FORUMS

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

[General][With VIDEOS & SCREENSHOTS] CyanogenMod 9-RC0-GT-S5830-UNOFFICIAL-BETA9

101 posts
Thanks Meter: 253
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
25th February 2012, 03:09 AM |#181  
Mephisto_ace20's Avatar
Member
Flag Cašapava
Thanks Meter: 10
 
More
Don't know if it's just my device but I'm experiencing some lag when I play music while play with the device.

And, this build is more lagged than the previous, this is my feeling.
 
 
25th February 2012, 03:36 AM |#182  
Mardon's Avatar
Recognized Contributor
Flag Hamburg
Thanks Meter: 5,259
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by -SGA-

The picture in youtube is all jumpy, but the audio works fine. i'll see if it something with my settings....

No lag is normal no hardware video codec support atm


Sent from my GT-S5830 using XDA App
25th February 2012, 04:05 AM |#183  
Mardon's Avatar
Recognized Contributor
Flag Hamburg
Thanks Meter: 5,259
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mephisto_ace20

Don't know if it's just my device but I'm experiencing some lag when I play music while play with the device.

And, this build is more lagged than the previous, this is my feeling.

Change cpu governor may help u
And disable dithering in settings -> performance
Sent from my GT-S5830 using XDA App
The Following User Says Thank You to Mardon For This Useful Post: [ View ]
25th February 2012, 04:44 AM |#184  
Member
Flag Rosario
Thanks Meter: 34
 
More
Gallery isn't working for me neither

I tried to delete the gallery3d folder and reboot but nothing
25th February 2012, 06:40 AM |#185  
devilbats17's Avatar
Member
Thanks Meter: 8
 
More
same to me, gallery doesn't show pictures or other media files & camera doesn't work, is there any way to rectify this bug?

is it important also to flash then baseband version to DDKQ6? 'coz may firmware baseband is DXKT4?

thanks
Last edited by devilbats17; 25th February 2012 at 06:56 AM.
25th February 2012, 07:11 AM |#186  
HITSY's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 253
 
More
Quote:
Originally Posted by devilbats17

same to me, gallery doesn't show pictures or other media files & camera doesn't work, is there any way to rectify this bug?

is it important also to flash then baseband version to DDKQ6? 'coz may firmware baseband is DXKT4?

thanks

No no base band version nothing to do with this type of problem.. I would suggest try a full data wipe. n after that if gallery nt working then install QuickPic from market its free n works fine ..
25th February 2012, 07:15 AM |#187  
Mardon's Avatar
Recognized Contributor
Flag Hamburg
Thanks Meter: 5,259
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mardon

Benchmark results of beta2



Sent from my GT-S5830 using XDA App

Benchmark Results of Beta3
(tests running with same apps installed and settings i used on beta 2 rom)
AnTuTu: 1619
Quadrant: 1346 better than Nexus S now
Qualcomm Vellamo: 445
Qualcomm NEOCORE Benchmark: 47,5 FPS (not tested in beta2)
Last edited by Mardon; 25th February 2012 at 10:10 AM.
The Following User Says Thank You to Mardon For This Useful Post: [ View ]
25th February 2012, 07:20 AM |#188  
Mikee.H's Avatar
Senior Member
Flag Brisbane
Thanks Meter: 5
 
More
i managed to download beta 3. installed on my phone, did full wipe and dalvic cache. and while trying to install it said i couldnt install cause it was (bad) ?
25th February 2012, 07:23 AM |#189  
Mardon's Avatar
Recognized Contributor
Flag Hamburg
Thanks Meter: 5,259
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mikee.H

i managed to download beta 3. installed on my phone, did full wipe and dalvic cache. and while trying to install it said i couldnt install cause it was (bad) ?

redownload and flash again.
website is back online maybe u got a corrupted file
25th February 2012, 07:25 AM |#190  
evil_penguin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 700
 
More
How is battery guys ????
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
ace, cm9
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes