5,606,151 Members 36,367 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][CM9][JUL13-Build80] Domination - Taking Cyanogenmod to the next level

Tip us?
 
mez90
Old
(Last edited by mez90; 21st April 2012 at 11:37 AM.) Reason: bloody auto correct
#2991  
mez90's Avatar
Member
Thanks Meter 26
Posts: 86
Join Date: Sep 2010
I don't have any really major problems
Think 42 is hanging for me a little more then 41
I'll try a full wipe when I'm near Wi-Fi

42 is also causing me to loose data connection more just after a few minutes sleep or I'm just noticing it more because it'd the weekend.
I think I might have to try another bb
Battery life is OK could be better but again think it'd my BB
 
Remuzzz
Old
#2992  
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 130
Join Date: Sep 2007
Default Tape-a-talk

I don't know if this problem is Rom related, but maybe other people have the same issue?

When I try to send an audio-file to a contact with the attachment button in Whatsapp, I cannot select Tape-a-talk. It works fine though when I send the file via the Tape-a-talk app, instead of Whatsapp
 
darenb4
Old
#2993  
darenb4's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 36
Posts: 158
Join Date: Jan 2012
Location: Glasgow
Quote:
Originally Posted by lipisak View Post
OK try this: create file .nomedia in folder with music. The dot on beginning is necessary. Then start music player. It should FC on start. Then go to app settings of MP and close it, disable it, delete app data and enable it again. Try to start MP again, If it starts, you can remove .nomedia file. L.

Odesláno z mého LG-P990 pomocí Tapatalk 2
I did this ans now I am down to 2 tracks showing in the music app.
Think ill try wiping and flashing from fresh
 
lipisak
Old
#2994  
lipisak's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 313
Posts: 331
Join Date: Dec 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by darenb4 View Post
I did this ans now I am down to 2 tracks showing in the music app.
Think ill try wiping and flashing from fresh
Try search for mp3 files.i had a situation that all my mp3 copied themselves into FOUND dir. Deleting them solved it... i Dont know why that happened, but it did:-/

But use search by filesize the files lost the mp3 suffix.

Odesláno z mého LG-P990 pomocí Tapatalk 2
Phone 1: Samsung Galaxy S2 - CM11
Phone 2: LG Optimus 2X - Stock LG ICS
ALL RESPECT TO CM TEAM and other devs and contributors
 
darksilk
Old
#2995  
darksilk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 276
Join Date: May 2011
Location: Guadalajara
The ROM comes with Play Store? I wonder because today morning i made a fresh install of this rom with all wipes coming from Nova mod, after first reboot it asked me for my google acc bla, bla bla, and the play store was some themed/moded market with blue highlight around. but... later at night i had to reinstall the rom, again with a full wipes, but now the rom comes without the play store...

also i checked the ROM zip file and there is not any vending.apk in /system/app... so.. i wonder where came from the play store the first time i installed the ROM =S


Edit: Nice, 5 more messages for 3000 replies =)
 
langhaardack
Old
(Last edited by langhaardack; 22nd April 2012 at 10:05 AM.)
#2996  
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 243
Join Date: Feb 2012
Location: Ulm

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by darksilk View Post
The ROM comes with Play Store? I wonder because today morning i made a fresh install of this rom with all wipes coming from Nova mod, after first reboot it asked me for my google acc bla, bla bla, and the play store was some themed/moded market with blue highlight around. but... later at night i had to reinstall the rom, again with a full wipes, but now the rom comes without the play store...

also i checked the ROM zip file and there is not any vending.apk in /system/app... so.. i wonder where came from the play store the first time i installed the ROM =S


Edit: Nice, 5 more messages for 3000 replies =)
There's a 70-gapps.sh in addons.d which is supposed to backup and restore what's mentioned in there and... guess what. the gapps are in there. But that doesn't explain why the gapps were missing after the 2nd flash...

BTW: AIVC does not seem to do anything on this rom. :/ Might also be related to harsh's kernel though..
E: Installed spica's kernel, and its still not working. seems to be rom-related.
 
CryptKilla
Old
#2997  
CryptKilla's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 92
Posts: 852
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
Last couple of kangs im loosing signal. Anyone knows why?

Tnx

Sent from my Tapatalk
 
aksolanki
Old
#2998  
aksolanki's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 211
Posts: 436
Join Date: Mar 2011
Location: Lugo, Italy.
Hi, I'm running build number 42 + Harsh's Kernel 04/19. Getting great battery life on both Wi-Fi and 3G.

Have fun. Anil
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-22-05-13-09.jpg
Views:	384
Size:	23.5 KB
ID:	1018520   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-22-05-13-34.jpg
Views:	392
Size:	20.3 KB
ID:	1018521   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-04-22-05-13-49.jpg
Views:	374
Size:	19.0 KB
ID:	1018522  
 
gokkko
Old
#2999  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 41
Join Date: Mar 2010
Battery life in this combo is absolutely unbelievable.
the third day in a row I'm thinking there must be something wrong in the display of battery, after heavy usage the whole day there is a rest of 70%.

really great ROM and kernel.

thx to all devs


Gesendet von meinem LG-P990 mit Tapatalk 2
 
Shadow350z
Old
#3000  
Shadow350z's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 255
Join Date: Aug 2010
Location: Béziers
I had problem on owain 42 i can't boot i stay on logo with droid. Any idea ? I do a nvflash and same problem..

Tags
cm9, kang, p990, unofficial
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes