Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,743,085 Members 43,152 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][ARC/ARC S] Arconium ICS 5.0 - "Woop!" [FW:587][1 Nov]

Tip us?
 
drcyber
Old
#921  
drcyber's Avatar
Member
Thanks Meter 36
Posts: 93
Join Date: Dec 2011
you were not alone flippy.

but to defend ourselfs, its not really self explaining and its different to Gingerbread..


2.0 works nice on my arc
 
flippy12
Old
#922  
Senior Member
Thanks Meter 92
Posts: 239
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by doomed151 View Post
About that auto-unmount SD card when connected, you can work around it by using MTP mode. It's not a "problem", that's just the way it works.
Code:
Select Code
Settings > Xperia™ > Connectivity > USB connection mode > MTP
I did several tests, but in fact, it doesn't correspond to that I'm searching for. I was searching more like "Always ask me".
I'm using a widget (widgetsoid) to plug/unplug the sdcard. But since ICS, a service
automatically plug the card when we plug the USB, and even I unplug the card with the widget, the service plug it again
Finally, I solved my problem by chosen the option MSC again, and freezed the services USB capability and Storage capability. Now, only my widget is activating/disactivating the USB
 
lunn84
Old
#923  
lunn84's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 65
Join Date: Aug 2011
Location: Singapore
Hi Doomed,

I forget to ask that why don't have Screen shoot build in ICS?

Thanks!

Xperia Arc | Android 4.1.1 | Jelly Sandwich 6.0 | ArcKnight Kernel
 
soumya_digi
Old
#924  
soumya_digi's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 1504
Posts: 1,031
Join Date: May 2011
Location: Kolkata
Quote:
Originally Posted by lunn84 View Post
Hi Doomed,

I forget to ask that why don't have Screen shoot build in ICS?

Thanks!
Press and hold Power and Vol down button together for taking a screenshot..
The Following User Says Thank You to soumya_digi For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
doomed151
Old
#925  
doomed151's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2067
Posts: 1,366
Join Date: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by lunn84 View Post
Hi Doomed,

I forget to ask that why don't have Screen shoot build in ICS?

Thanks!
Press Power + Vol Down at the same time.
If I don't reply to your PM, it simply means that I've nothing useful to say.
The Following User Says Thank You to doomed151 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
lunn84
Old
#926  
lunn84's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 65
Join Date: Aug 2011
Location: Singapore
Quote:
Originally Posted by doomed151 View Post
Press Power + Vol Down at the same time.
Quote:
Originally Posted by soumya_digi View Post
Press and hold Power and Vol down button together for taking a screenshot..
I got it guys...Thanks

Xperia Arc | Android 4.1.1 | Jelly Sandwich 6.0 | ArcKnight Kernel
 
hjalte81
Old
#927  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 30
Join Date: Jun 2009
This is the fastest ICS rom I've tried so far... It's almost perfect...

Three things that would make this an CM9 killer would be:

- a restart option when you hold down the power key
- some quick settings in the status bar
- The ability to see battery life in percent instead in the status bar

Anyway, great work, thanks
The Following User Says Thank You to hjalte81 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rec71
Old
#928  
Senior Member
Thanks Meter 187
Posts: 862
Join Date: Oct 2011
Location: Calne
Do HD games work OK? I switched back to GB from Arconium 1.x because of touch problems - is v2.0 worth another look?
 
doomed151
Old
#929  
doomed151's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 2067
Posts: 1,366
Join Date: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by rec71 View Post
Do HD games work OK? I switched back to GB from Arconium 1.x because of touch problems - is v2.0 worth another look?
I don't think so unless Sony rectifies the issue in a future firmware update.
If I don't reply to your PM, it simply means that I've nothing useful to say.
 
rec71
Old
#930  
Senior Member
Thanks Meter 187
Posts: 862
Join Date: Oct 2011
Location: Calne
Quote:
Originally Posted by doomed151 View Post
I don't think so unless Sony rectifies the issue in a future firmware update.
Sigh. I see they're still rolling out this update - so either they're ignoring this or they don't think it's their problem!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes