Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,099 Members 45,966 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

root and install cwm on transformer tf101 ics

Tip us?
 
jays473
Old
(Last edited by jays473; 26th February 2012 at 07:17 AM.)
#1  
jays473's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 140
Join Date: Feb 2012
Talking root and install cwm on transformer tf101 ics

i was able to root and install cwm on asus transformer tf101 b70 ics just download the windows zip or the linux tar file posted in this threadon how to root tablet http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1515470 unzip downloaded file run on computer and follow the instructions...both linux version and windows version works...i used the windows version.... and to install clockworkmod recovery download recoveryinstaller apk here is the link for cwm http://db.tt/W0Hil4Kb which installs cwm 3.2.0.1
 
satanshiro
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2012
CWM installer doesn't work for me.. are you sure this is real?? now my tf101 keeps on restarting itself!
and if I use rom manager and try to backup current rom it willl fail and reset the device
 
jays473
Old
#3  
jays473's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 140
Join Date: Feb 2012
Yes it works i hav used cwm installer on my tf101 and it worked flawlessly
 
TnK8iD
Old
(Last edited by TnK8iD; 28th February 2012 at 11:50 AM.)
#4  
TnK8iD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 271
Join Date: Jul 2011
HI i cannot root my device , I'm on win7 32 and it stuck on " *daemon started successfully* "
and do nothing else. I waited for 20 minutes , any suggest? thanks

Sorry i found out , i missed the asus sync installation
 
jays473
Old
#5  
jays473's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 140
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by satanshiro View Post
CWM installer doesn't work for me.. are you sure this is real?? now my tf101 keeps on restarting itself!
and if I use rom manager and try to backup current rom it willl fail and reset the device
it works and im not the only one who used it see for yourself http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1346180
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes