FORUMS

Google No Longer Sending Calendar SMS Notifications

In a not entirely surprising move, Google announced that it’s putting an … more

Enable Multi-Window Mode on M Developer Preview

What was not mentioned in yeterday’s keynote was Android M’s multi-window … more

I/O Summary: Google Cardboard Virtual Reality

One year ago, Google introduced cardboard. Amazingly enough, that was all it took to fire … more

Android M Preview Images – XDA TV

Android M preview images are available. That and much more news is covered by Jordan when he … more

[obsolete - use ALLinONE tool] Sony Tablet S Root v1.1

Thanks Meter: 942
 
By condi, Senior Member on 11th February 2012, 01:06 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
UPDATE: THIS IS OBSOLETE.
USE S.onyTablet.S [ALLinONE] tool
Below guide/tool use as 'description'

-------------------------------------------------------------------------

Hi guys,

ALL CREDITS OF ROOT GOES TO djrbliss,
ORIGINAL THREAD HERE


I've been working alllll day and allll night long,
to make some modifications to great djrbliss's tool:
  • to eliminate problems like 'com.pwn.me' error etc.
  • timing is correct,
  • it goes fully automatic,
  • disabling mpt device automatically, and reenabling,
  • modded to work on 64 and 32bit systems,
    (tested on winxp 32bit, win7 64bit).
etc etc...

Remember to have correct MTP driver installed!
Please post results if it works for you

br
condi
Last edited by condi; 29th February 2012 at 10:17 PM. Reason: typo
The Following 14 Users Say Thank You to condi For This Useful Post: [ View ]
 
 
11th February 2012, 09:29 AM |#2  
Junior Member
Flag Taipei
Thanks Meter: 2
 
More
Nice work, i've been stocking on run-as error for times, and this script works to my tablet just one time. Many thanks.
The Following User Says Thank You to darkpisces For This Useful Post: [ View ]
12th February 2012, 09:20 AM |#3  
tushar.das's Avatar
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 13
 
More
It works, thanks a lot. SET-CPU is sctive now on my sony tablet s.
The Following User Says Thank You to tushar.das For This Useful Post: [ View ]
12th February 2012, 09:37 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
More
Can I ask what MPT is please?

Do I simple extract your zip file and run it, even if it's already rooted?
12th February 2012, 09:39 AM |#5  
obicom's Avatar
Senior Member
Flag Cologne
Thanks Meter: 80
 
More
I guess it was a Typo and shoud be "MTP"

http://de.wikipedia.org/wiki/Media_Transfer_Protocol
The Following User Says Thank You to obicom For This Useful Post: [ View ]
12th February 2012, 11:25 AM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 942
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SWFlyerUK

Can I ask what MPT is please?

Do I simple extract your zip file and run it, even if it's already rooted?

Yes you can run on already rooted device - it will reapply root without problems.

Quote:
Originally Posted by obicom

I guess it was a Typo and shoud be "MTP"

http://de.wikipedia.org/wiki/Media_Transfer_Protocol

hahahah oops.. yeah thanks obicom > just a typo. it was after 2am when I wrote it, and I desperately needed sleep!
Last edited by condi; 12th February 2012 at 12:34 PM.
15th February 2012, 04:28 PM |#7  
Best Bomb Tech's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Thanks! After correct MTP install and v1.1 download I'm good to go!
The Following User Says Thank You to Best Bomb Tech For This Useful Post: [ View ]
15th February 2012, 05:01 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
Thanks!!
I could root my Tablet S with Mac(Lion)-VMware-Windows7 environment.
The Following User Says Thank You to ux50jp For This Useful Post: [ View ]
16th February 2012, 12:14 AM |#9  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
before i root with this, will this delete/remove all the stuff i downloaded and my account data and stuff?
16th February 2012, 02:14 AM |#10  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by CypherWolf

before i root with this, will this delete/remove all the stuff i downloaded and my account data and stuff?

I didn't lose anything when I applied this.
I am pretty sure that your account data will be ok.
If in doubt just back up what you want.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes