Post Reply

[ROM][CM9][ICS 4.0.4][JUN27] Nova HD Rebuild v1.1.0 | LG UI 3.0 | Highly Customizable

OP hei1125

28th March 2012, 06:22 PM   |  #1521  
hei1125's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 2,832
 
1,395 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
My bad again.
I always forgot to update Wi-Fi modules;(

Sent from my LG-P990 using Tapatalk
28th March 2012, 06:23 PM   |  #1522  
Member
Flag Naples
Thanks Meter: 2
 
61 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
any news regarding video dec/enc?
28th March 2012, 06:24 PM   |  #1523  
hei1125's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 2,832
 
1,395 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by maxbaron

any news regarding video dec/enc?

Nope.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk
28th March 2012, 06:26 PM   |  #1524  
hei1125's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 2,832
 
1,395 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by slebit

Is it a new RC17-30? You uploaded a rc17 for a couple of hours ago to.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Yes. I forget to bake the custom into it so I re-upload rc17

Sent from my LG-P990 using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to hei1125 For This Useful Post: [ View ]
28th March 2012, 07:39 PM   |  #1525  
C4Pt4|N's Avatar
Member
Thanks Meter: 15
 
68 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Installed the RC17-30 (SuperNova to RC 1, Apex loader, black holo) and everything worked fine.
After that I installed the 'Nova-HD-Plus Mod center clock without logo'(tried all versions with logo) ... and got stuck in a bootloop everytime.

Re-installed RC17-30 and now it all works again.
What did I do wrong, is the latest Mod not working with RC17-30 XXMrHyde?
28th March 2012, 07:47 PM   |  #1526  
Junior Member
Flag Írebro
Thanks Meter: 3
 
18 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
Hi,
After 3 days of use I noticed one thing. Since I work at the place were mobile connection is very poor or there no connection at all I have this problem that when the mobile loses network connection and stays without it for a bit, after that, when I'm back where the network connection usually works, the phone is left without the connection. Nothing but the restart helps. I've tried switching airplane mode and still the same no net...
I don't know what can be causing this problem, but I believe it can be kernel. Or correct me if that does not have anything in common.
I say so, because in the past when I was jumping from one version to another of cm7 nighlies and been trying few kernels I had the same situation with one of them. Most of the kernels worked fine and when I was back to where the network normally works it usually gets on the network automatically.
I'm now on SuperNova kernel and really I don't wanna say that it's bad or smth, but if the kernel might have something in common with the problem I have, so what shall I do? Shall I run this rom again and choose the other kernel or shall I install one of those separately...
28th March 2012, 07:49 PM   |  #1527  
Junior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Hey Guys,

First I want to congrats for the great work. Great ROM indeed.

I am using RC13-27 (that was my last update) the problem is that I have 2 major problems.

1) My battery life keeps only half of the day, every day I have to charge it 2 or 3 times until the end of day.

and

2) My alarm clock never start, I am using the alarmDroid.

Do you have any idea about the battery life???
28th March 2012, 08:10 PM   |  #1528  
Member
Thanks Meter: 4
 
49 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
flashed RC17-30 (with Harsh Kernel included) today, works well, but got the following bug/error twice:

When turning on WiFi, phone turns off immediately (but can be powered on again normally - simply pressing the power button) - so no "classical" BSOD!
When phone is running again, WiFi is turned on already!

Happened on two different WiFi networks! in the last hour!
Couldn't reproduce it up to now!
28th March 2012, 08:38 PM   |  #1529  
slebit's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 686
 
1,931 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by ioannismm

Hey Guys,

First I want to congrats for the great work. Great ROM indeed.

I am using RC13-27 (that was my last update) the problem is that I have 2 major problems.

1) My battery life keeps only half of the day, every day I have to charge it 2 or 3 times until the end of day.

and

2) My alarm clock never start, I am using the alarmDroid.

Do you have any idea about the battery life???

I can answer about the alarm problem. My alarm didn't work when I had the lowest cpu speed at 216mhz, but when I changed that to 300mhz the alarm works fine.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk
28th March 2012, 09:09 PM   |  #1530  
Dusee's Avatar
Senior Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 13
 
130 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
hi guys!
ive a problem with the camera.
it takes the 1st picture correctly, and when im making another one it says that it cant connect to the camera module
any help?
thanks!

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm9, ics, nova rebuild
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus 2x Android Development by ThreadRank