FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

[DISCONTINUED] imilka's AOSP ICS v08 [IMM76D/4.0.4]

1,570 posts
Thanks Meter: 5,587
 
By imilka, Retired Recognized Developer on 25th February 2012, 01:59 PM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
25th February 2012, 06:27 PM |#141  
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by abhi98228

GB leak kernel hav 1.4GHz kernel why cant CF use it i dont know just asking

Because Chainfire is on vacation.
The Following User Says Thank You to markuz85 For This Useful Post: [ View ]
 
 
25th February 2012, 06:29 PM |#142  
Senior Member
Thanks Meter: 179
 
Donate to Me
More
Wow nice this came out of left field. Keep it up I'm Deff Gina watch this one

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
25th February 2012, 06:30 PM |#143  
Mr. Droid's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 120
 
More
Quote:
Originally Posted by JamieD81

why is everyone so dickhungry to have 1.4ghz?
1.2ghz is running smooth and giving excellent battery life.

just want some bragging rights or something? :P

With 1.2 it's pretty darn fast I dunk whyeveryone wants 1.4

Sent from my GT-N7000 using xda premium
25th February 2012, 06:31 PM |#144  
Mr. Droid's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 120
 
More
Quote:
Originally Posted by abhi98228

GB leak kernel hav 1.4GHz kernel why cant CF use it i dont know just asking

Are you even running ics yet?
You're been requesting a lot in the last couple.of days .....

Sent from my GT-N7000 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to Mr. Droid For This Useful Post: [ View ]
25th February 2012, 06:36 PM |#145  
chasmodo's Avatar
Senior Member
Flag Novi Sad
Thanks Meter: 41,159
 
More
Quote:
Originally Posted by mardos

Are you even running ics yet?
You're been requesting a lot in the last couple.of days .....

Sent from my GT-N7000 using xda premium

You can say that again.
The Following User Says Thank You to chasmodo For This Useful Post: [ View ]
25th February 2012, 06:47 PM |#146  
OP Retired Recognized Developer
Flag Moscow
Thanks Meter: 5,587
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by abhi98228

GB leak kernel hav 1.4GHz kernel why cant CF use it i dont know just asking

Quote:
Originally Posted by markuz85

Because Chainfire is on vacation.

Nope
Because we don't have kernel sources and we can't change it without them

By the way, I'm working on a small update that will hopefully fix some minor bugs and bring proper rooting.
The Following 4 Users Say Thank You to imilka For This Useful Post: [ View ]
25th February 2012, 06:47 PM |#147  
JamieD81's Avatar
Senior Member
Flag Duncan
Thanks Meter: 8,198
 
Donate to Me
More
btw this rom looks steller at 240dpi :P
built myself an update.zip to flash build.prop to /system LOL
kinda a long route but meh!
The Following User Says Thank You to JamieD81 For This Useful Post: [ View ]
25th February 2012, 06:52 PM |#148  
qsec's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 186
 
More
Quote:
Originally Posted by imilka

Nope
Because we don't have kernel sources and we can't change it without them

By the way, I'm working on a small update that will hopefully fix some minor bugs and bring proper rooting.

So do you think we just need to apply a fix to correct root?
No need to re-flash the whole thing?

That would be nice!

If you need a tester i'm at your service, as long there is no bootloaders involved
I'm currently running your rom with some kind of semi-root.
Last edited by qsec; 25th February 2012 at 06:55 PM.
25th February 2012, 06:57 PM |#149  
OP Retired Recognized Developer
Flag Moscow
Thanks Meter: 5,587
 
Donate to Me
More
I think it will require full reflash, don't know if /data wipe will be needed though.
25th February 2012, 07:04 PM |#150  
apascual89's Avatar
Recognized Contributor
Flag Atlanta, GA
Thanks Meter: 4,636
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by imilka

Nope
Because we don't have kernel sources and we can't change it without them

By the way, I'm working on a small update that will hopefully fix some minor bugs and bring proper rooting.

Great work!! Donation sent.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to apascual89 For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
aosp, endorsed by chasmodo
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes