FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread

[DISCONTINUED] imilka's AOSP ICS v08 [IMM76D/4.0.4]

10th March 2012, 09:31 PM |#2841  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
I am like crazy , anyone explain me how to install aldiko from market, I have sd and usb issue message from it and consequently installation aborted.
Any how to .... thanks thanks
 
 
10th March 2012, 09:43 PM |#2842  
beerbong's Avatar
Recognized Developer
Flag Palma
Thanks Meter: 7,658
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by gattari

I am like crazy , anyone explain me how to install aldiko from market, I have sd and usb issue message from it and consequently installation aborted.
Any how to .... thanks thanks

Same issue installing from market. Btw, everything else working fine in v5

Enviat des de's meu GNote amb so Tapatalk
10th March 2012, 09:49 PM |#2843  
Senior Member
Flag Maribor
Thanks Meter: 5
 
Donate to Me
More
two things i noticed...

1. in status the signal is not showing the right numbers
2. i have only 80mb ram...on first boot? no apps..that must be wrong

thanks again

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
10th March 2012, 09:54 PM |#2844  
OP Retired Recognized Developer
Flag Moscow
Thanks Meter: 5,587
 
Donate to Me
More
I can confirm there are some problems with app installation related to those SD mount changes.
I'll be looking inside tomorrow, sorry about that.
The Following 5 Users Say Thank You to imilka For This Useful Post: [ View ]
10th March 2012, 10:01 PM |#2845  
saints5354's Avatar
Senior Member
Flag S'pore/M'sia/KCH
Thanks Meter: 26
 
More
Can someone tell me whether caller name with prefix (example +65xxxxx) working? i mean i can see the caller name instead of fone number if i save the contact with +xx ?
Thanks.
10th March 2012, 10:01 PM |#2846  
JamieD81's Avatar
Senior Member
Flag Duncan
Thanks Meter: 8,196
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by imilka

I can confirm there are some problems with app installation related to those SD mount changes.
I'll be looking inside tomorrow, sorry about that.

i sent you a PM when you get the chance.
10th March 2012, 10:05 PM |#2847  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
I have issues with titanium backup: cant' restore apps, it stops on 0%.any help..
10th March 2012, 10:06 PM |#2848  
Member
Flag Nantes
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by noky76

I have issues with titanium backup: cant' restore apps, it stops on 0%.any help..

Settings > Applications > Dev > enable debug mod
10th March 2012, 10:19 PM |#2849  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by Toshiro-Sama

Settings > Applications > Dev > enable debug mod

I've just enable debug, but doesnt' work.
10th March 2012, 10:27 PM |#2850  
beerbong's Avatar
Recognized Developer
Flag Palma
Thanks Meter: 7,658
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by noky76

I've just enable debug, but doesnt' work.

No issues with titanium backup for me. I've made a test with an old backup and everything worked.

Enviat des de's meu GNote amb so Tapatalk
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
aosp, endorsed by chasmodo
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note GT-N7000 Android Development by ThreadRank