Post Reply

[MOD]Add Boot To Recovery [Mini][Mini Pro]

OP Black_jackss

17th February 2012, 03:13 PM   |  #21  
feed3's Avatar
Senior Member
Flag The Land of Hornbill...
Thanks Meter: 586
 
864 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:

Dont mind it,sorry for making you type that for me

If it is just working fine with gustavo and the others, then it SHOULD be something not right with my system. Maybe i'll pass on this one until i do fresh installation later. So i cant contribute any ss for you as well. Sorry fren. Maybe gustavo can give you some..

Sent from my SK17i using XDA App
17th February 2012, 03:19 PM   |  #22  
Gustavo RD78's Avatar
Senior Member
Flag Maringá - PR
Thanks Meter: 1,638
 
1,384 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by feed3

If it is just working fine with gustavo and the others, then it SHOULD be something not right with my system. Maybe i'll pass on this one until i do fresh installation later. So i cant contribute any ss for you as well. Sorry fren. Maybe gustavo can give you some..

Sent from my SK17i using XDA App

here is my mod

http://www.mediafire.com/download.php?z2sstf7vvo2htpb

Last edited by Gustavo RD78; 17th February 2012 at 04:21 PM.
17th February 2012, 03:19 PM   |  #23  
Black_jackss's Avatar
OP Senior Member
Flag Pekanbaru
Thanks Meter: 126
 
700 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by feed3

If it is just working fine with gustavo and the others, then it SHOULD be something not right with my system. Maybe i'll pass on this one until i do fresh installation later. So i cant contribute any ss for you as well. Sorry fren. Maybe gustavo can give you some..

Sent from my SK17i using XDA App

I don't know exactly what happen,a friend of mine use mini pro and it worked just fine.
And another one that use mini fail and cause bootloops
Sorry if my mod mess your phone :(

Sent from my SK17i
17th February 2012, 04:34 PM   |  #24  
feed3's Avatar
Senior Member
Flag The Land of Hornbill...
Thanks Meter: 586
 
864 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by Black_jackss

I don't know exactly what happen,a friend of mine use mini pro and it worked just fine.
And another one that use mini fail and cause bootloops
Sorry if my mod mess your phone :(

Sent from my SK17i

Hey, dont be sorry fren.. :) im quite sure it has something to do with my system, not your mod. Maybe some of things that ive changed, or could be some of my apps, or maybe some of packages that is frozen or removed from my system that caused an issues.

There's some scripts in my init.d, i also use supercharger v6, some changes ive made to my hw_config.sh (to turn off the als), changed my hostname etc etc etc. Later i will do some fresh installation and install your mod. Im pretty sure what the result is; it will just works fine. :) as you said early, there must be something that ive changed made it conflict. Cheers mate.. :)

Btw gustavo, your mod that you posted the link above, what mod is that? :)

Sent from my SK17i using XDA App
17th February 2012, 04:37 PM   |  #25  
Gustavo RD78's Avatar
Senior Member
Flag Maringá - PR
Thanks Meter: 1,638
 
1,384 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by feed3

Hey, dont be sorry fren.. :) im quite sure it has something to do with my system, not your mod. Maybe some of things that ive changed, or could be some of my apps, or maybe some of packages that is frozen or removed from my system that caused an issues.

There's some scripts in my init.d, i also use supercharger v6, some changes ive made to my hw_config.sh (to turn off the als), changed my hostname etc etc etc. Later i will do some fresh installation and install your mod. Im pretty sure what the result is; it will just works fine. :) as you said early, there must be something that ive changed made it conflict. Cheers mate.. :)

Btw gustavo, your mod that you posted the link above, what mod is that? :)

Sent from my SK17i using XDA App


Hey man, I tried to copy the files manually and also had bootloop!
Using CWM had no problem!
Just do not forget to clear cache Dalvik

EDIT: mod is the clock, animations and other like stock!
I also removed the right at the lockscreen!
The battery icon and QuickPanel is not stock ...
... aaah, the background is transparent, lock the Screen Xperia S!
Last edited by Gustavo RD78; 17th February 2012 at 04:44 PM.
17th February 2012, 04:50 PM   |  #26  
Black_jackss's Avatar
OP Senior Member
Flag Pekanbaru
Thanks Meter: 126
 
700 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by Gustavo RD78

Hey man, I tried to copy the files manually and also had bootloop!
Using CWM had no problem!
Just do not forget to clear cache Dalvik

EDIT: mod is the clock, animations and other like stock!
I also removed the right at the lockscreen!
The battery icon and QuickPanel is not stock ...
... aaah, the background is transparent, lock the Screen Xperia S!

With your permission may i put your mod in OP ,credits goes to you

Sent from my SK17i
17th February 2012, 04:52 PM   |  #27  
Gustavo RD78's Avatar
Senior Member
Flag Maringá - PR
Thanks Meter: 1,638
 
1,384 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Black_jackss

With your permission may i put your mod in OP ,credits goes to you

Sent from my SK17i

Of course you can friend!
This mod will be included in the next version of Flush78!
17th February 2012, 04:52 PM   |  #28  
Black_jackss's Avatar
OP Senior Member
Flag Pekanbaru
Thanks Meter: 126
 
700 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by feed3

Hey, dont be sorry fren.. :) im quite sure it has something to do with my system, not your mod. Maybe some of things that ive changed, or could be some of my apps, or maybe some of packages that is frozen or removed from my system that caused an issues.

There's some scripts in my init.d, i also use supercharger v6, some changes ive made to my hw_config.sh (to turn off the als), changed my hostname etc etc etc. Later i will do some fresh installation and install your mod. Im pretty sure what the result is; it will just works fine. :) as you said early, there must be something that ive changed made it conflict. Cheers mate.. :)

Btw gustavo, your mod that you posted the link above, what mod is that? :)

Sent from my SK17i using XDA App

Btw i also edit my phone's system and it works,there must be sth that u change that cause bootloop ;)
Gudluck untuk awk :)

Sent from my SK17i
17th February 2012, 04:54 PM   |  #29  
Black_jackss's Avatar
OP Senior Member
Flag Pekanbaru
Thanks Meter: 126
 
700 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by Gustavo RD78

Of course you can friend!
This mod will be included in the next version of Flush78!

Thx! I wll put it tmmrow,i'm AFK now.
Hey,could u gimme some of your ss?

Sent from my SK17i
17th February 2012, 04:59 PM   |  #30  
Gustavo RD78's Avatar
Senior Member
Flag Maringá - PR
Thanks Meter: 1,638
 
1,384 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Black_jackss

Hey,could u gimme some of your ss?

I can not understand your question
sorry, I'm not very thorough in English

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Mini, Mini Pro, Xperia Pro, Active, Ray, Live with Walkman Themes and Apps by ThreadRank