Post Reply

Can i change my model in about settings?

OP vladtdr

16th February 2012, 11:54 AM   |  #1  
vladtdr's Avatar
OP Senior Member
Flag Arad
Thanks Meter: 24
 
292 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Heloo i want my xoom model to be mz601 what happens if i flash the mz601 firmware files on my mz604,or can i modify some file so my mz604 says its a 601?

Sent from my Galaxy Nexus using XDA App
16th February 2012, 01:29 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
794 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
should be cant.. because z604 n z601 have different rom file
16th February 2012, 06:47 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Correct me if I'm wrong but MZ601 and MZ604 are two diffrent devices flashing software from MZ601 can maybe result in a soft-brick.

May I ask you wye you want an MZ601 instead of a MZ604?
17th February 2012, 04:22 AM   |  #4  
aR_ChRiS's Avatar
Senior Member
Flag Bristol, UK
Thanks Meter: 260
 
1,334 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by vladtdr

Heloo i want my xoom model to be mz601 what happens if i flash the mz601 firmware files on my mz604,or can i modify some file so my mz604 says its a 601?

Sent from my Galaxy Nexus using XDA App

You can change your build prop, but that won't make your device into a 3G/4G compatible device...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes