Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,360 Members 53,817 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Can't Use Blur to Unlock the Phone

Tip us?
 
morissett
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Feb 2012
Unhappy [Q] Can't Use Blur to Unlock the Phone

Hi all,

Been using MS2 for half a year and I find this MotoBlur is a pain in the x. Yesterday my friends were trying to get into my phone but blocked by the gesture lock. After several attempts, it was locked. MS2 required Blur account to unlock it. Unfortunately, after my several attempts, it failed. I cannot use my Blur account to unlock it.

During the attempts, I have checked with my Blur account on the computer and it was successful. I even changed the original password to see if there's any difference after that. Sadly no, still can't unlock it. Also the Internet connection is fine, so it shouldn't be the Internet that kept me from unlocking it.

Super desperate right not, my MS2 is now a brick with a sliding keyboard.

Thanks in advance!
 
hawkstorm
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 231
Join Date: Nov 2011
Location: Kuala Lumpur
Try using ur google instead. It usually asks for the google account.

Sent from my MZ601 using XDA App
 
morissett
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Feb 2012
Sadly no. I can't unlock it with my google account.

I even tried all the previous passwords for google and blur. What the heck. I started to wonder that's because Motorola has combined MotoBlur and MotoCast together, which causes the problem, somehow.

And it's gonna be a long weekend in Taiwan. Gosh I will be without a smartphone for 4 days...
 
hawkstorm
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 231
Join Date: Nov 2011
Location: Kuala Lumpur
Factory reset?

Sent from my MZ601 using XDA App
 
morissett
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Feb 2012
Well I can't even get into my phone, so it's hard to do so. I sincerely hope there would be some responses from Motorola before Monday. (I did write an angry yet polite email to them.)

And I think I'm gonna root it after the reparation. GOSH!
 
hawkstorm
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 231
Join Date: Nov 2011
Location: Kuala Lumpur
Try a hard reset? But it will wipe your phone...

Sent from my MZ601 using XDA App
 
morissett
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Feb 2012
Ugh, that's the last thing I wanna know! (sigh)

I want Motorola to give me a full length report re this ridiculous situation!
 
hawkstorm
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 231
Join Date: Nov 2011
Location: Kuala Lumpur
Its essentially up to you. Btw... do you back up using google or blur?

Sent from my MZ601 using XDA App
 
morissett
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Feb 2012
No I didn't. It all happened so fast. (also drinking made everyone do stupid things) My friends did not realize what they just did.

Also I did not realize that MotoBlur is such a horrible design. My bad.
 
hawkstorm
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 231
Join Date: Nov 2011
Location: Kuala Lumpur
I don't think its a MOTOBLUR problem. I think its a sync problem cause I've never had the prob. It maybe because your friends accidentally reset the password or something.

Sent from my MZ601 using XDA App

The Following User Says Thank You to hawkstorm For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...