FORUMS

How Strong Is Your Connection? – XDA Xposed Tuesday

Everyone is always talking about their bars. How many bars of WiFi do they … more

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

READ THIS NOW !!!•••POST ALL ICS AND ICS RELATED INFO HERE ONLY !!!!!

3,223 posts
Thanks Meter: 4,532
 
By oka1, Forum Moderator on 16th February 2012, 02:27 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
24th February 2012, 10:17 AM |#271  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
I believe so you will lose root

---------- Post added at 05:17 AM ---------- Previous post was at 05:16 AM ----------

Idk but I can tell i was a early adopter so its the 1st batch of tf101
 
 
24th February 2012, 10:23 AM |#272  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Further reports: apps are crashier than before in ICS, I've had Gmail and some other random apps just crash to desktop... er homescreen for no reason. Weirdly most of the crashes happen in portrait mode. Landscape for some reason is much more stable.

Random reboots continue, like the tablet's experiencing kernel panic. Again, this has been around forever, but the reboots seem more regular than the latest HC firmware.
24th February 2012, 10:27 AM |#273  
Senior Member
Thanks Meter: 352
 
More
I'd just like to say, that I just updated to the first official US ICS update on this forum...super first! lol
24th February 2012, 10:33 AM |#274  
335Deezl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Anyone root the official ics update yet?
I've installed the official ics, but want to re-root NOW. I was running Revolver .11 before, but want to reload my root apps...
Last edited by 335Deezl; 24th February 2012 at 11:51 AM.
24th February 2012, 10:35 AM |#275  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Nice! Just heading out for a nice stressful 12 hour shift in the ER. Hoping to come home this evening with some iCS goodness on my transformer. Its been feeling a bit neglected since my galaxy note arrived last Friday...
24th February 2012, 10:36 AM |#276  
Senior Member
Thanks Meter: 352
 
More
Quote:
Originally Posted by RFrisch

I've installed the official ics, but want to re-root NOW. I was running Revolver 1.11 before, but want to reload my root apps...

Official update doesn't break root access, so should have rooted before you updated..think I will start a thread to let everyone know..since this post will be buried tomorrow..ROOT FIRST, THEN UPDATE.
The Following 2 Users Say Thank You to luna_c666 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2012, 10:38 AM |#277  
335Deezl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
Really?! You mean that I un-rooted, flashed stock recovery, and went back to stock 3.01, and updated that way all for naught?!
24th February 2012, 10:42 AM |#278  
Senior Member
Thanks Meter: 352
 
More
Quote:
Originally Posted by RFrisch

Really?! You mean that I un-rooted, flashed stock recovery, and went back to stock 3.01, and updated that way all for naught?!

Well, you did need stock recovery, but to unroot was not necessary, so halfway for naught
24th February 2012, 10:55 AM |#279  
Senior Member
Flag Newcastle upon Tyne
Thanks Meter: 19
 
More
Anybody in the UK getting anything yet???
24th February 2012, 11:17 AM |#280  
mikelt89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by luna_c666

I'd just like to say, that I just updated to the first official US ICS update on this forum...super first! lol

Srsly you got it for US?
24th February 2012, 11:26 AM |#281  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I'll ask again since none help me last time,

i have a UK transformer, but i'm located in the middle east at the moment, my transformer is rooted, it has CWM, and i flashed a different firmware so i'd be able to overclock it.

i also missed an OTA update or two,

do i need to flash back to stock? if i remember correctly factory reset doesn't change the firmware back to stock right?


what's the correct way of updating my transformer?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes