Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[26.08.12][MAGLDR][SD](JellyBeanTostidroid) AOKP - Sourcery

OP Learning Never Ends team

9th March 2012, 07:15 PM   |  #581  
Member
Thanks Meter: 4
 
74 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
LCD density for normal build?
Hi everyone,

Maybe a very stupid question but I haven't find the solution?

I have installed: IceCreamTostidroid v10.0 Normal and I've booted with clrcad and haret.

For me the density is not correct maybe 192 and it's to small, i want 240 normal density, so i 've check startup txt but it's already in 240 !

So what must we do to change lcd density in this case plesae? I have tried to edit starup.txt but nothing change after reboot?

Thanks in advance.
9th March 2012, 07:20 PM   |  #582  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Flag luton uk
Thanks Meter: 2,612
 
2,571 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Antiope

Hi everyone,

Maybe a very stupid question but I haven't find the solution?

I have installed: IceCreamTostidroid v10.0 Normal and I've booted with clrcad and haret.

For me the density is not correct maybe 192 and it's to small, i want 240 normal density, so i 've check startup txt but it's already in 240 !

So what must we do to change lcd density in this case plesae? I have tried to edit starup.txt but nothing change after reboot?

Thanks in advance.

Setting/rom control/general UI find LCD density in there

Sent from my HTC HD2 using xda premium
The Following User Says Thank You to wis1152 For This Useful Post: [ View ]
9th March 2012, 07:23 PM   |  #583  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Flag luton uk
Thanks Meter: 2,612
 
2,571 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by c1cl0n

Thnx, now everything is working fine


P.S. may be you will add this tip in your 1st post?

well it just goes to show long shot sometimes pay off:) Really glad its working now:)

Also this should help with battery drain in android also disabling sense in wm6.5 helps

Sent from my HTC HD2 using xda premium
Last edited by wis1152; 9th March 2012 at 07:28 PM.
9th March 2012, 07:33 PM   |  #584  
boxmax's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Dammam
Thanks Meter: 3,018
 
1,447 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Thumbs up
Today I try this build ... very Clean & Smooth ... HW + Gfx More better Now ...

& Good Work & Support @ wis1152

I have one Q How fix Market ? ... ya i want old Market but Download Unsuccessful .
9th March 2012, 07:38 PM   |  #585  
SOHOM's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 8
 
160 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by SOHOM

Okk let me try...
And thanks for support

NOhhhh, didn't worked for me
9th March 2012, 07:50 PM   |  #586  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Flag luton uk
Thanks Meter: 2,612
 
2,571 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by boxmax

Today I try this build ... very Clean & Smooth ... HW + Gfx More better Now ...

& Good Work & Support @ wis1152

I have one Q How fix Market ? ... ya i want old Market but Download Unsuccessful .

Firstly Its great to see you back:)

Have you tried clearing data in market app?

Sent from my HTC HD2 using xda premium
The Following User Says Thank You to wis1152 For This Useful Post: [ View ]
9th March 2012, 08:15 PM   |  #587  
boxmax's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Dammam
Thanks Meter: 3,018
 
1,447 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by wis1152

Firstly Its great to see you back:)

Have you tried clearing data in market app?

Sent from my HTC HD2 using xda premium

ya Now Fixed Download app's
9th March 2012, 08:16 PM   |  #588  
Member
Thanks Meter: 4
 
74 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by wis1152

Setting/rom control/general UI find LCD density in there

Sent from my HTC HD2 using xda premium

Thanks a lot, I haven't see this information in posts!

Good week-end, I can now make a big test of V10.
9th March 2012, 08:22 PM   |  #589  
wis1152's Avatar
Recognized Contributor
Flag luton uk
Thanks Meter: 2,612
 
2,571 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
[QUOTE=SOHOM;23441277]NOhhhh, didn't worked for me [/QUOTE

Try this one
http://hotfile.com/dl/149281296/cdc8...od.M4.zip.html

Sent from my HTC HD2 using xda premium
9th March 2012, 09:00 PM   |  #590  
Member
Flag Münsterland
Thanks Meter: 3
 
34 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Unhappy soft keys/navigation
How do i get the soft keys/navigation in V10 ?
-------
sorry for the question. found it !!
Last edited by ppc3300; 9th March 2012 at 09:03 PM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes