Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,489 Members 46,141 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[DEV HELP][PORT] SENSE 2.1 Port Of HTC Hero: G2 Touch--LG P500

Tip us?
 
samrox144
Old
(Last edited by samrox144; 22nd March 2012 at 02:26 PM.)
#1  
samrox144's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 306
Posts: 395
Join Date: Apr 2011
Location: bangalore
Default [DEV HELP][PORT] SENSE 2.1 Port Of HTC Hero: G2 Touch--LG P500




Hello!

THIS ROM IS FOR NEW BASENAND ONLY AND ONLY .35 KERNEL IS SUPPORTED



Ok so this is an attempt to port SENSE 2.1 to LGP500. I am working on this since one month and have fixed lot of bugs

This is a port from the ROM-Sense-2.3.3-SalsaSense 4.0 - of HTC Hero: G2 Touch

http://forum.xda-developers.com/show...ght=salsasense






Quote:
Credits goes to:
mik_os
adfad666
ogo2
sweetbinodray
mikegapinski
popdog123
JieeHD
RockR172
aspee
dastin101
lupohirp
Bytecode
andy572


Quote:
Features:

GSM
sd card
Audio
3d
2d
Smooth UI
Bluetooth
WIFI**
phone can shutdown
FM radio-use spirit FM radio and select audio as msm 7x27 lg p500
Sensors

Click here to download current build

link-1

>>>http://db.tt/CKW7tjdt

thanks to mdroid

link-2

>>>http://www.mediafire.com/?iyzp5cy86i98rku

thanks to sweetbinodray


KNOWN BUGS

Quote:
MOBILE DATA-because of no APN
loudspeaker volume is bit low
video player shows white screen --use mobo player
microphone doesnt work during a call --
camera
GPS

IF YOU GOT A SOLUTION TO BUGS,FEEL FREE TO PM ME.

I NEED HELP IN FIXING WIFI AND MOBILE DATA...


Quote:
FOR DEV'S

MOBILE DATA-when i try to add APN it shows no sim card error so i am not able create one..
screenshots















Quote:
FAQ

First boot will take a few minutes, don't panic

after the first the boot you need to enable

unknown sources and adjust the brightness levels and reboot to recovery ...or it will wont get enabled and you cant install any apps ...


how to flash
copy zip to sd card
reboot recovery
wipe data sd ext cahche
format system
FLASH
REBOOT

if the rom gets stuck or logo while after reboot from recovery just pull the battery and start it will boot up
Hit the THANKS BUTTON if I helped you



The Following 63 Users Say Thank You to samrox144 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
samrox144
Old
(Last edited by samrox144; 25th February 2012 at 09:54 AM.)
#2  
samrox144's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 306
Posts: 395
Join Date: Apr 2011
Location: bangalore
******************
reserved

*************

Quote:
CHANGELOG:

v3---
****--FIXED WIFI--(thanks to ogo2)



v2--
-fixed camera but shows white screen -
--fixed brightness level autoreset
--fixed unknown sources autoreset
--decreased boot time (thanks to aspee)
--FM radio -use spirit FMradio and select audio audio method as msm lg p500
--USB tethering

V-1.0 (10-02-2012) :
GSM
Sensors
Improved overall speed
Improved 3D performance
Quadrant benchmark tool working now
Switched to LGE proprietary libs
Default HTC Stock boot animation
AUDIO WORKS
Binod_Kernel_Paol_Sys_V1.zip
l
Hit the THANKS BUTTON if I helped you



The Following 25 Users Say Thank You to samrox144 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Raffy 97
Old
#3  
Raffy 97's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 89
Posts: 314
Join Date: Jul 2011
Location: Verona
Some Screenshot?
The Following User Says Thank You to Raffy 97 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
cristiano95
Old
#4  
cristiano95's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 123
Join Date: Apr 2011
Location: Satu Mare

 
DONATE TO ME
if data & camera would work would be perfect , waiting to fix camera & data
Here you can find all the new games for android & iphone/ipad/ipod games .
For High-end and Low-end devices !

CLICK ME !
The Following User Says Thank You to cristiano95 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
samrox144
Old
#5  
samrox144's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 306
Posts: 395
Join Date: Apr 2011
Location: bangalore
Quote:
Originally Posted by cristiano95 View Post
if data & camera would work would be perfect , waiting to fix camera & data
data will take time because i dont know what is causing it ...

i will fix camera soon
Hit the THANKS BUTTON if I helped you



The Following 2 Users Say Thank You to samrox144 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
neko95
Old
#6  
neko95's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4786
Posts: 2,502
Join Date: Jan 2012
WOW! AMAZING! can i flash if over CWM?

FASTEST and BEST ever ROM for Optimus One HERE!



Official CM for p500 | My Custom ROM | Noob Guide Repositories | My CM9 t-mobile theme | Questions? Post here not anywhere
| XDA Forum Rules |

~Anything made by man is liable to fail (absolutely)~

 
aspee
Old
#7  
aspee's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1035
Posts: 667
Join Date: Aug 2011
Location: mumbai
BOOM!
finally it's here.
once wifi fixed it will be the stable rom.
Great job!
The Following User Says Thank You to aspee For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
samrox144
Old
#8  
samrox144's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 306
Posts: 395
Join Date: Apr 2011
Location: bangalore
Quote:
Originally Posted by neko95 View Post
WOW! AMAZING! can i flash if over CWM?
yes you can use CWM to flash
Hit the THANKS BUTTON if I helped you



 
neko95
Old
#9  
neko95's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4786
Posts: 2,502
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by samrox144 View Post
yes you can use CWM to flash
downloading at the moment.. really is amazing that i can have htc os on my o1.. testing l8r cheers

FASTEST and BEST ever ROM for Optimus One HERE!



Official CM for p500 | My Custom ROM | Noob Guide Repositories | My CM9 t-mobile theme | Questions? Post here not anywhere
| XDA Forum Rules |

~Anything made by man is liable to fail (absolutely)~

 
Cercel
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 21
Join Date: Jan 2012
Location: Bergamo
Pretty amazing i though then sense will never arive on our OptimusOne
Nice job looking fourward for this

Tags
sense 2.1 on lg p500, sense for optimus.sense rom, sense port for lg p500
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes