Post Reply

[CM9] User Support Thread / FAQ [HBO GO works w/CM9]

8th March 2012, 12:36 PM   |  #101  
jdelano's Avatar
OP Senior Member
Buford, GA
Thanks Meter: 727
 
2,042 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Talking Updated OP
Updated OP to give the links to the official CM9 pages. I appreciate everyone helping answer questions. Its one of the things that makes the Epic community so great!!
8th March 2012, 07:49 PM   |  #102  
Devtodi's Avatar
Senior Member
Flag Marin County
Thanks Meter: 72
 
559 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
bluetooth issues
Just flashed CM9b0 and gapps over alpha 5 everything stock and am still have bluetooth issues.

My phone connects in my car perfectly but I cannot play music over bluetooth. Car says it cannot connect the player even though the phone is already linked. Is there a fix for this?
8th March 2012, 08:06 PM   |  #103  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
I am having trouble with auto-rotate as well. I am currently flashing cleangb to calibrate and will flash back to cm9beta after. I tried toggling (don't understand why there is two check boxes) both boxes but no luck.
8th March 2012, 08:06 PM   |  #104  
jdelano's Avatar
OP Senior Member
Buford, GA
Thanks Meter: 727
 
2,042 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by tedcousens

Just flashed CM9b0 and gapps over alpha 5 everything stock and am still have bluetooth issues.

My phone connects in my car perfectly but I cannot play music over bluetooth. Car says it cannot connect the player even though the phone is already linked. Is there a fix for this?

Bluetooth is still a work in progress.

If you look at the Issue Tracker (link in OP) and search for bluetooth you'll find there are a few submitted items.

It should get straightened out soon.
The Following User Says Thank You to jdelano For This Useful Post: [ View ]
8th March 2012, 08:12 PM   |  #105  
jdelano's Avatar
OP Senior Member
Buford, GA
Thanks Meter: 727
 
2,042 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by shikyo13

I am having trouble with auto-rotate as well. I am currently flashing cleangb to calibrate and will flash back to cm9beta after. I tried toggling (don't understand why there is two check boxes) both boxes but no luck.

This is a last resort performed by a few users, it finally made their rotation work followng these steps:

- odin'd to stock el30.
- Verified that auto-rotate worked.
- followed the steps to root via a QBKing video
- Verified that auto-rotate worked.
- Upgraded recovery to CWM 5
- Flashed CleanGB Rom
- Verified that auto-rotate worked.
- Calibrated a few times it seems to have sped it up significantly.
- Flashed CM9 alpha 5 (no gapps yet)
- Verified that auto-rotate worked.
- Flashed gapps
- Verified that auto-rotate worked.

Bit of a long process; though even those that "tried everything" were able to get it working correctly doing this. Good luck!
9th March 2012, 05:07 AM   |  #106  
n2mschf's Avatar
Senior Member
Flag SLC, Utah
Thanks Meter: 18
 
119 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
So...not sure if this is the right place for this post but, just out of curiosity, what is the hold up of upstream implementations i.e. Theme Chooser (NOT an ETA, just something I've been wondering). Not that there isn't some great work going on from BG and KG but I'm not so much into the "Blues" yet. Got me a red case and a killer red wallpaper and fancy red icons and I miss my red themes. I wish I had the time, was good at this stuff and knew how to port things. I miss REALLY miss the Red Star theme I had from Froyo on SRF 1.2, lost it to go to CM7 and then settled on the Mixer Cherry and lost it to go to CM9 can't win for winning!!

Sent from my DecaKanged,noobnlfied, wtogami CM9 powered totally Epic 4g!
9th March 2012, 12:56 PM   |  #107  
jdelano's Avatar
OP Senior Member
Buford, GA
Thanks Meter: 727
 
2,042 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by n2mschf

So...not sure if this is the right place for this post but, just out of curiosity, what is the hold up of upstream implementations i.e. Theme Chooser (NOT an ETA, just something I've been wondering). Not that there isn't some great work going on from BG and KG but I'm not so much into the "Blues" yet. Got me a red case and a killer red wallpaper and fancy red icons and I miss my red themes. I wish I had the time, was good at this stuff and knew how to port things. I miss REALLY miss the Red Star theme I had from Froyo on SRF 1.2, lost it to go to CM7 and then settled on the Mixer Cherry and lost it to go to CM9 can't win for winning!!

Sent from my DecaKanged,noobnlfied, wtogami CM9 powered totally Epic 4g!



You'd have to ask the CM9 team; not the CM9 Epic 4G team it will come but I would guess the theme chooser is not a high priority at the moment.

patience grasshopper

You could always as BG, KG or zman for something Red to hold you over in the meantime. I'm sure they'd pop something out as red is a frequent theme color base.
9th March 2012, 02:12 PM   |  #108  
Kitteh298's Avatar
Senior Member
Flag Brooklyn Park, MN
Thanks Meter: 17
 
315 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Alright, how about vibration intensity? I haven't seen this asked anywhere or a setting anywhere. I would really like to change it. Thanks.
9th March 2012, 02:49 PM   |  #109  
jdelano's Avatar
OP Senior Member
Buford, GA
Thanks Meter: 727
 
2,042 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by Kitteh298

Alright, how about vibration intensity? I haven't seen this asked anywhere or a setting anywhere. I would really like to change it. Thanks.

Sorry that you can't change that as of right now.

This is an upstream item, it will find its way into CM9 Epic 4G once it has been added to CM9 itself.
9th March 2012, 03:12 PM   |  #110  
Devtodi's Avatar
Senior Member
Flag Marin County
Thanks Meter: 72
 
559 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quadrant Standard/HBO GO
I know this is small in the scheme of things, but QS is behaving badly and running really slow. I think it is an app issue dealing with ICS but I am not sure, can anyone confirm?

Also, along the same vein, I believe that HBO GO has not updated and does not work with ICS. It does not show up in the market and when I go to the site via the browser, it indicates that it is already installed and I cannot install or uninstall it (even though it is not installed).

Just looking for confirmation that these are app issues and not CM9 issues. Thanks.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm9, cm9 help, cm9 questions, cm9 users
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes