Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Tool][Vodafone+Unbranded!]One & Only easy + working downgrade for revolutionary

OP Flashmaniac

7th March 2012, 11:24 PM   |  #221  
Lothaen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 409
 
4,009 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by dryogeshd

Anytime buddy, hit a thankyou if you have found our work useful

indeed! only opened the evo3d box about 4-5 hours ago so now nicely s-off'd I'll start playing!
7th March 2012, 11:52 PM   |  #222  
dryogeshd's Avatar
Senior Member
Flag Bengaluru
Thanks Meter: 178
 
201 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by Lothaen

indeed! only opened the evo3d box about 4-5 hours ago so now nicely s-off'd I'll start playing!

That's awesome dude.. :)

Cheers and welcome to extra dimension..

---------- Post added at 04:22 AM ---------- Previous post was at 04:00 AM ----------

Quote:
Originally Posted by dr_jerremy

One question...I have to rename rom.zip inside folder to PG86IMG.zip,or just run step 1.exe and step 2.exe?

If you follow flashmaniac's steps you do not need to rename.

renaming is required if you are facing problems and not following his step 1 and step2.
The Following 2 Users Say Thank You to dryogeshd For This Useful Post: [ View ]
8th March 2012, 08:42 AM   |  #223  
Flashmaniac's Avatar
OP Senior Member
Flag Bremen
Thanks Meter: 473
 
1,662 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by Lothaen

copied it manually (the step 1 bit) (saw a post a page or two back) and that seemed to help - then ran step2 fine

would be good to get the first post updated or another guide to show workarounds like that I thinks

---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

S-off'd now - thanks guys!

it just don't work with none - unsecured boot image. sadly the most of you guys are not capable of flashing a boot.img via fastboot ...
that's why you are not fully rooted, and cannot dd directly w/o asking for su permission.
8th March 2012, 12:36 PM   |  #224  
Lothaen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 409
 
4,009 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Flashmaniac

it just don't work with none - unsecured boot image. sadly the most of you guys are not capable of flashing a boot.img via fastboot ...
that's why you are not fully rooted, and cannot dd directly w/o asking for su permission.

i didnt see anywhere to flash a boot.img in fastboot - does it do that in step1 cause thats the only bit that struggled for me
8th March 2012, 03:19 PM   |  #225  
Flashmaniac's Avatar
OP Senior Member
Flag Bremen
Thanks Meter: 473
 
1,662 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by Lothaen

i didnt see anywhere to flash a boot.img in fastboot - does it do that in step1 cause thats the only bit that struggled for me

sometimes it works w/o sometimes it doesn't ... idk why :S
if I would flash a boot.img the device won't be booting anymore (possible)

which would cause a fail in changing the mmcblk0p31.img :P
13th March 2012, 10:13 AM   |  #226  
Member
Thanks Meter: 2
 
59 posts
Join Date:Joined: Apr 2005
Quote:
Originally Posted by Flashmaniac

No as I said a hundred times before, there is no RUU with matching hboot!!!

that does not work for you dude...

Sorry to be a bother but the Telstra RUU that is current available (RUU_Shooter_U_Telstra_WWE_1.24.841.3_Radio_10.55. 9020.00_10.13.9020.29_M_release_219401_signed.exe) will this allow S-OFF to be obtained or are you referring too the IMG file that is required on the device?

cheers and thanks in advance.
13th March 2012, 10:16 AM   |  #227  
Flashmaniac's Avatar
OP Senior Member
Flag Bremen
Thanks Meter: 473
 
1,662 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by merps

Sorry to be a bother but the Telstra RUU that is current available (RUU_Shooter_U_Telstra_WWE_1.24.841.3_Radio_10.55. 9020.00_10.13.9020.29_M_release_219401_signed.exe) will this allow S-OFF to be obtained or are you referring too the IMG file that is required on the device?

cheers and thanks in advance.

no... with telstra branding you have no chance to archieve s-off. in no kind of way....
14th March 2012, 03:44 AM   |  #228  
Junior Member
Flag Newcastle
Thanks Meter: 1
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
I'd just like to say thankyou to Flashmaniac for his excellent tool. I have successfully downgraded my HBOOT from 1.49.0018 which was S-ON to 1.49.0007 S-OFF.

Thanks man!
The Following User Says Thank You to Veevoh For This Useful Post: [ View ]
15th March 2012, 11:12 AM   |  #229  
Junior Member
Flag Newcastle upon Tyne
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
This worked great for me, thanks. New unbranded HTC EVO 3D running HBOOT 1.49.0018 down to 1.49.0007
15th March 2012, 11:30 AM   |  #230  
Flashmaniac's Avatar
OP Senior Member
Flag Bremen
Thanks Meter: 473
 
1,662 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by kOna

This worked great for me, thanks. New unbranded HTC EVO 3D running HBOOT 1.49.0018 down to 1.49.0007

Enjoy mate.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
downgrade, htc evo 3d, revolutionary, root, tool
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes