FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

[LEAK/DEV][ICS 4.0.3] Acer_AV041_A500_0.009.00_WW_GEN1

562 posts
Thanks Meter: 1,022
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
22nd February 2012, 11:38 AM |#11  
k2thejx5's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by vache

Flash the CWM version, not the original one.

Yep that's the one i am downloading now. 3 minutes to go before i try my luck

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------

Its installing now..
 
 
22nd February 2012, 11:38 AM |#12  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
So the basic nandroid backup of my A500 along with TB for apps, then clear all caches, then format everything but the SD-Card and then install the CWM Zip file, reboot and enjoy? Is this right? Thanks!!

Bill....
22nd February 2012, 11:39 AM |#13  
vache's Avatar
OP Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1,022
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by merc669

So the basic nandroid backup along with TB for apps, then clear all caches, then format everything but the SD-Card and then install the CWM Zip file, reboot and enjoy? Is this right? Thanks!!

Bill....

Yep, you're right.
The Following User Says Thank You to vache For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2012, 11:41 AM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
recovery is no longer what to do .....
22nd February 2012, 11:41 AM |#15  
k2thejx5's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by vache

Yep, you're right.

Yep looks like you were right wont be booting up sadly. Sheesh i was curious on how this would run to! Oh well it was worth a try
The Following 2 Users Say Thank You to k2thejx5 For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2012, 11:43 AM |#16  
Moscow Desire's Avatar
Senior Moderator - Resident Troll Killer
Flag Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne
Thanks Meter: 6,852
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vache

Unfortunatly there's nothing for A501, as well as A101.
I'm not forgetting you, don't worry, as soon as i can get some ICS for A501 it will be there

Yeah, we know. I'm looking at my EU source (or rather waiting for them), but nothing yet. Was hoping they would get the new 701 (710 or whatever they decide to call it) over here soon, being so close to China, but nothing.

Good job to you!
22nd February 2012, 11:44 AM |#17  
vache's Avatar
OP Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1,022
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by k2thejx5

Yep looks like you were right wont be booting up sadly. Sheesh i was curious on how this would run to! Oh well it was worth a try

So it really need the new bootloader.
But flashing it will not allowing anymore to use custom recovery/boot/ROMs.
22nd February 2012, 11:44 AM |#18  
ale.landra91's Avatar
Senior Member
Flag Cuneo
Thanks Meter: 304
 
Donate to Me
More
are you a god??? surely YES

does anybody try cwm version??? i have my a500 at home
22nd February 2012, 11:45 AM |#19  
smaury's Avatar
Senior Member
Flag Turin
Thanks Meter: 316
 
Donate to Me
More
Thank you vache for sharing!
22nd February 2012, 11:46 AM |#20  
k2thejx5's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by vache

So it really need the new bootloader.
But flashing it will not allowing anymore to use custom recovery/boot/ROMs.

I guess some people have to pick their poison? Lol Its great we have a link though.

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

Quote:
Originally Posted by ale.landra91

are you a god??? surely YES

does anybody try cwm version??? i have my a500 at home

Yep i tried it won't boot
The Following User Says Thank You to k2thejx5 For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2012, 11:47 AM |#21  
ale.landra91's Avatar
Senior Member
Flag Cuneo
Thanks Meter: 304
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by k2thejx5


Yep i tried it won't boot

nuuuuuuuuuuuuu

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
acer, ice scream sandwich, iconia tab a500, ics, leak
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes