Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,840 Members 40,190 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][CM9][JUL13-Build80] Domination - Taking Cyanogenmod to the next level

Tip us?
 
pyssoo
Old
#3511  
pyssoo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 126
Join Date: Jun 2009
Location: Iasi
Does this rom support fm radio? I see there is no radio application.
 
75markus
Old
#3512  
75markus's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,571
Posts: 1,668
Join Date: Mar 2010
Location: ★★ 127.0.0.1 Device : Nexus, what else ★ born to be root ★
Quote:
Originally Posted by pyssoo View Post
Does this rom support fm radio? I see there is no radio application.
nope
 
Striatum_bdr
Old
#3513  
Striatum_bdr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 883
Posts: 3,048
Join Date: May 2011
Location: Marseille
Quote:
Originally Posted by PYCON View Post
Ok, I can add it to /system/media ?




In latest 55 for example in system/media there's no more...
Perhaps, I didn't look in the zip file. But if you have one on your phone, it will be kept, see above.

You can place it there yes, but it's the same. it works as well as in /data/local
 
Smoky90
Old
#3514  
Smoky90's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 55
Join Date: Aug 2010
Hi guys,

I'm facing the Problem to lose my baseband after a normal Reboot sometimes. Only flashin a New Version can help me out then and this is really annoying :( are there any fixes around I didn't read about?

Regards,
Smoky

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
 
owain94
Old
#3515  
owain94's Avatar
Recognized Developer / Contributor - OP
Thanks Meter 6,060
Posts: 3,532
Join Date: Sep 2010
Location: The Hague
Quote:
Originally Posted by Striatum_bdr View Post
Perhaps, I didn't look in the zip file. But if you have one on your phone, it will be kept, see above.

You can place it there yes, but it's the same. it works as well as in /data/local
rom copies it when it boots to make the zip file not any bigger then it have to be

just do what i quoted for yout own boot animation


can someone give me feedback on the data drop???

same as before / less data drops / more data drops?
My pm is NOT tech support. Those messages are redirect to the trash can



If my post helped you please click the Thanks buttton
 
solarding
Old
#3516  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 106
Join Date: Apr 2011
Location: Karlsruhe
Still to early to tell, just flashed 56 from 50, and 50 had already a lot of improvement regarding to data drops, so hard to tell if it gets better or not so soon.

Sent from my LG-P990 using XDA
 
diddiman
Old
(Last edited by diddiman; 4th May 2012 at 11:00 PM.)
#3517  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 42
Join Date: Nov 2009
Location: Jörlanda
Quote:
Originally Posted by Taftus View Post
I hate this phone sometimes..... When I forget WiFi on it eat my battery like hell. About 20min and phone is dead.
Sounds strange. I have wifi on 24/7 when im home and my battery can last for at least 24 hours if im not using it!

And while im on fire. How do i install clockworkmod recovery touch on my x2?

Sent from my LG-P990 using Tapatalk
 
Pitscho
Old
(Last edited by Pitscho; 5th May 2012 at 12:06 AM.)
#3518  
Junior Member
Thanks Meter 13
Posts: 28
Join Date: Mar 2012
i still have the following bug

(flashed bb 313 today, factory wipe several times, installed v56 and gapps 429)

whenever i use wlan for some time (minimum for about 5min) and disable wlan then, mobile data connection does not establish.

i have 4 lines on the signal stregth indicator but thats all.

the only action solving this, is to toggle flight mode or reboot the phone.

it#s so damn annoying.

any more data i can give to solve ths problem?

-------------
@ diddiman

do not install it, it isnt as good as the normal one at the moment.

for example you see less characters of filename because of the bigger font. this is annoying enough.
and you're not faster as with normal cwm also.
 
Impact7
Old
#3519  
Impact7's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 479
Posts: 723
Join Date: Dec 2010
Location: Munich

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Pitscho View Post
i still have the following bug

(flashed bb 313 today, factory wipe several times, installed v56 and gapps 429)

whenever i use wlan for some time (minimum for about 5min) and disable wlan then, mobile data connection does not establish.

i have 4 lines on the signal stregth indicator but thats all.

the only action solving this, is to toggle flight mode or reboot the phone.

it#s so damn annoying.

any more data i can give to solve ths problem?

-------------
@ diddiman

do not install it, it isnt as good as the normal one at the moment.

for example you see less characters of filename because of the bigger font. this is annoying enough.
and you're not faster as with normal cwm also.
The wifi/data issue is since the first release in the ROM but after a few weeks you can live with it.^^
Phone:Samsung Galaxy S4
ROM: Not available
Launcher: STOCK LAUNCHER
Baseband: Not available
Kernel:Not available
Recovery:Not available

If I don't anwser your question, feel free to send me a PM
 
CarloIT
Old
#3520  
CarloIT's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 169
Posts: 455
Join Date: Feb 2012
Location: Venice Beach
Quote:
Originally Posted by XXMrHyde View Post
I didn`t tried it with listed gmail in my apps, possibly it`s working too



one moment please,

---------- Post added 4th May 2012 at 12:03 AM ---------- Previous post was 3rd May 2012 at 11:45 PM ----------

Circular Battery Mod for Owain's UNOFFICIAL BUILD RC0-55

It`s only for RC0-55

(pleaae make a backup with CWM, I don`t have Owain`s Rom installed, and can`t test)

download
After flashed this i've lost 3g

Inviato dal mio LG-P990 con Tapatalk 2

Tags
cm9, kang, p990, unofficial
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes