FORUMS

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM]ICS-4.0.4 FLEX-Ressurrection-Aroma_Rev1 (Flexreaper newest edition)(02-Nov-2012)

7th March 2012, 09:26 PM |#681  
civato's Avatar
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 16,701
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Oijkn

Hi Civato, thank you for your excellent work !! I'm come from Thor ROM V14.2 and after a full wipe all is good except Polaris...i check in app but nothing appear.

By the way good work mate ! I will try to port my theme to this amazing ROM

R6.1 must have corrupt data , will try to upload R7
 
 
7th March 2012, 09:27 PM |#682  
civato's Avatar
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 16,701
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Euclid's Brother

Wonder if it's a camera.apk issue or a kernel issue.

I was thinking the same , but it's a shame no one is working on that kernel , I can't do that , maybe I should try to dig into that.
7th March 2012, 09:30 PM |#683  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:

Can you try it while booted into FLEXREAPER?

I've done but the result isn't very helpful. It only says "Android Debug Bridge version 1.0.26" and then the list with a lot of possible adb example commands you could type.
7th March 2012, 09:32 PM |#684  
Agosh13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
BUGS:
  • WIFI won't work, i can't connect to any WPA/WPA2/WEP wireless
  • BOOT Glitch when i boot my A500
7th March 2012, 09:34 PM |#685  
Euclid's Brother's Avatar
Senior Member
Flag Dallas, TX
Thanks Meter: 256
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Svendrae

I've done but the result isn't very helpful. It only says "Android Debug Bridge version 1.0.26" and then the list with a lot of possible adb example commands you could type.

try

adb shell cat /proc/cmdline


or break it up..


adb shell
cat /proc/cmdline
7th March 2012, 09:34 PM |#686  
Oijkn's Avatar
Senior Member
Flag 127.0.0.1
Thanks Meter: 232
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by civato

R6.1 must have corrupt data , will try to upload R7

Yes i think civato because i don't have the apps data that you put in the first post...thank you in advance for the fix

One stupid question please: it's normal when i restore my apps with TB that i'm oblige to validate manually all installation ?? There is something i'm doing wrong ?

Best regards.
7th March 2012, 09:38 PM |#687  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
ICS Bootfix worked. Running great now. thanks guys!
7th March 2012, 09:38 PM |#688  
Oijkn's Avatar
Senior Member
Flag 127.0.0.1
Thanks Meter: 232
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Agosh13

BUGS:

  • WIFI won't work, i can't connect to any WPA/WPA2/WEP wireless
  • BOOT Glitch when i boot my A500

For my part the wifi works like a charm (WPA PSK)...maybe a bad wipe or bad flash...
7th March 2012, 09:39 PM |#689  
Agosh13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Oijkn

For my part the wifi works like a charm (WPA PSK)...maybe a bad wipe or bad flash...

Flashed again and same problem.
7th March 2012, 09:40 PM |#690  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:

try

adb shell cat /proc/cmdline


or break it up..


adb shell
cat /proc/cmdline

bootloader_ver=0.03.11-ICS
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes