbs up!!
 
cgdan2004
Old
#1782  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 21
Join Date: Mar 2009
Location: Bucuresti
Hello,

I am on 10.3 and need to know if that chargin led off if full load is implemented. if it is mine is not working, hou to make it off?

Sorry if is discussed before. I admit. I do not search. There are too many pages.

Thank you!
 
bouncynemoss
Old
#1783  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 189
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by FeraVolt View Post
Hello guys. How's going..? Hope you're well and still enjoying your devices..
ow..btw. I'm leaving xda. I'll miss you all. Thank you honestly for all. Have fun and be happy.
Here is a small present for v10.3 users:
http://www.mediafire.com/download.php?hcwjz0wymugc9cq

Cheers.
FeraVolt.
nooo. we'll miss you. hope things go well for you in real life .

Oh does anyone have a mirror to this link? It seems to have gone down.

Nexus 4. I love it!
Old devices:
Galaxy Note 2 SGH-I317, Galaxy Nexus, Xperia Play, Xperia x10
 
mircea007
Old
#1784  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Apr 2011
i installed v10.3 and is restarting with no reason v8 worked flawless
 
sturgeron
Old
#1785  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 13
Join Date: Feb 2011
Location: Rotherham
Quote:
Originally Posted by bouncynemoss View Post
nooo. we'll miss you. hope things go well for you in real life .

Oh does anyone have a mirror to this link? It seems to have gone down.
So sad to see you go FeraVolt. Hope you have a great future!

Link to patch for new Fix has gone down also, http://www.mediafire.com/download.php?lirnbt0d2uc78mc

Could some one post a mirror for both these files?

Thanks
 
rickyX10User
Old
#1786  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 37
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by mircea007 View Post
i installed v10.3 and is restarting with no reason v8 worked flawless
What kernel version are you using? Overclocked or Medium overclocked? If it's overclocked, flash the medium overclock one instead.
 
milton.bain
Old
#1787  
milton.bain's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1229
Posts: 1,883
Join Date: Sep 2011
Location: Digboi

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by cgdan2004 View Post
Hello,

I am on 10.3 and need to know if that chargin led off if full load is implemented. if it is mine is not working, hou to make it off?

Sorry if is discussed before. I admit. I do not search. There are too many pages.

Thank you!
It doesn't go off. It stays at green. Majority likes it this way.

Sent from my X10 using xda premium
Hit If I earned you a smile or a solution!
-MiLtOn

From Nokia Lumia™ 920 Black / Samsung Galaxy S4...
WP 8[ / Android 4.3
 
rickyX10User
Old
#1788  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 37
Join Date: Nov 2011
Anybody having the problem of phone not being able to mount SD card? It's weird that my friend can't mount SD card but was able to flash the rom and other zips via xRec. Need solutions. Do you think he needs to format his SD card and reinstall the ROM? Will that actually help?
 
zimmerAndy
Old
#1789  
zimmerAndy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 432
Posts: 1,440
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by rickyX10User View Post
Anybody having the problem of phone not being able to mount SD card? It's weird that my friend can't mount SD card but was able to flash the rom and other zips via xRec. Need solutions. Do you think he needs to format his SD card and reinstall the ROM? Will that actually help?
does he use link2sd or something??? if he do he must flash the link2sd.zip you can get it in wolfbreaks thread
The Following User Says Thank You to zimmerAndy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Ishan Sardar
Old
#1790  
Ishan Sardar's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 313
Join Date: Jan 2010
Location: Dhaka

 
DONATE TO ME
can someone please upload the "NEW FIX" and "patch to make Wifi TX Power app work" because both of them are down.

Tags
awesome, best rom for x10, blazing fast, discussion, feralab, love it!, masterpiece
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes