Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,734,168 Members 50,827 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[02/24/12][Team Rocket ROM][open beta ICS v4.0.3][v1.5][reworked 15Tooglebar]

Tip us?
 
julios6686
Old
#1591  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 56
Join Date: Jan 2009
When you fix the dialer PB i will use you ROM daily... actually i follow you work with many attention.

Thank you very much for your work
 
eybee1970
Old
#1592  
eybee1970's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 13284
Posts: 4,920
Join Date: Jan 2010
ok, guys.....I will upload v1.5 NOW...

Changelog:

- Dialer working now - no more FC's
- Settings working now without FC's (Brightness, Volume, Tethering, Lockscreen Wallpaper)
- SMemo included and working
- DSP Manager now working - you can choose in Settings between FX and DSP
- changed Battery Icons to Jkays Green Circle (fits better imho)
- some more tweaks for more Smoothness and Speed

You will have to install v1.4 FIRST and afterwards v1.5 without any Wipes!!! Otherwise some functions are not working correctly!
I don't need money for my work!!
Donate to Medicins sans Frontieres
http://www.msf.org/msf/donations/donations_home.cfm
The Following 11 Users Say Thank You to eybee1970 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
egorgoblin
Old
#1593  
egorgoblin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 131
Join Date: Apr 2011
Location: Moscow
Did any of you guys tried flashing this theme http://forum.xda-developers.com/show...php?t=1509062? Does it work properly?
 
robertberma
Old
#1594  
Account currently disabled
Thanks Meter 594
Posts: 2,779
Join Date: Nov 2010
Location: BLEISWIJK
Quote:
Originally Posted by egorgoblin View Post
Did any of you guys tried flashing this theme http://forum.xda-developers.com/show...php?t=1509062? Does it work properly?
You the last post of that thread.
 
Adam_S
Old
#1595  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 43
Join Date: Aug 2007
Quote:
Originally Posted by eybee1970 View Post
ok, guys.....I will upload v1.5 NOW...

Changelog:

- Dialer working now - no more FC's
- Settings working now without FC's (Brightness, Volume, Tethering, Lockscreen Wallpaper)
- SMemo included and working
- DSP Manager now working - you can choose in Settings between FX and DSP
- changed Battery Icons to Jkays Green Circle (fits better imho)
- some more tweaks for more Smoothness and Speed

You will have to install v1.4 FIRST and afterwards v1.5 without any Wipes!!! Otherwise some functions are not working correctly!
I'm currently on 1.3. Could I go directly from 1.3 to 1.5? I keep having problems when trying to install 1.4. It hangs when trying to install it in recovery.
Adam Saunders
www.majicware.com
 
jackkarthickg
Old
#1596  
jackkarthickg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 81
Posts: 163
Join Date: Jan 2012
Location: Chennai
Quote:
Originally Posted by eybee1970 View Post
ok, guys.....I will upload v1.5 NOW...

Changelog:

- Dialer working now - no more FC's
- Settings working now without FC's (Brightness, Volume, Tethering, Lockscreen Wallpaper)
- SMemo included and working
- DSP Manager now working - you can choose in Settings between FX and DSP
- changed Battery Icons to Jkays Green Circle (fits better imho)
- some more tweaks for more Smoothness and Speed

You will have to install v1.4 FIRST and afterwards v1.5 without any Wipes!!! Otherwise some functions are not working correctly!
First Thanks a Ton,
Im on RRv22 can i flash v1.4 and then v1.5 via CWM or should i use ODIN........
This would be helpfull for me & others too..........
Sorry for the trouble & Thanks in advance
The Following User Says Thank You to jackkarthickg For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sudisk
Old
#1597  
Senior Member
Thanks Meter 303
Posts: 757
Join Date: Feb 2012
Location: Paris
Quote:
Originally Posted by eybee1970 View Post
You will have to install v1.4 FIRST and afterwards v1.5 without any Wipes!!! Otherwise some functions are not working correctly!
Sorry to ask, but does this mean that it is required to solve the full root issue before flashing 1.5 ?
 
EdgaBimbam
Old
#1598  
EdgaBimbam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1128
Posts: 2,558
Join Date: Nov 2011
Location: Vilnius

 
DONATE TO ME
hmmm strange i was getting fc when i wanted to open settings/apps now i can open it without fc o.O
It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.” André Gide
Need help?
 


iPhone 5 16GB White
 
josepgreg
Old
#1599  
josepgreg's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 60
Join Date: Jan 2008
Location: cochin
I have got problem with front cam during video call lines and grains

Sent from my GT-N7000 using XDA App
 
nobnut
Old
#1600  
nobnut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2422
Posts: 6,377
Join Date: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by Adam_S View Post
I'm currently on 1.3. Could I go directly from 1.3 to 1.5? I keep having problems when trying to install 1.4. It hangs when trying to install it in recovery.
Probably because you aren't following the instructions here.

Quote:
Originally Posted by jackkarthickg View Post
First Thanks a Ton,
Im on RRv22 can i flash v1.4 and then v1.5 via CWM or should i use ODIN........
This would be helpfull for me & others too..........
Sorry for the trouble & Thanks in advance
Follow the above instrctions

Quote:
Originally Posted by sudisk View Post
Sorry to ask, but does this mean that it is required to solve the full root issue before flashing 1.5 ?
Yes, follow the above instructions.

Never, ever conform
IOHWIRI

The Following 2 Users Say Thank You to nobnut For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes