5,596,568 Members 40,904 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][ICS][IML74K] teamhacksung's CM9 ALPHA for Vibrant (BUILD 17)

Tip us?
 
FaultException
Old
#11  
FaultException's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 2000
Posts: 1,237
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hurtz777 View Post
Fault Exception is there any way you could committ the yagf2 GPS fix in to this from. It makes a huge difference in GPS lock speed over stock.
The what? You'll have to give me a link.
CyanogenMod for the Vibrant:
Google+ | Issue Tracker (Nightly) | Issue Tracker (Stable) | 911 Info
Want to contribute to CM? Upload to Gerrit

My devices:
Google Galaxy Nexus, Stock 4.2.2, CWM6 Touch
Samsung Vibrant, CyanogenMod 10
HP TouchPad, CyanogenMod 10
LG Optimus T (retired), CyanogenMod 7
The Following User Says Thank You to FaultException For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mohamobo
Old
#12  
mohamobo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 182
Posts: 499
Join Date: Feb 2011
Location: Selangor
Quote:
Originally Posted by FaultException View Post
The what? You'll have to give me a link.
I think this http://forum.xda-developers.com/show...99&postcount=1
T-Mobile Samsung Vibrant :: Eclair, Froyo, Gingerbread, Ice Cream Sandwich & Jellybean.
Google Samsung Nexus S :: Gingerbread, Ice Cream Sandwich Jellybean & Kitkat.
Google Life's Good Nexus 4 :: Jellybean & Kitkat.
 
hurtz777
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 524
Posts: 952
Join Date: Feb 2011
Location: Oklahoma City, OK
Yeah that is the link to it. It makes a world of difference on GPS locks and accuracy.
 
daffyno
Old
#14  
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 221
Join Date: Jun 2010
the usual gps problem....

it works good first time...then no more and doesnot go in ds too...

damn vibrant first stock!
 
nuwanmw1988
Old
(Last edited by nuwanmw1988; 18th February 2012 at 12:26 PM.)
#15  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 395
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by daffyno View Post
the usual gps problem....

it works good first time...then no more and doesnot go in ds too...

damn vibrant first stock!
From what rom you came from.i came from cm7 and ended up in a bootloop..wander what im doing wrong.

Edit* if you end up in a bootloop all you have to do is pullthe battery.enter the clockworkmode useng three button combo.reinstall.done.
Sent from my SGH-T959 using XDA App
 
chui101
Old
#16  
chui101's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 284
Posts: 286
Join Date: Sep 2010
Location: Lexington, KY

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by daffyno View Post
the usual gps problem....

it works good first time...then no more and doesnot go in ds too...

damn vibrant first stock!
Can you try using yagf2 + http://forum.xda-developers.com/show...3&postcount=80 ?
 
daffyno
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 221
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by nuwanmw1988 View Post
From what rom you came from.i came from cm7 and ended up in a bootloop..wander what im doing wrong.


Sent from my SGH-T959 using XDA App
another ics rom

Quote:
Originally Posted by chui101 View Post
the same...
 
FaultException
Old
#18  
FaultException's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 2000
Posts: 1,237
Join Date: Jan 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hurtz777 View Post
Yeah that is the link to it. It makes a world of difference on GPS locks and accuracy.
I'll look into it. If it does make that much of a difference, and I have permission from the authors, I'll throw it in CM9 and 7.
CyanogenMod for the Vibrant:
Google+ | Issue Tracker (Nightly) | Issue Tracker (Stable) | 911 Info
Want to contribute to CM? Upload to Gerrit

My devices:
Google Galaxy Nexus, Stock 4.2.2, CWM6 Touch
Samsung Vibrant, CyanogenMod 10
HP TouchPad, CyanogenMod 10
LG Optimus T (retired), CyanogenMod 7
The Following 2 Users Say Thank You to FaultException For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
derride8
Old
#19  
derride8's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 827
Join Date: Sep 2008
Location: Bronx,NY
Quote:
Originally Posted by Dougfresh View Post
Thanks again FaultException for your time and effort which I know the Vib community here appreciates it 800% !
+1 that's right

Sent from my SGH-T959 using xda premium
 
shaneg79
Old
#20  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 138
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by chui101 View Post
If u flash that file it works on this rom. I am using this rom and I flashed the GPS fix and I get a GPS lock.

Sent from my SGH-T959 using XDA App

Tags
cm9, ics, no eta, teamhacksung
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes