Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[LEAK/DEV][ICS 4.0.3] Acer_AV041_A500_0.009.00_WW_GEN1

OP vache

22nd February 2012, 12:38 PM   |  #11  
k2thejx5's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 28
 
466 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by vache

Flash the CWM version, not the original one.

Yep that's the one i am downloading now. 3 minutes to go before i try my luck

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------

Its installing now..
22nd February 2012, 12:38 PM   |  #12  
Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
So the basic nandroid backup of my A500 along with TB for apps, then clear all caches, then format everything but the SD-Card and then install the CWM Zip file, reboot and enjoy? Is this right? Thanks!!

Bill....
22nd February 2012, 12:39 PM   |  #13  
vache's Avatar
OP Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1,011
 
545 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by merc669

So the basic nandroid backup along with TB for apps, then clear all caches, then format everything but the SD-Card and then install the CWM Zip file, reboot and enjoy? Is this right? Thanks!!

Bill....

Yep, you're right.
The Following User Says Thank You to vache For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2012, 12:41 PM   |  #14  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
27 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
recovery is no longer what to do .....
22nd February 2012, 12:41 PM   |  #15  
k2thejx5's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 28
 
466 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by vache

Yep, you're right.

Yep looks like you were right wont be booting up sadly. Sheesh i was curious on how this would run to! Oh well it was worth a try
The Following 2 Users Say Thank You to k2thejx5 For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2012, 12:43 PM   |  #16  
Moscow Desire's Avatar
Senior Moderator - Resident Troll Killer
Flag Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne
Thanks Meter: 6,320
 
7,516 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vache

Unfortunatly there's nothing for A501, as well as A101.
I'm not forgetting you, don't worry, as soon as i can get some ICS for A501 it will be there

Yeah, we know. I'm looking at my EU source (or rather waiting for them), but nothing yet. Was hoping they would get the new 701 (710 or whatever they decide to call it) over here soon, being so close to China, but nothing.

Good job to you!
22nd February 2012, 12:44 PM   |  #17  
vache's Avatar
OP Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1,011
 
545 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by k2thejx5

Yep looks like you were right wont be booting up sadly. Sheesh i was curious on how this would run to! Oh well it was worth a try

So it really need the new bootloader.
But flashing it will not allowing anymore to use custom recovery/boot/ROMs.
22nd February 2012, 12:44 PM   |  #18  
ale.landra91's Avatar
Senior Member
Flag Cuneo
Thanks Meter: 301
 
388 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
are you a god??? surely YES

does anybody try cwm version??? i have my a500 at home
22nd February 2012, 12:45 PM   |  #19  
smaury's Avatar
Senior Member
Flag Turin
Thanks Meter: 308
 
358 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Donate to Me
Thank you vache for sharing!
22nd February 2012, 12:46 PM   |  #20  
k2thejx5's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 28
 
466 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by vache

So it really need the new bootloader.
But flashing it will not allowing anymore to use custom recovery/boot/ROMs.

I guess some people have to pick their poison? Lol Its great we have a link though.

---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

Quote:
Originally Posted by ale.landra91

are you a god??? surely YES

does anybody try cwm version??? i have my a500 at home

Yep i tried it won't boot

The Following User Says Thank You to k2thejx5 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
acer, ice scream sandwich, iconia tab a500, ics, leak
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes