Post Reply

[Stock ROM] (H3G) Three UK 2.3.6 for ODIN

18th February 2012, 08:25 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Bangor
Thanks Meter: 53
 
372 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Thanks to 'cascader' I have used a program to extract the Stock ROM for our Three UK Galaxy Aces. Thanks again 'cascader'!

The zip file contains:
  • Cooper_v1.0.ops - Partition table etc. for the Ace ONLY
  • SS5570_Odin_Multi_Downloader_v4.38.exe - Odin 4.38 - To flash the firmware
  • S5830XWKT5_S5830H3GKT3_S5830NEKT2_HOME.tar.md5 - The firmware
  • SS_DL.dll - This file is used ONLY by Kies so is un-needed

This is a ONEPACKAGE file meaning you only need the cooper.ops file and the firmware to flash. If you do not know what you are doing - http://lmgtfy.com/?q=galaxy+ace+odin+onepackage+flash or http://yagyagaire.blogspot.com/2012/...firmwares.html

Download link:
http://www.4shared.com/zip/TENhIZUN/...23114803.html?

I accept no responsibility for bricked phones. Thanks!
Jamie.
The Following 6 Users Say Thank You to Jamielawther For This Useful Post: [ View ]
18th February 2012, 09:34 PM   |  #2  
PJ147's Avatar
Senior Member
Flag Hampshire
Thanks Meter: 53
 
322 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
will i need to convert filesystem back from ext 4 or will flashing do this?
18th February 2012, 11:33 PM   |  #3  
Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 1
 
40 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
my phone was on O2 but after failed attempts at finding the firmware for it, i just stuck an unbranded stock from asia on there...works wonders
18th February 2012, 11:41 PM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Bangor
Thanks Meter: 53
 
372 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
It has to be flashed by ODIN @PJ147 Use the included files for ODIN and the instructions from either link

@King Kaze - I was using UK XEU but it was only 2.3.3, This is 2.3.6 and includes Three's network tweaks which makes my 2G roaming a bit better, but completely useless still. I have to wait 2 minutes for 0.facebook.com to load on Opera! If I use Opera on any other phone on 2G m.facebook.com loads quickly. I'm thinking it's Three restricting how fast things can download/tx-rx on 2G, Their websites load alright in seconds... I asked them about this and they denied that they restrict speeds on 2G which makes me laugh.
18th February 2012, 11:51 PM   |  #5  
Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 1
 
40 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
0.facebook should load faster than all the other facebook sites because it barely has anything
19th February 2012, 09:55 AM   |  #6  
OP Senior Member
Flag Bangor
Thanks Meter: 53
 
372 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Yeah, It should but Three restrict my 2G speed so it loads really slowly :L

Sent from my WT19i using XDA App
20th February 2012, 02:20 PM   |  #7  
Junior Member
Flag Doncaster
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
So Will This put My Ace Back To Stock 3uk Rom?

Installed Thank You

Can This Firmware Be Rooted?
Last edited by Jaycs06; 20th February 2012 at 02:41 PM.
20th February 2012, 06:41 PM   |  #8  
PJ147's Avatar
Senior Member
Flag Hampshire
Thanks Meter: 53
 
322 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by Jaycs06

So Will This put My Ace Back To Stock 3uk Rom?

Installed Thank You

Can This Firmware Be Rooted?

Yup I rooted it with the same rooting file i used for stock 2.3.3
22nd February 2012, 01:46 PM   |  #9  
Junior Member
Flag Doncaster
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Ok Cheers Rooted Quick Question Where Is The 3 Mobile Bootanimation Kept I Cant Find the Bootanimation Zip ? I Want To Save It And Use On Custom Roms I Instal
23rd March 2012, 01:30 PM   |  #10  
magpie22's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
53 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Thank you for posting this firmware, really helped me out.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Ace S5830 General by ThreadRank