Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,603 Members 41,344 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM]ICS-4.0.4 FLEX-Ressurrection-Aroma_Rev1 (Flexreaper newest edition)(02-Nov-2012)

Tip us?
 
Oijkn
Old
#811  
Oijkn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 182
Posts: 679
Join Date: Mar 2008
Location: 127.0.0.1

 
DONATE TO ME
I don't know really what is the function for the flexrom but if the OP (Civato) advise to format it i think it's better for don't have useless files....


Donations gratefully received


HTC One X
 
civato
Old
#812  
civato's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 14527
Posts: 3,717
Join Date: Apr 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hatyrei View Post
Thanks, I'm already running the rom now..... so ist still safe to wipe the flexrom? And what changes does it do?
YOU DON'T WIPE FLEXROM WHEN YOU ALREADY GOT ROM INSTALLED.

YOU ONLY DO IT BEFORE YOU INSTALL ROM , please read more , I know it is alot but flashing custom roms without knowing what to do is dangerous.
And I'm sorry but don't have time to answer those questions.

In short Acer puts crap in flexrom , that is why you wipe flexrom , my rom doesn't put anything there.
Wiping all will erase all dat so also your games that are installed in data , that is normal.
You see it is time to read more m8.
If you made a full backup in cwm you can restore your data in advanced restore , restore data only !!!
 
fredderf81
Old
#813  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 105
Join Date: Feb 2010
Default awesome

awesome rom....hands down...great work! love this and having no issues. i'm using R4 release for the wpa driver to solve my little wpa2 disconnect problem and it works great. thanks for the hard work!
 
civato
Old
#814  
civato's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 14527
Posts: 3,717
Join Date: Apr 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by fredderf81 View Post
awesome rom....hands down...great work! love this and having no issues. i'm using R4 release for the wpa driver to solve my little wpa2 disconnect problem and it works great. thanks for the hard work!
R4 wpa is in R8 and R7 release.
 
AtariDroid
Old
(Last edited by AtariDroid; 9th March 2012 at 05:02 PM.)
#815  
AtariDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 197
Join Date: Mar 2010
Flashed R8, and almost everything seems fine, camera works great

BUT.. not sure if this is a ROM issue or a Google Play issue, but I cannot download ANY apps. I get an error -101 every time . Anyone else experiencing this?

EDIT: Seems to have been a google play issue. all is working now.
 
10507
Old
#816  
Senior Member
Thanks Meter 181
Posts: 1,627
Join Date: Oct 2007
Location: Desert Rat
Quote:
Originally Posted by civato View Post
You want the extra Acer system apps, GOOD FOR R6 and R7 checksum: DBABCAF07CB5576110144A946AA151FE
3DPhotoBrowser.apk / AcerClock.apk / ApInAp / AcerDLNA2.apk / AcerMedia.apk / AgendaWidget.apk / aupeo.apk / Clearfi.apk / DigitalClock1.apk / DTG.apk / Galaxy4(WallPaper) / HeroOfSparta.apk / LinkToFacebook.apk / LumiRead2.apk / MagicSmokeWallpapers.apk / MusicA_Picasso.apk / MyLocationWidget.apk / NoiseField (Wallpaper) / PhaseBeam(wallpaper) SocialJogger.apk / TegraZone.apk / TopHDGames.apk / Videos / WeatherWidget1.apk / WeatherWidget2.apk / ZinioReader.apk / ZinioSettingsProvider.apk

How to install these extra's: (remember some apps need the other to work , ClearFi needs AcerDLNA2)
Download the .zip package , open them with winrar or something similar (don't unzip) remove the apps that you don't want and flash with CWM or RA recovery
Can we flash this over R8?

Thank again for the wonderful ROM
Tmobile HTC HD2
ROM 2.13.531.1
Radio 2.10.50.26

ACER 500 64GB Tablet
Changelog for CM10
 
jakubklos
Old
#817  
Member
Thanks Meter 164
Posts: 77
Join Date: Jan 2008
Location: Prague
Quote:
Originally Posted by jakubklos View Post
Great work on the ROM civato!

I have noticed the cifs module is not working properly.

First of all it cannot be loaded via insmod:
insmod: init_module 'cifs.ko' failed (Exec format error)

Even if I use the modules mentioned in Taboonay ROM
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1138051
it still does not work. It can load it this time but CIFS Manager still fails with:
"No such file or directory"

Since I also have a TF201 and this working I know that I also needed md4.ko module for CIFS Manager to properly map the drive.

Can you fix this in your next ROM please? I would be very greatful. I really wonder why nobody else complains about it.

The fact is that your ROM has incorrect modules that cannot be loaded or used.

Thank you for your great job!
Jakub
I have just checked the dmesg and it is as I said. We are missing the md4.ko module:

<3>[ 249.597585] CIFS VFS: default security mechanism requested. The default s
ecurity mechanism will be upgraded from ntlm to ntlmv2 in kernel release 2.6.41
<3>[ 250.521412] CIFS VFS: mdfour: Crypto md4 allocation error -2
<3>[ 250.521435]
<3>[ 250.522420] CIFS VFS: Error -2 during NTLM authentication
<3>[ 250.522801] CIFS VFS: Send error in SessSetup = -2
<3>[ 268.545001] CIFS VFS: mdfour: Crypto md4 allocation error -2
<3>[ 268.545024]
<3>[ 268.545720] CIFS VFS: Error -2 during NTLM authentication
<3>[ 268.546477] CIFS VFS: Send error in SessSetup = -2

I did not find it in any other ICS A500 ROM and when taken from other it does not work of course.
 
ziggy34
Old
#818  
ziggy34's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 275
Posts: 1,146
Join Date: Sep 2010
Location: SE Michigan
Can someone post the MD5 for the R8 version. Got it downloaded did a full wipe but only starts to boot then boots back to recovery.

Just want to make sure I have a good down load before I do much more.

Sent from my A500 using xda premium
 
10507
Old
#819  
Senior Member
Thanks Meter 181
Posts: 1,627
Join Date: Oct 2007
Location: Desert Rat
Quote:
Originally Posted by ziggy34 View Post
can someone post the md5 for the r8 version. Got it downloaded did a full wipe but only starts to boot then boots back to recovery.

Just want to make sure i have a good down load before i do much more.

Sent from my a500 using xda premium

159abef109a85b3f566abcca70d419b9
Tmobile HTC HD2
ROM 2.13.531.1
Radio 2.10.50.26

ACER 500 64GB Tablet
Changelog for CM10
 
civato
Old
#820  
civato's Avatar
Recognized Contributor - OP
Thanks Meter 14527
Posts: 3,717
Join Date: Apr 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ziggy34 View Post
Can someone post the MD5 for the R8 version. Got it downloaded did a full wipe but only starts to boot then boots back to recovery.

Just want to make sure I have a good down load before I do much more.

Sent from my A500 using xda premium
B5ACDC847678FBE97B57E1E273AF5862 *FLEXREAPER-R8-beta.zip

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes