FORUMS

Which Lockscreen Security Type Do You Use?

From pattern locks to the controversial face unlock, there are a number of different ways you … more

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM][ShenQi_V4][20120218] CM7 XT720, Enjoy HD recording and H264 720p Video playback

24th February 2012, 10:49 AM |#91  
Member
HCMC
Thanks Meter: 1
 
More
finally I've solved reboot issue.
now I try to install Calendar. Get both Calendar.apk and calendarprovider.apk here, and put them in /system/app
I've already changed the user id in /data/system/packages.xml

however, when I try to add new event (using Go calendar widget) I only get an popup "no calendar. You have no calendar" . So how can I make it work? do I need to reinstall Google apps?
Last edited by fox_die; 24th February 2012 at 10:57 AM.
 
 
24th February 2012, 02:07 PM |#92  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
same here.. only bootloop :/
did re-sbf then nandroid and wipe everything.
24th February 2012, 02:34 PM |#93  
Member
HCMC
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Knoedelkopf

same here.. only bootloop :/
did re-sbf then nandroid and wipe everything.

try removing sd card and boot without one? I used to have problem with it.. reboot every time installing apps...
24th February 2012, 03:18 PM |#94  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 871
 
More
Quote:
Originally Posted by bagongs

here is a backup of the theme chooser app. restore via titanium backup (if it works), otherwise extract the apk that you'll find inside

It worked thanks a bunch Bud!
25th February 2012, 12:41 AM |#95  
eSu.Matix's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 105
 
More
Quote:
Originally Posted by fox_die

finally I've solved reboot issue.

How did you solved it? Can you share your wisdom? Please.
25th February 2012, 03:17 AM |#96  
Member
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by pables123

can u give me please an instruction to restore this rom successfully? im always stuck in boot animation and reboots eventually please help thnx

I have not tried installing this ROM yet, but in the past some ROMs or features would not work correctly since my SD Card had errors. It seems often it will have errors (multiple cards as well).

So try to fix errors in aor first, for both FAT32 and ext partitions (if you have both) BEFORE wiping and installing. This always helped for me; maybe it will for you as well.

Also if you still have problems, does it help if you install ROM on battery compared to being plugged in to charger?

Also did you try with SIM removed when installing?

All of these things have happened to me in past and were fixed by doing above. Now I always fix sdcard first, remove SIM and do not have charger plugged in when installing, I only ever plug it in when its totally done installing and I then shutdown phone to insert SIM.

I hope this offers a solution and help
25th February 2012, 03:34 AM |#97  
Senior Member
Thanks Meter: 192
 
More
I just wanted to mention that this ROM nearly bricked my phone. There are obviously some bugs that still need to be worked out.

It crashed while I was flashing it, and then my phone boot looped and it was a PITA to get into the bootloader to revert to stock.
25th February 2012, 06:07 AM |#98  
LibertyMonger's Avatar
Senior Member
Flag Cincinnati
Thanks Meter: 871
 
More
Quote:
Originally Posted by SickBeast

I just wanted to mention that this ROM nearly bricked my phone. There are obviously some bugs that still need to be worked out.

It crashed while I was flashing it, and then my phone boot looped and it was a PITA to get into the bootloader to revert to stock.

Still having no performance issues. I don't understand all the trouble you all are having. Very weird. Sorry if anyone feels misled but I just reported my experience. My XT hasn't ran this nice and smooth and consistent for quite a while.

***I haven't fixed my homekey yet, was hoping hhcat was gonna release an update. Not sure how to fix it.
Last edited by LibertyMonger; 25th February 2012 at 06:15 AM.
25th February 2012, 04:15 PM |#99  
Senior Member
Thanks Meter: 192
 
More
Quote:
Originally Posted by LibertyMonger

Still having no performance issues. I don't understand all the trouble you all are having. Very weird. Sorry if anyone feels misled but I just reported my experience. My XT hasn't ran this nice and smooth and consistent for quite a while.

***I haven't fixed my homekey yet, was hoping hhcat was gonna release an update. Not sure how to fix it.

I tried again flashing from the stock ROM and it got stuck in a boot loop.

This ROM needs some work before I'm willing to take another chance on it.
26th February 2012, 04:45 AM |#100  
space4ace's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
More
Just like SickBeast, pables123 and a few others, I cannot get this rom to boot; I only get a bootloop.

Anything else we should try?


Sent from my XT720 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes