5,598,718 Members 37,296 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM]ICS-4.0.4 FLEX-Ressurrection-Aroma_Rev1 (Flexreaper newest edition)(02-Nov-2012)

Tip us?
 
civato
Old
#1491  
civato's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 11794
Posts: 3,457
Join Date: Apr 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dincdoes.me View Post
Civ can you put this in your Rom by chance

I just want supernote again

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1568423

Sent from my Inspire 4G using Tapatalk
It's available with extra system apps .

Putting last hand on 1.031.00 leak , testing now.
The Following 9 Users Say Thank You to civato For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
10507
Old
#1492  
Senior Member
Thanks Meter 174
Posts: 1,616
Join Date: Oct 2007
Location: Desert Rat
Quote:
Originally Posted by civato View Post
It's available with extra system apps .

Putting last hand on 1.031.00 leak , testing now.
Nice, looking forward to your update.

Thank you very much

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2 Beta-4
Tmobile HTC HD2
ROM 2.13.531.1
Radio 2.10.50.26

ACER 500 64GB Tablet
Changelog for CM10
 
TFordham
Old
#1493  
TFordham's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 225
Posts: 930
Join Date: Jan 2011
Location: Saratoga Springs USA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by civato View Post
It's available with extra system apps .

Putting last hand on 1.031.00 leak , testing now.
Yes, yes, yes!

Sent from my SGH-T959 using XDA
Ainol Spark (4.2.2)
Samsung Galaxy S III (Stock)
 
N0oB
Old
(Last edited by N0oB; 1st April 2012 at 06:36 PM.) Reason: Solved
#1494  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Sep 2009
Default Exchange ActiveSync

This has probably been addressed, but I didn't see anything in the search... Are others having problems getting exchange accounts working or am I late to the party on something? Anyway, I just changed roms on two devices. Exchange works fine on the phone, but not with this rom.

Edit: Problem solved and unrelated to the rom.
The server has a 10 mobile device policy limit that was exceeded. Old and unused devices/roms had to be manually deleted from the device list and the problem was solved.
 
dxwilliams40
Old
#1495  
dxwilliams40's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 312
Posts: 979
Join Date: Mar 2011
Location: Savannah, GA
Quote:
Originally Posted by civato View Post
It's available with extra system apps .

Putting last hand on 1.031.00 leak , testing now.
Looking forward to the update. You should have earned your recognized developer status by now. Nothing but quality in your roms.
Device: LG G2 & Galaxy Note 3 Device: LG OG Pro(sold), Device: Samsung GS4(sold), Device: HTC One(sold),Device: Google Nexus 4(sold),Device: Samsung Galaxy Note 10.1, Device: AT&T Samsung Galaxy S III (Sold), Device: Asus tf 300 (Sold), Device: SGS II Skyrocket (Sold), Device: (Original)Samsung Glalaxy Tab (Retired), Device: HTC Inspire 4G (sold), Device: Acer Iconia A500 (sold)
Get extra 5gb of cloud storage with Copy app by clicking my referral link https://copy.com?r=NP24F8
 
55Pegasus
Old
#1496  
55Pegasus's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 100
Posts: 316
Join Date: Jan 2011
Location: Central California
Quote:
Originally Posted by dxwilliams40 View Post
Looking forward to the update. You should have earned your recognized developer status by now. Nothing but quality in your roms.
Plus one on that.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
 
micky387
Old
#1497  
Senior Member
Thanks Meter 301
Posts: 1,223
Join Date: Sep 2011
Location: Lyon
+2 .
Thanks
 
bato757
Old
#1498  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 36
Join Date: Feb 2008
Default unfortunately stopped

I love this rom but I have two issues.

1. I can't open my dish network sling box app or any of my game emulators. Just says app has unfortunately stopped.

2. While browsing, my screen goes black but it comes back if you tab the screen. I've seen others with this same problem but haven't seen a solution.

Anybody have any thoughts?
 
warfenix
Old
#1499  
warfenix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 144
Posts: 623
Join Date: Jan 2011
Putting last hand on 1.031.00 leak , testing now.[/QUOTE]

I know no eta's but is this something that will likely show up tonight ? I'm at work and get out at 3 am within lol. And would like to test it out hopefully before I run home.

Sent from my A500 using xda premium
 
warfenix
Old
#1500  
warfenix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 144
Posts: 623
Join Date: Jan 2011
I know no eta's but is this something that will likely show up tonight ? I'm at work and get out at 3 am within lol. And would like to test it out hopefully before I run home.

Sent from my A500 using xda premium

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes