Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,773 Members 51,899 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[26.08.12][MAGLDR][SD](JellyBeanTostidroid) AOKP - Sourcery

Tip us?
 
Antiope
Old
#581  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 73
Join Date: Aug 2009
Default LCD density for normal build?

Hi everyone,

Maybe a very stupid question but I haven't find the solution?

I have installed: IceCreamTostidroid v10.0 Normal and I've booted with clrcad and haret.

For me the density is not correct maybe 192 and it's to small, i want 240 normal density, so i 've check startup txt but it's already in 240 !

So what must we do to change lcd density in this case plesae? I have tried to edit starup.txt but nothing change after reboot?

Thanks in advance.
 
wis1152
Old
#582  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2604
Posts: 2,563
Join Date: Jun 2011
Location: luton uk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Antiope View Post
Hi everyone,

Maybe a very stupid question but I haven't find the solution?

I have installed: IceCreamTostidroid v10.0 Normal and I've booted with clrcad and haret.

For me the density is not correct maybe 192 and it's to small, i want 240 normal density, so i 've check startup txt but it's already in 240 !

So what must we do to change lcd density in this case plesae? I have tried to edit starup.txt but nothing change after reboot?

Thanks in advance.
Setting/rom control/general UI find LCD density in there

Sent from my HTC HD2 using xda premium
The Following User Says Thank You to wis1152 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wis1152
Old
(Last edited by wis1152; 9th March 2012 at 06:28 PM.)
#583  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2604
Posts: 2,563
Join Date: Jun 2011
Location: luton uk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by c1cl0n View Post
Thnx, now everything is working fine


P.S. may be you will add this tip in your 1st post?
well it just goes to show long shot sometimes pay off:) Really glad its working now:)

Also this should help with battery drain in android also disabling sense in wm6.5 helps

Sent from my HTC HD2 using xda premium
 
boxmax
Old
#584  
boxmax's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 3014
Posts: 1,446
Join Date: Dec 2009
Location: Dammam

 
DONATE TO ME
Today I try this build ... very Clean & Smooth ... HW + Gfx More better Now ...

& Good Work & Support @ wis1152

I have one Q How fix Market ? ... ya i want old Market but Download Unsuccessful .
BoxmaX KS GB2.3.5+ Sense 3
BoxmaX GT+GTS+GTX
BoxmaX S3.5 Runnymede 2.3.5+ Sense3.5
ALL Rom HTC Arabic For HD2

Donate to BoxmaX
For those who wish to donate to me :
Send Manual With PayPal from your account to boxmax77@gmail.com as (goods) and very thanks to donors
 
SOHOM
Old
#585  
SOHOM's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 160
Join Date: Jun 2010
Location: Kolkata

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by SOHOM View Post
Okk let me try...
And thanks for support
NOhhhh, didn't worked for me
 
wis1152
Old
#586  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2604
Posts: 2,563
Join Date: Jun 2011
Location: luton uk

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by boxmax View Post
Today I try this build ... very Clean & Smooth ... HW + Gfx More better Now ...

& Good Work & Support @ wis1152

I have one Q How fix Market ? ... ya i want old Market but Download Unsuccessful .
Firstly Its great to see you back:)

Have you tried clearing data in market app?

Sent from my HTC HD2 using xda premium
The Following User Says Thank You to wis1152 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
boxmax
Old
#587  
boxmax's Avatar
Retired Recognized Developer
Thanks Meter 3014
Posts: 1,446
Join Date: Dec 2009
Location: Dammam

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by wis1152 View Post
Firstly Its great to see you back:)

Have you tried clearing data in market app?

Sent from my HTC HD2 using xda premium
ya Now Fixed Download app's
BoxmaX KS GB2.3.5+ Sense 3
BoxmaX GT+GTS+GTX
BoxmaX S3.5 Runnymede 2.3.5+ Sense3.5
ALL Rom HTC Arabic For HD2

Donate to BoxmaX
For those who wish to donate to me :
Send Manual With PayPal from your account to boxmax77@gmail.com as (goods) and very thanks to donors
 
Antiope
Old
#588  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 73
Join Date: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by wis1152 View Post
Setting/rom control/general UI find LCD density in there

Sent from my HTC HD2 using xda premium
Thanks a lot, I haven't see this information in posts!

Good week-end, I can now make a big test of V10.
 
wis1152
Old
#589  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2604
Posts: 2,563
Join Date: Jun 2011
Location: luton uk

 
DONATE TO ME
[QUOTE=SOHOM;23441277]NOhhhh, didn't worked for me [/QUOTE

Try this one
http://hotfile.com/dl/149281296/cdc8...od.M4.zip.html

Sent from my HTC HD2 using xda premium
 
ppc3300
Old
(Last edited by ppc3300; 9th March 2012 at 08:03 PM.)
#590  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 34
Join Date: Nov 2007
Location: Münsterland
Unhappy soft keys/navigation

How do i get the soft keys/navigation in V10 ?
-------
sorry for the question. found it !!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes