Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][S Series][14.06.12] Virtuous Prime 9.4.2.28 v1

OP Diamondback

27th February 2012, 09:29 AM   |  #621  
KingDavid63's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham, AL
Thanks Meter: 364
 
2,456 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Easiest? I'm talking official support from koush dude... One button.. In app..

Sent from my Transformer Prime TF201 using xda premium
27th February 2012, 09:55 AM   |  #622  
Bornin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 332
 
1,313 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Quote:
Originally Posted by KingDavid63

Easiest? I'm talking official support from koush dude... One button.. In app..

Sent from my Transformer Prime TF201 using xda premium

Woops, guess I missed that

DHD - Tapatalk
27th February 2012, 12:35 PM   |  #623  
kilian7th's Avatar
Senior Member
Flag Lausanne
Thanks Meter: 44
 
299 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Thanks for this great job. the version 9.4.2.15 is not yet released in switzerland, I flashed your rom with only a wipe cache and dalvik cache and it's working so well. What is amazing is that it seems to work faster now !

Thanks for everything !

Sent from my Transformer Prime TF201 using xda premium
27th February 2012, 01:00 PM   |  #624  
Member
Thanks Meter: 2
 
34 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
whats the difference between beta build 15 and build 15 v1??

I noticed that i would get (once a day) a crash on random apps which ultimately leads to a reboot when i was using beta build 15.

I've just updated to build 15 v1 and im trying to see if any of these random reboots still occur.


anyone facing issues like this?
27th February 2012, 01:06 PM   |  #625  
Diamondback's Avatar
OP Developer Committee / Senior Moderator / Recognized Developer
Thanks Meter: 6,451
 
4,479 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by azriaziz

whats the difference between beta build 15 and build 15 v1??

I noticed that i would get (once a day) a crash on random apps which ultimately leads to a reboot when i was using beta build 15.

I've just updated to build 15 v1 and im trying to see if any of these random reboots still occur.


anyone facing issues like this?

Have a look at the changelog, the final version includes a new kernel, fixed that asus settings bug and modifies the framework for easier system app modifications
Last edited by Diamondback; 27th February 2012 at 02:48 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to Diamondback For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 02:43 PM   |  #626  
Doktaphex's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 634
 
1,559 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Just in case anyone else faces a similar problem with .15 v.1
It is based on the US release and therefore wifi channels 12 and 13 are not usable. I was wondering why I couldn't see my network and then it dawned on me that this was probably the reason.

Hope this helps someone.
The Following User Says Thank You to Doktaphex For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 02:48 PM   |  #627  
Diamondback's Avatar
OP Developer Committee / Senior Moderator / Recognized Developer
Thanks Meter: 6,451
 
4,479 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by Doktaphex

Just in case anyone else faces a similar problem with .15 v.1
It is based on the US release and therefore wifi channels 12 and 13 are not usable. I was wondering why I couldn't see my network and then it dawned on me that this was probably the reason.

Hope this helps someone.

So this means the next version will be on WW again Or maybe DE to get a comparision for this version too
The Following User Says Thank You to Diamondback For This Useful Post: [ View ]
27th February 2012, 03:49 PM   |  #628  
h0l's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 64
 
145 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Diamondback

So this means the next version will be on WW again Or maybe DE to get a comparision for this version too

I guess a DE version would not be good... Lets say I am using a non-Asus onscreen keyboard (swype), and I'll connect my dock (with a standard keyboard layout), the dock's keyboard layout would be effed up, wouldn't it? z and x swapped, typing an instead of a semicolon etc.
27th February 2012, 03:50 PM   |  #629  
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
296 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
loaded 9.4.2.15 v1 - seems fine - I just flashed over top of 9.4.2.15 beta1

thanks for this

P.S. - what are future plans once you get new Tab ?
27th February 2012, 04:13 PM   |  #630  
geinome's Avatar
Member
Flag Ipswich
Thanks Meter: 4
 
77 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Reboots
So far since moving to .15 V1 ive seen no random reboots. On .14 i was rebooting nearly every hour. I even had 12 reboots in 1 hour as well! it was mental!!
however since moving over ive found its pretty stable.

However cant connect to my works Wifi which im pretty sure is on channel 13!
so fingers crossed these next 24 hours i should have a nice stable prime.
*fingers crossed*

No other issues to report yet (until i sync my google account)

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes